Teraz jest 23 kwi 2025, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 13:23 

Pan Szmata napisał(a):
hehe bo nie ma u nas niewolnictwa :P

dokladnie, przeciez to nie jest legia cudzoziemska, oni moga grac gdzie im sie podoba ale przeciez sa pewne granice!

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 13:38 

porownujac klan do klubu, a a repre TP do naszej np kopanej, to mowie tak:
dla mnie nie jest wazna reprezentacja w Pilce noznej, tylko Legia...
reszte dopiszcie sobie sami, ale ja mowilem, ze nie mam nic do TP, tylko do tego, ze nikt nie interesuje sie kalendarzem klanoow, bo wazna jest dla WA TP tylko repra...
co to to nie, bo kazdy ma swoje plany i wypada chociaz sie zapytac, czy mamy szanse przelozyc mecz itp
ale skoro nas sie olewa...
i to moze nie tylko dotyczyc 3M, ale i innych klanow...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 15:50 

mati.pl napisał(a):
ale skoro nas sie olewa...
i to moze nie tylko dotyczyc 3M, ale i innych klanow...

wlasnie o tymm owie ze takie cos moze sie kiedys przydazyc nie tylko nam ale tez innym klanom.

Michal a to ze nie gracie meczy to dlatego ze sporo osob od was siedzi w reprezentacji i to jest dla was tak jakby drugi klan i do tego macie jeszcze OC wiec sie nie dziwie!

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 17:50 

hehe jaka zadyma.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 18:00 

Teraz, może ja wetknę trzy grosiki. Panowie, już od kilku tygodni reprezentacja gra terminowe mecze w czwartki, więc tylko przez momencik ruszyć główką i na wszelki wypadek nie wyzywać klanu, bo na 99% będzie TP grało.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 18:02 

niech sobie gra...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 18:05 

niech sobie gra...

PostNapisane: 8 gru 2003, 18:37 

mati.pl napisał(a):
Mam pytanie kto jest sprawca dogrywania i potwierdzania terminow meczy w NC :?:
Chcialbym ci serdecznie podziekowac, za to ze ustalasz bez patrzenia i uwzgledniania terminow spotkan polskich klanow (dotyczy tu mojego klanu), bo dziwnym trafem juz drugi czwartek z rzedu jak mamy grac, to nagle sie okazuje, ze grac TP....
repra repra, ale klan tez ma swoje potrzeby, gra mecze itp
i nie bede ciagle przekladane, bo gra TP
nasze interesy sa tez bardzo wazne, a teraz rozumiem, ze wszyscy sie tasuja, bo Polska wygrywa, a klany sa w odwodzie, ale jak to mam gdzies i chce grac :!:
w poprzedni czwartek przelozylismy na 11.12 nasz mecz, bo byl przelozony mecz z Hiszpania, ale to juz sie robi denerwujace :!:
jak mamy dobijac do czolowki w ladderze cb, skoro nam repra zabiera terminy i zawodnikow:?:
pytanie rzucone na wiatr
... teraz bede zjechany, ale mam to w dupie....
PS. zle nie zycze reprezentacji, ale ktos chyba zle zyczy nam...
to tyle
teraz sie wyzywajcie, ale ja ogolnie na to leje, pisze to co mnie denerwuje...mam prawo :evil:

Hmmm do mnie mowisz ale dziekowac nie musisz.
Mecze repry sa cyklicznie w czwartek mysle ze to juz kazdy zauwazyl. Pozatym mecz z Dania byl ustawiony na czwartek od 3 tygodni? Repra powinnia patrzec na kalendaze klanow czy odwrotnie?

Pinky: nie piepszh pls ze repra jest ustawiana pod arcy i prgk bo ja juz odwolalem 2 mecze arcy (jeden z powodu meczu kadry, drugi z powodu !SPARA! z Niemcami jutro), ryzykowalem przy tym no showy itp bylem na to gotowy i nie robilem zadnych problemow jezeli klany by tego odemnie zazadaly na szczescie byli wyrozumiali.

Tak wiec sorry ale to dla mnie dziwne ze ustawiliscie mecz na czwartek, podejzewam bedac dosc pewnym ze jest repra i nawet nie pytajac.

Zauwazcie tez ze nie kazdy dzien jest mozliwy do grania, Dunczycy tez nie moga w kazdy dzien.

Jedyna wina jest tu po waszej stronie to jest moja opinia.
Piszesz ze macie swoje potrzeby. wow a reszta nie ma? Zapewniam cie ze wszystkie klany "traca" na reprezentacji ale jakos nikt z tym problemow nie mial do dzisiaj, kwestia podejscia i organizacji. Co ja moge za to ze zatwierdziliscie sobie mecz tydzien temu jak Dania byla na czwartek wrzucona 3 tygodnie temu... :?:

Hehz przypomnialem sobie ze na nawet na forum repry byla propozycja przyjeta bez sprzeciwow ze niedziela i czwartek to dni repry wiec WTF :?:

Pozatym jak wygracie mecz z klanem co ma 900 punktow to raczej do czolowki nie wbijecie...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 19:24 

mati - wydaje mi sie ze interes reprezentacji jest jednak wazniejszy od prtykularnych interesow klanowych. CB przeciez nie ucieknie, a punkty i tak sie w koncu zdobedzie, aint? kamon - przez takie gadanie to sie polska rozpadla juz nie raz :) przeciez to nasza najbardziej klasyczna wada narodowa - prywata. czasem sie trzeba poswiecic dla kuna narodu :D

NC sie zaraz skonczy i jak nie wygramy to se bedziemy pluc w brody.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 19:29 

jestem kosmopolita, europejczykiem itp ... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:20 

grajcie sobie grajcie...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:22 

Pinky napisał(a):
To jest ***** przesada.

No jest, nie musisz sie tak tym afiszowac.

Pinky napisał(a):
Ja jako WA 3M dwoje sie i troje zeby zalatwic jakiegos przeciwnika sobie na mecz bo to nie jest tak latwo na tych pozycjach w CB

A myslisz, ze latwo jest zebrac najlepszych graczy w jednym miejscu i jednym czasie, powiedziec im, jak mają grać, przeprowadzić jakąś odprawę, trening, sparing, żeby to miało ręce i nogi?

Pinky napisał(a):
W poprzednim tygodniu mielismy grac ten mecz co teraz w czwartek jest, przesunalem z powodu "szanownej" reprezentacji, nie wiem czy graliscie czy nie ale teraz znowu to samo.

Wzruszające.

Pinky napisał(a):
Nie wiecz czy Wy sobie ustawiacie mecze repry tak zeby nie przeszkadzaly meczom arcy i PRGK?

Nie wiem, czy wiesz PRGK-42 nie gra w ogole laddera (jedynie to co musi) w tej chwili, specjalnie na potrzeby NC...

Pinky napisał(a):
Panowie ja tego mam dosc i wescie sobie innych ludzi a nie od nas z klanu bo przeciez sporo ich tam macie!

Pewnie nie przyszło Ci do glowy ich nawet zapytać, co na ten temat myślą?

Pinky napisał(a):
Cubituss a Ty przestan biadolic jakbys wszytrkiew rozumy pozjadal, gdybys zapierdalal tak jak ja i kombinowal i zalatwial to byc zrozumial o co nam chodzi, bo ja rozumie ze takie cos moze sie wydarzyc raz ale bez przesady bo klan ten musi grac!

Wzruszające. Biedny jesteś. Nikt nie zapierdala, tylko Ty. Weź się w garść zamiast płakać.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:26 

powiedzial co wiedzial...

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:37 

Pinky poprostu nie macie zadnego sensownego argumentu i mysle ze mati to zrozumial po moim poscie bo widze ze juz nie mial jak odpowiedziec.

1) Czwartek z Dania wisial na cb od prawie 3 tygodni.
2) na forum repry zostalo ustalone na poczatku (pazdziernik?) ze czwartki i niedziele to repra.

Czego wiecej potrzeba ?

Pozatym jestem przekonany ze Milosz Kaczy Shaggy i Pan Szmata woleliby grac z Dania niz z klanem USA/Kanadysko/Hiszpanskim ktory ma obecnie 900pkt na cb i wygrana z ktorym nic wam nie da. Zreszta patrzac po krajach z jakich pochodza czlonkowie klanu mozna sie spodziewac ze mecz nie odbedzie sie przez ping lub bedzie rozgrywany w beznadziejnych warunkach. Stawiacie swoich kolegow w bardzo nie wygodnej sytuacji. Obojetnie co nie zrobia beda sie czuli winni wobec kogos. Prowokujecie bardzo nieprzyjemna sytuacje w dodatku nie majac zadnego argumentu na poparcie swojego protestu.

Pozatym to najbardziej wiesniacki sposob na zalatwianie sprawy jaki widzialem. Zadnego pytania, prosby wczesniej. Od razy jak to sie mowi z ryjem na forum, zmiana nicka na ircu na ATP co nie trudno sie domyslec oznacza Anty TP itp shity.

GG.

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2003, 21:41 

nikt mi nie powiedzial ze dniem repry jest czwartek
moja sprawa gdzie ten klan jest i skim gramy wiec nie interesuj sie tym nie jestes jakims bogiem tej sceny
a nicki moge miec jakie mi sie podoba i wyrazalem z matim swoje zdanie a to ze nie odpisal bo pewnie nie ma go przy kompie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2