mati.pl napisał(a):
Mam pytanie kto jest sprawca dogrywania i potwierdzania terminow meczy w NC

Chcialbym ci serdecznie podziekowac, za to ze ustalasz bez patrzenia i uwzgledniania terminow spotkan polskich klanow (dotyczy tu mojego klanu), bo dziwnym trafem juz drugi czwartek z rzedu jak mamy grac, to nagle sie okazuje, ze grac TP....
repra repra, ale klan tez ma swoje potrzeby, gra mecze itp
i nie bede ciagle przekladane, bo gra TP
nasze interesy sa tez bardzo wazne, a teraz rozumiem, ze wszyscy sie tasuja, bo Polska wygrywa, a klany sa w odwodzie, ale jak to mam gdzies i chce grac

w poprzedni czwartek przelozylismy na 11.12 nasz mecz, bo byl przelozony mecz z Hiszpania, ale to juz sie robi denerwujace

jak mamy dobijac do czolowki w ladderze cb, skoro nam repra zabiera terminy i zawodnikow:?:
pytanie rzucone na wiatr
... teraz bede zjechany, ale mam to w dupie....
PS. zle nie zycze reprezentacji, ale ktos chyba zle zyczy nam...
to tyle
teraz sie wyzywajcie, ale ja ogolnie na to leje, pisze to co mnie denerwuje...mam prawo

Hmmm do mnie mowisz ale dziekowac nie musisz.
Mecze repry sa cyklicznie w czwartek mysle ze to juz kazdy zauwazyl. Pozatym mecz z Dania byl ustawiony na czwartek od 3 tygodni? Repra powinnia patrzec na kalendaze klanow czy odwrotnie?
Pinky: nie piepszh pls ze repra jest ustawiana pod arcy i prgk bo ja juz odwolalem 2 mecze arcy (jeden z powodu meczu kadry, drugi z powodu !SPARA! z Niemcami jutro), ryzykowalem przy tym no showy itp bylem na to gotowy i nie robilem zadnych problemow jezeli klany by tego odemnie zazadaly na szczescie byli wyrozumiali.
Tak wiec sorry ale to dla mnie dziwne ze ustawiliscie mecz na czwartek, podejzewam bedac dosc pewnym ze jest repra i nawet nie pytajac.
Zauwazcie tez ze nie kazdy dzien jest mozliwy do grania, Dunczycy tez nie moga w kazdy dzien.
Jedyna wina jest tu po waszej stronie to jest moja opinia.
Piszesz ze macie swoje potrzeby. wow a reszta nie ma? Zapewniam cie ze wszystkie klany "traca" na reprezentacji ale jakos nikt z tym problemow nie mial do dzisiaj, kwestia podejscia i organizacji. Co ja moge za to ze zatwierdziliscie sobie mecz tydzien temu jak Dania byla na czwartek wrzucona 3 tygodnie temu...
Hehz przypomnialem sobie ze na nawet na forum repry byla propozycja przyjeta bez sprzeciwow ze niedziela i czwartek to dni repry wiec WTF
Pozatym jak wygracie mecz z klanem co ma 900 punktow to raczej do czolowki nie wbijecie...