Witam, Ogólnie nigdy wześniej sie nie logowałem na tym forum, bo nawet nie ma żadnego nicka, którego mogłem użyć, a mail z którym chciałem sie zarejestrować nie został przyjęty przez forum, bo został zablokowany. Użyłem innego maila i się zarejestrowałem. Co i jak, dlaczego, nie wiem. Czy mogę teraz podmienić sobie mojego maila ( 2 ) na ten mój, który sobie używam w profilu?
Najpierw miałem BF2 od 2006, dawno nie grałem. Teraz zainstalowałem grę, zainstalowałem patch'a najpierw 1.41 a na to 1.5. Włączam grę, trochę się pozmagałem z przywracaniem konta ( hasła itp ). Zmieniłem hasło, włączam grę i sie loguję ( hasło mam na autozapamiętywanie ) 1/10 wejdzie i ok. 9/10 wchodzi za drugim razem, bo podaje że "password is overcurrent" czy coś takiego. I ogólnie nawet, jak za pierwszym się zaloguje, trwa to długo. ( powiedzmy, że 30-45sec ). Później włączam sobie serwer z PB ( on ) i ładuje się mapka ( czasem też bardzo długo, a ustawień nie zmieniałem, komputer mam jak na tą grę ekstrymalnie mocny ( C2D 3GHz 8800GTS512@***/***, dyski nie są obciążone niczym, jak gram ) I jak już się naczekam ( czasem trwa to krótko, dlatego wiem, że coś jest nie tak ), to jest ponowna weryfikacja klienta. I tam się znowusz weryfikuje tyle, co przy logowaniu gry albo i dłużej. I tam 1/10 przypadków jest tak, że "password is overcurrent" i od nowa ładować mapkę i wtedy wchodzi. Czy może to być przyczyna, że nie instalowałem gamespy - po co wogóle jest ten soft?
Poczytałem trochę forum i zobaczyłem, że z dodatkiem SF łatwiej, szybciej odblokować bronie. To zakupiłem na alledrogo za 10 dodatek, dziś przyszedł i instaluję go na to co już mam ( BF2 +1.5, nic więcej nie instalowałem, tylko jakiś mały programik mi wywalił intro przy ladowaniu gry, bo tam znowusz czekać, nie wiem na co trzeba i patrzeć na głupie logo EA ), wchodzę do gry ( SF ), w bfhq jakieś nowe postacie, kotwice i inne bajery, patrzę, że mapki są jakieś inne, to nie może się jakoś połączyć, żeby sobie wybierać czy chcę grać na mapach z czy bez dodatku, tylko za każdym razem trzeba włączać i wyłączać całą grę!? W 2006 chyba mi się obiło o uszy, że te dodatki właśnie tak mają, ale pewien nie jestem, poza tym może się coś zmieniło.
No i odpalam grę, znowusz jakaś optymalizacja ( w sumie tu pierwszy raz jakby tą grę ( dodatkek ) odpalam, to ok. ) Weryfikacja klienta i dupa. "ten serwer pozwala na dołączenie graczy nie korzystających z żadnych modyfikacji. Aby się dołączyć, przywróć grę do wersji standardowej" Chodzi mu o jakiś patch, czy o co? Próbowałem na dwoch różnych serwerach i to samo.
Chcę sobie te bronie odblokować, zresztą kilka map ponoć fajnych jest w SF, chce je zobaczyć.
Grę mam, dodatek też, mogę zdjęcia porobić, jak nie wierzycie, że niby kupiłem grę.
Przeczytałem trochę forum, ale nie jestem pewien czy problemy z PB się mnie tyczą, bo wiem, że komunikatami PB miałem stycznośc, ale to kiedyś i nie wiem, czy jeszcze są te problemy z nim związane czy z czymś innym.
Proszę Was o pomoc.
|