Oddaje do testowania wersje 1.0:
http://www.games.bmj.pl/uploads/downloa ... amo1_0.exe 9,5MB
Po meczu Polska-Dania zapraszamy na serwer UKF.
Zmiany:
- nazwa mapy zostaje (kazda moja mapa bedzie sie zaczynala od Arcy - wkrotce być moze powstana kolejne - , a Alamo jest juz znane

), w pliku readme dodam opis ze to na podstawie bitwy o most w Ramelle (to w zwiazku z konkursem, nie chce robic 2 map z roznymi nazwami, zeby w sieci krazyla ewentualnie jedna).
- zapory na moscie zlikwidowane (wzrosnie nacisk na minowanie i expakowanie mostu) , czolgi moga przejechac przez most, jednak pole do walki czoglami jest w miescie mocno ograniczone i wszedzie moze czaic sie bazooka.
- dodana Wespe na respie Axis - latwo ja zniszczyc - chociazby karabinami z wiez, mysle ze wiele nie namiesza. Rowniez Shermany moga ja latwo zniszczyc.
- zlikwidowane zapory przy kosciele, droga przed kosciolem troche wyrownana
- wywalone: mlyn na wzgorzu, i mlyn wodny
- dolozona skrzynka do przeskakiwania przez ploty przy kanale od strony Axis (na zyczenie Okoty)
- flaga"Briefing Room" z budynku (z telefonem

) przy moscie przeniesiona w waska uliczke pomiedzy budynkami. Budynek w ktorym byla flaga wiele nie straci, bo to dobre miejsce do ostrzeliwania mostu, przejscia po deskach do flagi w budynku naroznym, a takze zawiera Meda na 2 pietrze i Ammo na parterze. Natomiastwalka o flage zostanie przenieosona , do bardzo fajnej waskiej uliczki do ktorej jest bardzo duzo kombinacji wejsc. Do tej pory ta czesc mojej pracy byla malo wykorzystywana, wiec chcialem o zmienic. Beda tam niezle zadymy teraz. Flaga nazywa sie "Inner Street" Anglistow prosze o poprawe jesli to niezbyt trafny zwrot.
- poprawione pomniejsze bledy: przesuniecie deski, polaczenie z podlozem jeszcze kilku przedmiotow.
- po prawej stronie kanal zamkniety sluzą (jak w filmie), po lewej stronie dolozylem zniszczony most i linie kolejowa (tez jak filmie/rzeczywistosci).
- kolejna wycinka drzewek i krzaczkow - zima idzie - opał potrzebny
- wartosc punktowa flag bez zmian, nadal najwazniejsza jest flaga Almo -> 80pkt. .
- zostalo mi jeszcze wygenerowanie ostatecznych tekstur i cieni budynkow - na moim kompie trwa to 3-4 godziny. Proponuje testy wersji 1.0 w srode po 22:00 (licze na uprzejmosc panów z UKF

, i jesli wtedy nie przyczepicie sie do czegos, w weekend wysylam ja na konkurs i zachodnie serwisy BF-a.
Ma ktos jakies uwagi na pięć miut przed zakonczeniem prac?