Teraz jest 25 lis 2024, 11:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lut 2010, 23:10 

Może to głupie pytanie któty trzeba mieć lvl na battlefield weterans by dostać m1 garada :?:

PostNapisane: 15 lut 2010, 23:20 

Dostałem niedawno klucz do BETY i jestem miło zaskoczony.
Myślałem, że jak BETA będzie z kilka serwerów na krzyż. A tu wyskakuje z parę tysięcy, a to dopiero wersja BETA.
Dużym plusem jest na pewno, że klucze do Bety były "częściowo" za darmo (ja chociaż tak mam) Dokładnie nie wiem kogo to zasługa, ale to się chwali. Z drugiej strony nie wyszło demo na pc.

Z początku widać różnice w rozgrywce pomiędzy innymi bf-a.
Tryb RUSH jest jak najbardziej "spoko". Myślałem, że w bf-ie nie może być innego niż tryb CQ.
Destrukcja otoczenia - 11/10. Jak dotąd takiego czegoś nie widziałem. Przede wszystkim prawie wszystko da się rozwalić. Wszystkie drzewa, zapory, siatki, płotki, po prostu wszystko. Można również zniekształcić nawierzchnie, co mnie bardzo zaskoczyło.
"Złom" czyli zniszczone czołgi, apc zostaje na mapie, co daje nam np. nową zaporę. Po jakimś czasie znika, i dobrze bo po 30 minutach droga była by całkowicie nie przejezdna. Jak dla mnie to wielki PLUS
Pozatym:
-świetne odgłosy, efekty
-gra zespołowa
-pojazdy, które nie są tak wypasione (jeszcze nie wydziałem, żeby koleś co jest w czołgu był pierwszy na liście)

Jedynie martwi mnie dlaczego w TAB nie ma pingu (albo jestem ślepy). Ale to mały szczegół, który nie przeszkadza w grze.
No i minusem może być życie piechoty. Naprawdę trzeba z 10 razy trafić z mg, aby zabić kolesia. Albo granaty/ granatniki które zabijają kiedy wybuchną na "głowie" ^^ przeciwnika :P Z drugiej strony jakby miały większy zasięg to inaczej gra by polega :P na rzucaniu granatu :P.

Ogólnie gra WYMIATA 10/10. Nawet MW2 całe się chowa przy BECIE BAD COMPANY 2 !!!

PostNapisane: 15 lut 2010, 23:24 

badej napisał(a):
No i minusem może być życie piechoty. Naprawdę trzeba z 10 razy trafić z mg, aby zabić kolesia.
Wejdź na serwery hardcore. Gra będzie Ci wymiatać na 11/10 ;)

PostNapisane: 15 lut 2010, 23:26 

badej napisał(a):
Ogólnie gra WYMIATA 10/10. Nawet MW2 całe się chowa przy BECIE BAD COMPANY 2 !!!

To akurat nie było takie trudne.

PostNapisane: 15 lut 2010, 23:36 

badej napisał(a):
Dostałem niedawno klucz do BETY i jestem miło zaskoczony.
Myślałem, że jak BETA będzie z kilka serwerów na krzyż. A tu wyskakuje z parę tysięcy, a to dopiero wersja BETA.
Dużym plusem jest na pewno, że klucze do Bety były "częściowo" za darmo (ja chociaż tak mam) Dokładnie nie wiem kogo to zasługa, ale to się chwali. Z drugiej strony nie wyszło demo na pc.

Z początku widać różnice w rozgrywce pomiędzy innymi bf-a.
Tryb RUSH jest jak najbardziej "spoko". Myślałem, że w bf-ie nie może być innego niż tryb CQ.
Destrukcja otoczenia - 11/10. Jak dotąd takiego czegoś nie widziałem. Przede wszystkim prawie wszystko da się rozwalić. Wszystkie drzewa, zapory, siatki, płotki, po prostu wszystko. Można również zniekształcić nawierzchnie, co mnie bardzo zaskoczyło.
"Złom" czyli zniszczone czołgi, apc zostaje na mapie, co daje nam np. nową zaporę. Po jakimś czasie znika, i dobrze bo po 30 minutach droga była by całkowicie nie przejezdna. Jak dla mnie to wielki PLUS
Pozatym:
-świetne odgłosy, efekty
-gra zespołowa
-pojazdy, które nie są tak wypasione (jeszcze nie wydziałem, żeby koleś co jest w czołgu był pierwszy na liście)

Jedynie martwi mnie dlaczego w TAB nie ma pingu (albo jestem ślepy). Ale to mały szczegół, który nie przeszkadza w grze.
No i minusem może być życie piechoty. Naprawdę trzeba z 10 razy trafić z mg, aby zabić kolesia. Albo granaty/ granatniki które zabijają kiedy wybuchną na "głowie" ^^ przeciwnika :P Z drugiej strony jakby miały większy zasięg to inaczej gra by polega :P na rzucaniu granatu :P.

Tutaj tez jest brany pod uwage rozrzut. Juz jakis czas temu zauważyłem ze jak trzymasz klawisz na spuscie to bron sieka kulami we wszystkie strony. To ze leci 10 pociskow nie znaczy ze cel zostal osiagniety, nawet z bliska.

Tylko CoD daje mozliwosc strzelania na full auto i trafianiem w cell :D

No ale i tak trzeba brac pod uwage to ze to nie ArmA2. Tam 1 shot konczy nasza zywotnosc :)

PostNapisane: 15 lut 2010, 23:47 

Może ktoś bedzie wiedział - która range trzeba miec na battlefield weterans by dostac m1 garada :D

PostNapisane: 16 lut 2010, 01:11 

na jakiej zasazie dziala wykrywacz ruchu z ekwipunku snajpera?? chodzi o to urządzenie przypominające kule

PostNapisane: 16 lut 2010, 01:47 

Malboro_PL napisał(a):
na jakiej zasazie dziala wykrywacz ruchu z ekwipunku snajpera?? chodzi o to urządzenie przypominające kule

Rzucasz i ona tam sobie pika i wykrywa jak wykryje to zaznacza na mapce ale przeciwnik musi być w zasięgu jej "fali wykrywających "

PostNapisane: 16 lut 2010, 08:53 

Fajnie mi sie w to gra ;p szegolnie sniperem ;] Nigdy kicka nie dostalem ani crasha ;]

PostNapisane: 16 lut 2010, 13:17 

gram od kilku dni w bete, dzisiaj nie moge sie zalogowac, wyskakuje komunikat unable log in
co z tym fantem zrobic??

PostNapisane: 16 lut 2010, 13:24 

Malboro_PL napisał(a):
gram od kilku dni w bete, dzisiaj nie moge sie zalogowac, wyskakuje komunikat unable log in
co z tym fantem zrobic??

Ja też tak mam. Podejrzewam że panowie z EA dokręcają śrubki i oliwią dyski w głównym serwerze. Pewnie za jakiś czas wszystko wróci do normy.

PostNapisane: 16 lut 2010, 13:24 

Chyba coś EA z kontami robi, bo ja się nie mogę do żadnej ich usługi zalogować.

PostNapisane: 16 lut 2010, 13:39 

Oni tak od niepamiętnych czasów we wtorki rano dłubią przy serwerach. Cóż zrobić, taki ich urok więc trzeba być cierpliwym i spokojnie czekać aż ktoś włoży kabel od internetu do głównego serwera.

PostNapisane: 16 lut 2010, 13:51 

Co do przerw w logowaniu, to na pasku w menu głównym była wiadomość, że właśnie dzisiaj, we wtorek będzie remont bazy BC2. W naszej strefie czasowej wypada między godziną 10:00 i 13:00. Także za parę minut powinno być już po problemie.

PostNapisane: 16 lut 2010, 16:32 

póki co mam failed to coonect EA online

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 520 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2