Dostałem niedawno klucz do BETY i jestem miło zaskoczony.
Myślałem, że jak BETA będzie z kilka serwerów na krzyż. A tu wyskakuje z parę tysięcy, a to dopiero wersja BETA.
Dużym plusem jest na pewno, że klucze do Bety były "częściowo" za darmo (ja chociaż tak mam) Dokładnie nie wiem kogo to zasługa, ale to się chwali. Z drugiej strony nie wyszło demo na pc.
Z początku widać różnice w rozgrywce pomiędzy innymi bf-a.
Tryb RUSH jest jak najbardziej "spoko". Myślałem, że w bf-ie nie może być innego niż tryb CQ.
Destrukcja otoczenia - 11/10. Jak dotąd takiego czegoś nie widziałem. Przede wszystkim prawie wszystko da się rozwalić. Wszystkie drzewa, zapory, siatki, płotki, po prostu wszystko. Można również zniekształcić nawierzchnie, co mnie bardzo zaskoczyło.
"Złom" czyli zniszczone czołgi, apc zostaje na mapie, co daje nam np. nową zaporę. Po jakimś czasie znika, i dobrze bo po 30 minutach droga była by całkowicie nie przejezdna. Jak dla mnie to wielki PLUS
Pozatym:
-świetne odgłosy, efekty
-gra zespołowa
-pojazdy, które nie są tak wypasione (jeszcze nie wydziałem, żeby koleś co jest w czołgu był pierwszy na liście)
Jedynie martwi mnie dlaczego w TAB nie ma pingu (albo jestem ślepy). Ale to mały szczegół, który nie przeszkadza w grze.
No i minusem może być życie piechoty. Naprawdę trzeba z 10 razy trafić z mg, aby zabić kolesia. Albo granaty/ granatniki które zabijają kiedy wybuchną na "głowie" ^^ przeciwnika

Z drugiej strony jakby miały większy zasięg to inaczej gra by polega

na rzucaniu granatu

.
Ogólnie gra WYMIATA 10/10. Nawet MW2 całe się chowa przy BECIE BAD COMPANY 2 !!!