Teraz jest 24 lis 2024, 21:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 3 mar 2010, 19:11 

Dzisiaj to już jest TRAGEDIA. Albo nie wyszukuje żadnych serwerów, albo dc w czasie gry (OFC pod koniec jak mam dużo punktów NO BO KIEDY BY INDZIEJ MOGLO), a teraz wyszukuje seerwery itd, tylko ze nigdzie nie moge wbić bo komunikat się wyświetla że nie ma połączenia :ASD

ZiuZiak napisał(a):
rfb_79 napisał(a):

Ja mam natomiast takie pytanie. Dzisiaj widziałem człowieka który używał UAV i strzelał z niego z zamontowanego karabinu. U mnie, po wciśnięciu PPM nic się nie dzieje (w becie pokazywał się kwadrat). Trzeba go jakoś odblokować?

To trza mieć ten "perk" z tych zakładek co klase wybierasz (tam gdzie są ulepszenia dla pojazdów)

Ostatnio edytowano 3 mar 2010, 19:22 przez szakal0x, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 3 mar 2010, 19:11 

rfb_79 napisał(a):
Biegaliście kiedyś. Czy wam się horyzont giba?

Tak, z plecakiem ważącym 30KG człowiek się giba.

rfb_79 napisał(a):
Do minusów jeszcze - nie działa mi raportowanie "Q" nie wiem czemu? Kto wie?

Raportowanie działa, jednak gdy wciskasz go non stop to pewnie włącza się jakaś blokada antyspamowa zapobiegająca namierzaniu wrogów jeszcze wtedy gdy my ich nie widzimy ;)

Ja mam natomiast takie pytanie. Dzisiaj widziałem człowieka który używał UAV i strzelał z niego z zamontowanego karabinu. U mnie, po wciśnięciu PPM nic się nie dzieje (w becie pokazywał się kwadrat). Trzeba go jakoś odblokować?

PostNapisane: 3 mar 2010, 19:53 

ZiuZiak napisał(a):

Jeżeli masz Edycję Limitowaną to był tam kod który po wpisaniu odblokowywał miedzy innymi tę umiejętność. Jeżeli masz wersję zwykłą to musisz sobie tego perka odblokować na drodze awansu.

PostNapisane: 3 mar 2010, 21:45 

No to tak pograłem parę godzin :
+ duże mapki
+ dynamika
+ audio & video
- problemy z PB
- Problemy z kontami EA
- Problemy z połączeniami

Gdyby nie te połączenia to by się zacnie grało , zdaje mi się że z KM'ów lepiej się strzela niż w becie, ogólnie wszystko na plus ale jak uporają się z tymi problemami.

PostNapisane: 4 mar 2010, 01:35 
Zbanowany

Dupa straszna jeśli chodzi o trudność ubijania. W F2000 nieraz kończył mi się magazynek ładowany prosto w gościa z 5m a on dalej stał. Granatnik też ma śmiesznie małe pole rażenia. Ergo, bardzo realistycznie biegam z RPG - skuteczne na piechotę i sprzęt cięższy. I póki nie będzie jakiegoś fixa to raczej się to nie zmieni.

PostNapisane: 4 mar 2010, 03:58 

Tez prawie nic nie widzicie przez dzialko stacjonarne
http://i45.tinypic.com/2pqs0tk.jpg
Druga sprawa to nie radze sobie z odblokowaniem m1 grand Nie dosc ze mam dwa konta na ea gdzie na jednym bf h a na drugim bc2 to nie moge dopisac bf2

PostNapisane: 4 mar 2010, 08:17 

PB zaczelo mnie kickowac z txt ze mam wejsc na stronke PB i recznie zaktualizowac. Co tez uczynilem. Ale jak widac nie do konca to pomoglo. Widze ze nie tylko ja mam z tym problem. Ciezko jest wbic na serwer *problemy z poł itp* No i na 4h grania mialem ze 4 wypady na pulpit.

PostNapisane: 4 mar 2010, 08:21 

Przez te działko co Hycel pokazał też nic niewidać. A poza tym M1 Garand wymiata i pustynia Atakama.

PostNapisane: 4 mar 2010, 10:34 

Własnie z tymi dzialkami to lipa
Myslalem ze to wina sterownikow ze szybka czarna
A tu okazuje sie ze w becie bylo widac a teraz nic nie widac

PostNapisane: 4 mar 2010, 12:32 

Traca one przez to swoja funkcjonalnosc, bo to jak strzelanie zza sciany. Rozumiem, ze w becie byly one troszke przegiete, ale powinni isc w kierunku oslabienia oslony, a nie oslepienia strzelca.

Swoja droga - na jednej z mapek bylem pilotem mi-24 - ale jest on bez uzbrojenia, tzn rakiet. To jest normalne? :|

PostNapisane: 4 mar 2010, 13:46 
Zbanowany

ashlon napisał(a):
Traca one przez to swoja funkcjonalnosc, bo to jak strzelanie zza sciany. Rozumiem, ze w becie byly one troszke przegiete, ale powinni isc w kierunku oslabienia oslony, a nie oslepienia strzelca.

Bo to są kosiarki nastawione na teamplay. Marki 3D dalej widzisz zza tej tarczy = celne wsparcie ogniowe jest zależne od reszty drużyny. Mało realistyczne ale ma sens,

ashlon napisał(a):
Swoja droga - na jednej z mapek bylem pilotem mi-24 - ale jest on bez uzbrojenia, tzn rakiet. To jest normalne? :|

Jaka konkretnie mapa? Bo wszystkie Hindy jakie do tej pory widziałem były w wersji szturmowej, na pewno nie był to po prostu Mi-8?

PostNapisane: 4 mar 2010, 14:36 

sidh77 napisał(a):
ZiuZiak napisał(a):

Jeżeli masz Edycję Limitowaną to był tam kod który po wpisaniu odblokowywał miedzy innymi tę umiejętność. Jeżeli masz wersję zwykłą to musisz sobie tego perka odblokować na drodze awansu.

Edycja limitowana dodaje kilka rzeczy ale na pewno nie tą.

PostNapisane: 4 mar 2010, 14:50 

ashlon napisał(a):

Te mi-24 wymagają dwóch osób, pilota i strzelca, jedna osoba sobie nie postrzela.

PostNapisane: 4 mar 2010, 15:48 
Redaktor Battlefield.pl

tpop napisał(a):
sidh77 napisał(a):
ZiuZiak napisał(a):

Edycja limitowana dodaje kilka rzeczy ale na pewno nie tą.

tak, tą, to się nazywa 'alternative fire'

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 4 mar 2010, 16:45 

Ozovich napisał(a):
Bo to są kosiarki nastawione na teamplay. Marki 3D dalej widzisz zza tej tarczy = celne wsparcie ogniowe jest zależne od reszty drużyny. Mało realistyczne ale ma sens,

Tak tez robilem, jednakze jest to dosc glupie, musisz przyznac... Nie wspominajac juz o tym, ze oznaczony gosciu moze siedziec lub poruszac sie za murkiem, a ja strzelajac do niego nie wiem - czy siedzi za oslona, czy po prostu go nie trafiam (bo sie porusza)? Wg mnie rozwiazanie troche nie teges, zdecydowanie lepiej bylo postawic zwykly KM za workami z piaskiem...

Ozovich napisał(a):
Jaka konkretnie mapa? Bo wszystkie Hindy jakie do tej pory widziałem były w wersji szturmowej, na pewno nie był to po prostu Mi-8?

Tryb Rush, mapa Isla Inocentes, ostatnia baza Rosjan - pojawia sie mi-24 (hind), zaloga liczy 4 osoby - 2 pasazerow, pilota (ktory moze tylko latac) i gunnera obslugujacego dzialko. Pilot nie moze strzelac rakietami, pod skrzydlami (czyli w miejscu, gdzie powinny byc podczepione rakiety) nie ma nic, co wyglada dosyc smiesznie. Przypuszczam, ze ten Hind mial odpowiednikiem Blackhawka - odpowiednikiem silniejszym (bo dzialko jest nieporownywalnie lepsze niz beznadziejne miniguny w blackhawku), ale mniej ladownym - lacznie zaloga moze liczyc 4 osoby, zamiast 7.

Czy ten Mi-24 wystepuje tez na innych mapach i czy tez jest nieuzbrojony?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 336 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2