Ozovich napisał(a):
Bo to są kosiarki nastawione na teamplay. Marki 3D dalej widzisz zza tej tarczy = celne wsparcie ogniowe jest zależne od reszty drużyny. Mało realistyczne ale ma sens,
Tak tez robilem, jednakze jest to dosc glupie, musisz przyznac... Nie wspominajac juz o tym, ze oznaczony gosciu moze siedziec lub poruszac sie za murkiem, a ja strzelajac do niego nie wiem - czy siedzi za oslona, czy po prostu go nie trafiam (bo sie porusza)? Wg mnie rozwiazanie troche nie teges, zdecydowanie lepiej bylo postawic zwykly KM za workami z piaskiem...
Ozovich napisał(a):
Jaka konkretnie mapa? Bo wszystkie Hindy jakie do tej pory widziałem były w wersji szturmowej, na pewno nie był to po prostu Mi-8?
Tryb Rush, mapa Isla Inocentes, ostatnia baza Rosjan - pojawia sie mi-24 (hind), zaloga liczy 4 osoby - 2 pasazerow, pilota (ktory moze tylko latac) i gunnera obslugujacego dzialko. Pilot nie moze strzelac rakietami, pod skrzydlami (czyli w miejscu, gdzie powinny byc podczepione rakiety) nie ma nic, co wyglada dosyc smiesznie. Przypuszczam, ze ten Hind mial odpowiednikiem Blackhawka - odpowiednikiem silniejszym (bo dzialko jest nieporownywalnie lepsze niz beznadziejne miniguny w blackhawku), ale mniej ladownym - lacznie zaloga moze liczyc 4 osoby, zamiast 7.
Czy ten Mi-24 wystepuje tez na innych mapach i czy tez jest nieuzbrojony?