Thorge napisał(a):
Gra sama w sobie jest fajna, ale:
Ludzie powinni mieć z 50% mniej żyć. Cholera mnie bierze, kiedy muszę w kogoś władować 2 magazynki z mojego AK. Ustawienia z trybu Hardcore, dotyczące ilości życia(siły pocisku?) powinny być wprowadzone na tryb "normalny" a w hardore powinno być hardcorowo - 2-3 pociski i padasz...
survability jest idealne. jezeli pakujesz 2 magazynki w kogos to robisz to zle -w biegu, sprayujac, strzelasz obok, masz lagi, typ jest po prostu za daleko... mozna tak wymieniac.
jak chcesz gre "kto pierwszy wcisnie strzal i ma nizszy ping" to graj na hardcorze. to nie ma byc prawdziwy symulator zolnierza, ale zbalansowana gra zapewniajaca sensowna rozgrywke - i jak narazie takie sprawia wrazenie.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jedynie zwiekszylbym recoil utrudniajac sprayowanie, ale pociski powinny byc bardziej pod kontrola, tzn. leca tam gdzie strzelasz, a z tym akurat bywa roznie. (i tak lepiej niz w becie)
Cytuj:
A te oślepianie na Atakamie - tragedia. Tak samo tyczy się dymu, pyłu. Tego po prostu za dużo jest.
wylacz bloom:
w dokumentach, settings.ini -> bloom=false
Cytuj:
Granatnik. Tu lepiej nic nie skomentuje, bo musiałbym napisać bardzo brzydkie słowa.
no jak to grenade launcher, ale przynajmniej ma stosunkowo maly splash dmg i zadaje slaby dmg pojazdom.
btw. bf3 ma - chyba - wyjsc w 2011. mam nadzieje, ze bedzie IIws. bez zaglebiania w szczegoly, imo taka rozgrywka jest duzo sensowniejsza w multiplayerze :> i te rifle!