Elo mam identyczną konfiguracje co kolega
bicus tyle że win7 64 bit gra na rozdzielczość natywnej 1366x768 reszta na low i off działa 20-25 do 40 rzadko 60 fps-ów co dziwne ustawienia zmienione na medium wiele nie zmieniają , na high spada na 5-10 klatek wydaje mi się że to ewidentnie procesor, grafika ma zapas do medium ale gpu nie wydala
niestety to laptop i wymiana proca nie wchodzi w grę
jako ciekawostkę mogę powiedzieć że przed wydaniem patcha do bety który poprawiał wydajność gry (nie pamiętam nr-u ) gra przy 16 osobach działała dobrze niestety po wgraniu patcha niezależnie od ilości osób gra zalicza te skoki wydajności.
Mi się pomysły skończyły drażni mnie to że gra na stronie do sprawdzania czy pójdzie pokazywała że jestem dobrze powyżej minimum, a w rzeczywistości jest inaczej
mój lapek win ma średnią notę wydajności 5,1 gra według tej skali ma minimalne 4,1, a rekomendowane 4,9 sorry ale jeżeli ktoś według tej skali wydał pieniądze to może się mocno załamać gra mimo ustawienia wszystkiego na minimum działa 20-25 do 40 rzadko 60 fps-ów.
Koniec Bełkotu
No a na koniec to witam wszystkich serdecznie właśnie straciłem dziewictwo na tym forum