Teraz jest 4 sie 2025, 07:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 mar 2010, 19:35 

Witam!
Na początku chciałbym zaznaczyć, że posiadam oryginalnego BF2 "Deluxe Edition" (z dodatkiem SF) w wersji 1.50. Jak gram na multi (nieważne czy serwer 16 czy 64 osobowy) mam takie "lagi" (ciężko to wytłumaczyć, szukałem wideo na yt, ale nie znalazłem podobnego) - celownik "skacze", animacja broni się zacina - odrespiam się, biegnę sprintem 3 sec i potem jak przechodzę w trucht broń "skacze" z animacji jak biegnie się sprintem do truchtu (wygląda to jak lag, ale rzuszam się normalnie). Czytałem parę podobnych tematów jednak podane w nich rozwiązania (aktualizacja pb) nie pomaga. Nie chodzi o ping, bo zwykle jest on w granicach 20-50, pb jest najnowsze (zaaktualizowane przez pbsetup), ustawienia graficzne są ustawione na "niski", system czysty, tydzień po formacie. Bardzo chciałbym pograć na multi komfortowo, bo gra bardzo dobra i żałuję, że nieco "późno" ją poznałem, bo dużo graczy już nie ma.

Oto rozpiska komputera:
Celeron 2.8 GHz
ATI Radeon 3850 HD 512 MB
1,5 GB RAM KINGSTON

PostNapisane: 19 mar 2010, 23:03 

banzaI12 napisał(a):
Jak gram na multi (nieważne czy serwer 16 czy 64 osobowy) mam takie "lagi"

Czy jak grasz na singlu to dobrze? A może spróbuj serwery .pl i daj wyniki...

PostNapisane: 21 mar 2010, 17:14 

Gram tylko na serwach PL. Na serwerze EA Polska chyba takie lagi występują najmniej. Na singlu wszystko ok.

PostNapisane: 21 mar 2010, 21:25 

banzaI12 napisał(a):
Witam!
Na początku chciałbym zaznaczyć, że posiadam oryginalnego BF2 "Deluxe Edition" (z dodatkiem SF) w wersji 1.50. Jak gram na multi (nieważne czy serwer 16 czy 64 osobowy) mam takie "lagi" (ciężko to wytłumaczyć, szukałem wideo na yt, ale nie znalazłem podobnego) - celownik "skacze", animacja broni się zacina - odrespiam się, biegnę sprintem 3 sec i potem jak przechodzę w trucht broń "skacze" z animacji jak biegnie się sprintem do truchtu (wygląda to jak lag, ale rzuszam się normalnie). Czytałem parę podobnych tematów jednak podane w nich rozwiązania (aktualizacja pb) nie pomaga. Nie chodzi o ping, bo zwykle jest on w granicach 20-50, pb jest najnowsze (zaaktualizowane przez pbsetup), ustawienia graficzne są ustawione na "niski", system czysty, tydzień po formacie. Bardzo chciałbym pograć na multi komfortowo, bo gra bardzo dobra i żałuję, że nieco "późno" ją poznałem, bo dużo graczy już nie ma.

Oto rozpiska komputera:
Celeron 2.8 GHz
ATI Radeon 3850 HD 512 MB
1,5 GB RAM KINGSTON

Wiesz co? Ja miałem podobnie... Jak wbijałem na serwera to przez 2 min takie ściny, że o lol. I potem tak co 15 min. I winą były przestarzałe stery do karty graficznej a także przegrzewanie się kompa...

PostNapisane: 24 mar 2010, 20:40 

Niekoniecznie stery. Ja mam tak samo a stery najnowsze i to co powiedział o pb. Ping jest spoko. Komp też.

"Wojna nigdy nie kończy się dla tych,co walczyli"

Strefa czasowa: UTC + 2