banzaI12 napisał(a):
Witam!
Na początku chciałbym zaznaczyć, że posiadam oryginalnego BF2 "Deluxe Edition" (z dodatkiem SF) w wersji 1.50. Jak gram na multi (nieważne czy serwer 16 czy 64 osobowy) mam takie "lagi" (ciężko to wytłumaczyć, szukałem wideo na yt, ale nie znalazłem podobnego) - celownik "skacze", animacja broni się zacina - odrespiam się, biegnę sprintem 3 sec i potem jak przechodzę w trucht broń "skacze" z animacji jak biegnie się sprintem do truchtu (wygląda to jak lag, ale rzuszam się normalnie). Czytałem parę podobnych tematów jednak podane w nich rozwiązania (aktualizacja pb) nie pomaga. Nie chodzi o ping, bo zwykle jest on w granicach 20-50, pb jest najnowsze (zaaktualizowane przez pbsetup), ustawienia graficzne są ustawione na "niski", system czysty, tydzień po formacie. Bardzo chciałbym pograć na multi komfortowo, bo gra bardzo dobra i żałuję, że nieco "późno" ją poznałem, bo dużo graczy już nie ma.
Oto rozpiska komputera:
Celeron 2.8 GHz
ATI Radeon 3850 HD 512 MB
1,5 GB RAM KINGSTON
Wiesz co? Ja miałem podobnie... Jak wbijałem na serwera to przez 2 min takie ściny, że o lol. I potem tak co 15 min. I winą były przestarzałe stery do karty graficznej a także przegrzewanie się kompa...