Teraz jest 17 lis 2024, 05:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 351 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 mar 2010, 20:58 

fikus88 napisał(a):
imo zawsze gralem gram i bede gral 4fun wiec o co te spinki ludzie wlasnie w tym sek ze jak bym chcial grac w super ogar teamie i sam byc super ogarem to bym sobie klan znalazl. a jesli wchodze na te 2 h dziennie do gry to tylko po to zeby sie odprezyc z kims pogadac zrobic jakas fajna akcje a nie slyszec co chwila jakiegos placzu. Jesli tak ma wygladac to wasze granie na luzie to ja podziekuje. Bo to sie mija z celem i mysle ze z koncepcja gry na luzie jak sama nazwa wskazuje. Sorry ale nie mam na tyle czasu zeby naparzac jak niektorzy po 12 h na dobe.

plączesz pojecia niemilosiernie, gra jak ********* siedzac na gorce noobow, czekajac na kule w czerep, albo zorganizowana bande, ktora przyleci i przetrzepie ci dupsko jak wychylasz kichawe z wiatrowka to nie gra na luzie... - nie szukam klanu (juz) bo nie mam na to czasu, ale 2/3h ktore poswiecam na gre wieczorem chce spedzic lecac z druzyna zeby wygrac, bez cisnienia (jak juz hermand wspomnial ) ze musze byc na treningu, sparingu, czy jakis gnojek bedzie mnie objezdzal ze wybralem w piatek wyjscie na drinka, zamiast siedzenie przy komputerku zeby z nim "cwiczyc"... :roll:

wiec jesli dla ciebie granie jak noob oznacza gre na luzie - obejzyj to: http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M i skasuj "fotumBC" z nicku, zeby niewprowadzac ludzi w blad!!!

PostNapisane: 22 mar 2010, 23:08 

wyjasnij mi zatem co Twoim zdaniem oznacza granie na luzie. spinanie sie o staty ? czy moze wrzeszczenie jeden na drugiego ze zrobil cos nie tak ? bo nie bardzo rozumiem do czego teraz pijesz. A po drugie recon jak kazda klasa jest potrzebny czy Ci sie to podoba czy nie. Nie musze Ci chyba tlumaczyc po co skoro okreslasz sie mianem pro ( wnioskuje po nazywaniu innych noobami). Po trzecie Kim Ty jestes zeby mowic mi co mam robic. Filmik ogladalem i wiesz co ? smieszy mnie ze ludzie traktuja ta gre tak powaznie. Get a Life.

PostNapisane: 22 mar 2010, 23:12 

fikus88 napisał(a):
wyjasnij mi zatem co Twoim zdaniem oznacza granie na luzie. spinanie sie o staty ? czy moze wrzeszczenie jeden na drugiego ze zrobil cos nie tak ? bo nie bardzo rozumiem do czego teraz pijesz. A po drugie recon jak kazda klasa jest potrzebny czy Ci sie to podoba czy nie. Nie musze Ci chyba tlumaczyc po co skoro okreslasz sie mianem pro ( wnioskuje po nazywaniu innych noobami). Po trzecie Kim Ty jestes zeby mowic mi co mam robic. Filmik ogladalem i wiesz co ? smieszy mnie ze ludzie traktuja ta gre tak powaznie. Get a Life.

jesli mimo faktu, ze niejedna osoba pisala ci o co chodzi, i ilosci tekstu ktore miales do przeczytania, piszesz to co jest wyzej - widze ze nie mam z kim rozmawiac 8)

gra na luzie? hmm mialem przyjemnosc grac z kilkoma osobami, i jak narazie najlepsza zabawa byla z XtrAbtar :wink:

Pozdrawiam.

PostNapisane: 22 mar 2010, 23:18 

masz racje nie mam z kim rozmawiac bo widze ze jestes kolejnym samozwanczym pro ktory cale grono innych uwaza za noobow a jedyne co dla Ciebie sie liczy w "graniu na luzie" jest skill/staty. Pojecie 4fun mimo ze uwazasz ze je znasz tak naprawde jest Ci obce. EOT.

PostNapisane: 22 mar 2010, 23:22 

Jak gracie to wchodźcie czasami na ts, bo jak narazie to wchodzi tylko 6 tych samych osób.

PostNapisane: 23 mar 2010, 00:15 

fikus, nikt nie krzyczy kto co zle robi, chodzi o gre zespolowa. Wiecej sie zrobi biegajac razem, niz kazdy osobno.

PostNapisane: 23 mar 2010, 00:54 

hermand - bylo to mu tlumaczone za rozne sposoby, szkoda czasu na tlumaczenie kolejny raz. :shock:

PostNapisane: 23 mar 2010, 01:59 

Okruch napisał(a):

gra na luzie? hmm mialem przyjemnosc grac z kilkoma osobami, i jak narazie najlepsza zabawa byla z XtrAbtar :wink:

Pozdrawiam.

Heh dzięki :) w ostatniej rundzie w Porcie Arica byłeś w przeciwnej drużynie. Próbowałem Cię upolować M95-tką aleś się gdzieś schował :) Granie z ludźmi z forum może przynieść frajdę i wcale niekoniecznie trzeba byś w tej samej drużynie. Najlepszym przykładem jest ISeeYou i moja skromna osoba.

Mam nadzieję, że rozegramy jeszcze nie jedną walkę

Pozdrawiam.

PostNapisane: 23 mar 2010, 04:48 

Bylo z kim leciec do przodu, nieczekajac az "kluchy" wymysla taktyke.... :wink:

jak znalazlem cie pozniej, gra sciagnela update - niestety teraz mam z nia same problemy :shock:
czeka mnie reinstal :omg: (czy ktos wie, skad mozna sciagnac patche? bez kozystania z automatycznego pobierania? bo chce spowrotem tylko 1 i 2gi ).

gdzie schowalem sie? :roll:

staralem sie zawsze byc 2/3metry za toba Obrazek 8)

PostNapisane: 23 mar 2010, 08:25 

Heh no to ładnie ja tu UAVem gaszę Apacha a TY sobie żarty robisz :wink: a jakby Ci się palec omksnął i wpakowałbyś mi w plecy pocisk przeciwpancerny ?? Nie wiem czy wtedy byłoby mi do śmiechu ;)

PostNapisane: 23 mar 2010, 10:30 

ja sie pisze.

moj Nick: WhoCash
ulubiona rola: CannonFodder :lol: - a tak na powaznie to gram wszystkimi klasami. Najwiecej unlockow mam na Medicu, a najmniej na assault :)

Zwykle gram bez glosu (bo jestem strasznym spammerem :oops: ), ale moze sie przelamie. Jak uruchomie wieczorkiem gierke to sprobuje pododawac.

PostNapisane: 23 mar 2010, 11:08 

XtrAbtar napisał(a):
Heh no to ładnie ja tu UAVem gaszę Apacha a TY sobie żarty robisz :wink: a jakby Ci się palec omksnął i wpakowałbyś mi w plecy pocisk przeciwpancerny ?? Nie wiem czy wtedy byłoby mi do śmiechu ;)

Korcilo mnie, zeby odciagnac cie od monitora - nie mialem z kim ruszyc... :roll: czekali skubani na zaproszenie. :stupid:

(fajnie to wyglada - 10osob czeka na "cos" , 2 w pojazdach i robi sie wojna pozycyjna.... :lol: ).

ps. wsumie racja - runda hc, wiec pozostaly by zgliszcza :roll:

PostNapisane: 23 mar 2010, 11:31 

Okruch napisał(a):
XtrAbtar napisał(a):

Korcilo mnie, zeby odciagnac cie od monitora - nie mialem z kim ruszyc... :roll: czekali skubani na zaproszenie. :stupid:

(fajnie to wyglada - 10osob czeka na "cos" , 2 w pojazdach i robi sie wojna pozycyjna.... :lol: ).

Heh nie dziwię się
Ja robiłem rozpirzaj UAVem u nich w bazie i prosiłem żeby moze ktoś zaatakował bo APC i Apache były zniszczone, ale niestety nikt się nie pokwapił :)

PostNapisane: 24 mar 2010, 03:36 

moze w czwartek wieczorem uda nam sie cos zdzialac :twisted:

:!: :!: :!: CZY KTOS WIE, SKAD MOZNA SCIAGNAC 1 i 2 PATCH Bad Company 2, niekozystajac z "BFBC2Updater" :?: :?: :?:

Ostatnio edytowano 24 mar 2010, 17:46 przez Okruch, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 24 mar 2010, 07:53 
Moderator forum

Więcej emotek nie było ? Nie da się.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 351 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2