gabcio napisał(a):
nie mow mi o doswiadczniach w battlefield bo rozegralem tyle meczy,gatherow i ffa ze wiem cos na ten temat i osobiscie uwazam ze pieprzysz takie glupoty ze szkoda cie czytac,znajdz nagraj mi film jak uciekasz przed GL afalta!! siedze z ludzmi na TSie ktorzy zjadli wlasne zeby na tej grze i czytamy te wypociny zarejestrowanych po 2010 to naprawde ubaw po pachy.
1.wychodzisz i widzisz asfalta(nikt nie ma czasu na bawienie sie w rozpoznawanie czy to asfalt czy medyk czy inna jednostka musisz go ubic) tymbardziej jak mowisz ze koles stoi daleko...jestes w stanie rozpoznac hehehe
2.masz czas sie przyjrzec czy ma granatnik w lapie
3.super oceniasz sytuacje i juz wiesz ze bedzie walic do ciebie z GL czy dopiero jak widzisz jak on leci to wiesz ze to GL???
4.skad wiesz ze on bedzie do ciebie z GL strzelac??? no pewnie lec go zmylic..a okaze sie ze koles ma m16a2 i ma w dupie granatnik -2 serie i twoje zmylki koncza sie deadem,zamiast strzelac na widok asfalta biegasz jak glupi z nadzieja na "zmylki"
5.nawet jesli pobiegnie w prawo potem w lewo i uda ci sie magicznym sposobem ujsc z zyciem bedziesz miec kryta a koles juz zmienia na kalacha i jedzie ci po zebach
pograj w battlefielda z 3000h i wroc
NO dobra supermenie
Cytuj:
zarejestrowanych po 2010 to naprawde ubaw po pachy
znasz kogoś kto się zarejestrował w 2011?? Bo to chyba nie możliwe....
Cytuj:
1.wychodzisz i widzisz asfalta... tymbardziej jak mowisz ze koles stoi daleko...jestes w stanie rozpoznac hehehe
Domeną assaultów jest to, że nie rozstają się z granatnikiem, więc widać, że są nimi nawet ze 100 metrów. Widzę, że masz ciekawe podejście do gry.
Cytuj:
(nikt nie ma czasu na bawienie się w rozpoznawanie czy to asfalt czy medyk czy inna jednostka musisz go ubic)
Widzę, że masz ciekawe podejście do gry. Widzę wroga strzelam,strzelam,zabijam,widzę wroga, strzelam,zabijam,ach jestem zaj... ta gra daję naprawdę szanse na użycie taktyki, podejścia czy innych dających przyjemność rzeczy
Cytuj:
3.super oceniasz sytuacje i juz wiesz ze bedzie walic do ciebie z GL czy dopiero jak widzisz jak on leci to wiesz ze to GL???
4.skad wiesz ze on bedzie do ciebie z GL strzelac??? no pewnie lec go zmylic..a okaze sie ze koles ma m16a2 i ma w dupie granatnik -2 serie i twoje zmylki koncza sie deadem,zamiast strzelac na widok asfalta biegasz jak glupi z nadzieja na "zmylki"
5.nawet jesli pobiegnie w prawo potem w lewo i uda ci sie magicznym sposobem ujsc z zyciem bedziesz miec kryta a koles juz zmienia na kalacha i jedzie ci po zebach
Mapa na pustyni. Widać jak na dłoni, że wyciąga ciężki sprzęt, komentarz zbędny
Cytuj:
i twoje zmylki koncza sie deadem,zamiast strzelac na widok asfalta biegasz jak glupi z nadzieja na "zmylki
jak widzę, że do mnie celuję to większości wypadków użyje granatnika, w 80% przypadków zatrzymują się i celują. Gdybym zaczął do niego walić zginiemy obydwaj, a tak on traci czas na przeładowanie
Wszystkie moje uwagi tyczyły się standardowych zachowań w grze. Zdarzają się gracze, którzy mądrze operują swoimi broniami i moja taktyka się nie sprawdza. Ale sam wiesz ilu jest takich graczy.
Cytuj:
nie mow mi o doswiadczniach w battlefield bo rozegralem tyle meczy,gatherow i ffa ze wiem cos na ten temat
mam za sobą kilkaset godzin BF2 i BF2142 i nie uważam się jednak za lepszego od innych z tego właśnie powodu. Widzę, że chyba po to siedzisz i nabijasz sobie te godziny aby później błysnąć na forum.
Jestem pod wrażeniem tych Twoich 3000h. Jesteś moim nowym bóstwem. W każdej mojej rozmowie będę nawiązywał do Twoich niebywałych osiągnięć. I jak tylko postawią ci pomnik to codziennie będę ci przynosił świeże kwiaty. Tylko pamiętaj aby pomnik był duży, najlepiej największy abyś mógł spoglądać na innych z góry. Choć nie wiem czy to pomoże na twoje kompleksy.