Teraz jest 9 cze 2025, 17:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 mar 2010, 22:19 

idziesz do nadajnika, podkladasz bombke i kampisz za sciana albo jakos z boku i wywalasz wszystkich ktorzy zblizaja sie do bomby przy szczesciu z 10 killi wpadnie (500-700 ptk)

w strategicznym miejscu rzucasz ammo i punkty leca ze ho ho :D

staraj sie omijac pojazdy bo wtedy czas nabijania assaulta sie wydluza :)

osobiscie do assaulta preferuje tryb TDM :]

http://www.takeagift.pl/polecam:107353 <-- darmowe nagrody za minute uwagi dziennie... pomozcie mi i sobie zarobic :]

PostNapisane: 24 mar 2010, 10:06 

Tia. Kolega napisał jak to wygląda w teorii. A teraz praktyka. Grupa szturmowa zbliża się aby rozbroić ładunek. Na dzień dobry wrzucają kilka granatów aby wykurzyć wroga ze środka. Ktoś granatnikiem rozpieprza ścianę i wchodzi przez nią przy okazji depcząc gościa który za nią stał ;)

PostNapisane: 27 mar 2010, 01:11 

O ile amunicja Magnum dodaje punktów do obrażeń ?

PostNapisane: 27 mar 2010, 01:32 

1.25x bazowe obrazenia broni.

PostNapisane: 27 mar 2010, 01:34 

Skaiper napisał(a):
O ile amunicja Magnum dodaje punktów do obrażeń ?

gdzies jest na forum topic co i ile daje, ale nie mogłem znaleźć

PostNapisane: 27 mar 2010, 19:52 

taki offtop mały...
jak sie aktualizuje te sygnaturki ??? bo na stronce odswieza ale syngatury nie :/

http://www.takeagift.pl/polecam:107353 <-- darmowe nagrody za minute uwagi dziennie... pomozcie mi i sobie zarobic :]

PostNapisane: 27 mar 2010, 20:16 

RazzoZ napisał(a):
taki offtop mały...
jak sie aktualizuje te sygnaturki ??? bo na stronce odswieza ale syngatury nie :/

Stats-o-Matic! napisał(a):
Signatures will start updating themselves again very soon. Sorry about the delays, and thank you for your patience.

PostNapisane: 28 mar 2010, 13:42 

Szturmowiec to moja ulubiona klasa, więc też podzielę się swoimi uwagami.
Moja ulubiona broń to AN-94, ze względu na potężne obrażenia i celność. Mam odblokowane M16, ale szczerze to nie wiem, co ludzie w nim widzą. Nie przekonuje mnie mała siła. Jakoś z AN-94 zabijam szybciej zarówno z bliska, jak i z daleka. Wbrew statystykom wydaje mi się, że AN-94 ma lepszą celnośc, niż M16. Może wystrzelenie 3 pocisków daje większy odrzut, niż 2?
Do tego ten pistolet, przypominający rewolwer - też ma niezłe obrażenia. A także granatnik 40mm (wymarzona broń, gdy stoją "w kupie" albo do burzenia ścian), luneta 4x i amunicja magnum.
Minusem takiego zestawu jest bezbronność względem czołgów. Jedyne, co można zrobić, to poszukać jakiegoś inżyniera i dbać o jego amunicję.

PostNapisane: 28 mar 2010, 21:57 

Ja zawsze gdy widzę pojawiający się pojazd (a akurat w ekipie mało inżynierów lub ich brak) zmieniam chwilowo build na G3, przyspieszenie poruszania i C4. To załatwia sprawę. Więc nawet asfalt nie jest taki do końca bezbronny. :twisted:

PostNapisane: 18 kwi 2010, 14:14 

Hmm.. tak tu czytam i czytam i wszyscy grają AN-94 oraz M16a4, nie wiem co Wy widzicie w tych broniach. Ok są lepsze, ale co to za frajda:P grać unlockami?:P Nie przepadam za tym w ogóle, nie nawidzę wręcz unlocków xD, osobiście męczę się i gram tylko z AEK;D. Podstawowa broń i najlepsza:). POprostu mówie sobie że innych nie ma. Wiem że można grać wszystkim na sparrach... i tutaj pogrzebuje siebie i swoje umiejętności;D Ale kocham AEK:D, taka inna werska Kałasznikova;d.
PS. Wiem że AN-94 to też modyfikowane AK...:P Ale to unlock:D

Zawsze i zawsze AEK+Granatnik 40mm+Magnum Ammo+Granaty:D <----Miazga;d

PostNapisane: 18 kwi 2010, 23:18 

Aryman napisał(a):
Hmm.. tak tu czytam i czytam i wszyscy grają AN-94 oraz M16a4, nie wiem co Wy widzicie w tych broniach. Ok są lepsze, ale co to za frajda:P grać unlockami?:P Nie przepadam za tym w ogóle, nie nawidzę wręcz unlocków xD, osobiście męczę się i gram tylko z AEK;D. Podstawowa broń i najlepsza:). POprostu mówie sobie że innych nie ma. Wiem że można grać wszystkim na sparrach... i tutaj pogrzebuje siebie i swoje umiejętności;D Ale kocham AEK:D, taka inna werska Kałasznikova;d.
PS. Wiem że AN-94 to też modyfikowane AK...:P Ale to unlock:D

Zawsze i zawsze AEK+Granatnik 40mm+Magnum Ammo+Granaty:D <----Miazga;d

:shock: :wink:

Masochista.

PostNapisane: 19 kwi 2010, 12:43 

LoooL .. :] kto co lubi ale ja osobiscie uwazam, że poczatkowe bronie to syf...(moze poza M24 u Recona)
z 9A-91 nie da sie zabijac... podobnie PKM i AEK (AEK to moze na 5 metrow od tylu.. chyba ze go ktos do perfect opanowal..)
nie mowie ze ostatnie bronie sa najlepsze bo wole np. M416 od M16A2.... AKS-74u od UMPa, M60 od MG3 i GOLa od M95
ale poczatkowe npewno nie sa najlepsze... :)

PostNapisane: 19 kwi 2010, 13:06 

Ja strzelam albo po 1 kulce (dobry efekt) albo full auto gejming (nawet dobry efekt jak masz za duzo ludzi ) - przyzwyczajenie z CS'a xDDD

PostNapisane: 19 kwi 2010, 13:54 

RazzoZ napisał(a):
LoooL .. :] kto co lubi ale ja osobiscie uwazam, że poczatkowe bronie to syf...(moze poza M24 u Recona)
z 9A-91 nie da sie zabijac... podobnie PKM i AEK (AEK to moze na 5 metrow od tylu.. chyba ze go ktos do perfect opanowal..)
nie mowie ze ostatnie bronie sa najlepsze bo wole np. M416 od M16A2.... AKS-74u od UMPa, M60 od MG3 i GOLa od M95
ale poczatkowe npewno nie sa najlepsze... :)

Heh, ze bronie które wymieniłeś jako "najgorsze" (AEK, 9A-91 i PKM) były tymi, z którymi najwięcej biegałem przed odblokowaniem jakiś innych "wschodnich". I szczerze mówiąc nie narzekałem. AEK ma np. bardzo dobry celownik (prawie nic nie zasłania) w przeciwieństwie np. do AN-94, czy F2000 (totalna padaka, trudno grać bez kolimatora lub ACOG'a). Zarówno z AEKa jak i 9A-91 w grze można strzelać na większe odległości - wystarczy strzelać krótkimi seriami (2-3 pociski). Muszę natomiast przyznać, że 9A-91 ma strasznie mały magazynek w porównaniu z innymi broniami inżyniera (cóż, "growy realizm" zobowiązuje).

Na PKMa faktycznie bym ponarzekał, bo przy prowadzeniu ognia strasznie błyska i zasłania cel, przez co jakoś trudno mi się celowało, ale możliwe, że jestem przeczulony.

PostNapisane: 19 kwi 2010, 14:00 

Ja ostatnio wziąłem się za wbijanie złotych na broniach od asfalta i wczoraj tak AN-94 pomęczyłem bardzo mi się spodobał, wcześniej go prawie nie używałem. Teraz mam zamiar pomęczyc AEK'a i F2000.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2