RazzoZ napisał(a):
LoooL .. :] kto co lubi ale ja osobiscie uwazam, że poczatkowe bronie to syf...(moze poza M24 u Recona)
z 9A-91 nie da sie zabijac... podobnie PKM i AEK (AEK to moze na 5 metrow od tylu.. chyba ze go ktos do perfect opanowal..)
nie mowie ze ostatnie bronie sa najlepsze bo wole np. M416 od M16A2.... AKS-74u od UMPa, M60 od MG3 i GOLa od M95
ale poczatkowe npewno nie sa najlepsze...

Heh, ze bronie które wymieniłeś jako "najgorsze" (AEK, 9A-91 i PKM) były tymi, z którymi najwięcej biegałem przed odblokowaniem jakiś innych "wschodnich". I szczerze mówiąc nie narzekałem. AEK ma np. bardzo dobry celownik (prawie nic nie zasłania) w przeciwieństwie np. do AN-94, czy F2000 (totalna padaka, trudno grać bez kolimatora lub ACOG'a). Zarówno z AEKa jak i 9A-91 w grze można strzelać na większe odległości - wystarczy strzelać krótkimi seriami (2-3 pociski). Muszę natomiast przyznać, że 9A-91 ma strasznie mały magazynek w porównaniu z innymi broniami inżyniera (cóż, "growy realizm" zobowiązuje).
Na PKMa faktycznie bym ponarzekał, bo przy prowadzeniu ognia strasznie błyska i zasłania cel, przez co jakoś trudno mi się celowało, ale możliwe, że jestem przeczulony.