A no dalej a odblokowałem już wszystkie porty jakie się da, od 1 do 65535 (=max) BOTH a na dodatek DMZ (czyt. =odblokowanie wszystkich portów) próbowałem miliona różnych opcji jak wyłączone firewall (routerowy i windowsowy w którym i tak bc2 jako wyjątek jest dodany) antyvir, wszystkie programy off, hamachi odinstalowałem niedawno (zapomniałem ze miałem to) ale i tak nic
Neta mam z gniazdka tel. do routera, z routera na poszczególne kompy, 6mb zawalić to tylko gdybym coś ściągał i jest to stabilne pasmo, komputer od paskustw raczej mam czysty bo dbam o niego i często skanuje różnymi programami
Mam Vista 64 choć może niedługo na 7 się przerzucę a nóż widelec to by pomogło- tylko strasznie mi się nie chce tego robić. Brat na XP (32) nie ma problemów z grą odkąd mu odblokowałem porty od 1 do 65535 TCP. Oczywiście mamy własne osobno kupowane kopie gry (obie to klucze z allegro)
Nigdy nie miałem problemów z portami w grach- jedynie dla Quake 3 musiałem to kiedyś robic ale to było lata temu i bez problemów, no i dla różnych programów do pobierania też mam odblokowane ale też odblokowałem i ładnie działają
Oczywiście konto administratora i wszystkie te UACe czy inne durne zabezpieczenia uzytkowników wyłączone że z niczym nie miałem problemów aby uruchamiać jako admin i punkbuster nie robi problemów
Pozdro dla wszystkich pokrzywdzonych przez EA/DICE, mam nadzieję że na tych drugich spadnie gorsza zmora niż konsole nowej generacji na PCtowych graczy+ 7 plag egipskich