wiciu napisał(a):
Od paru dni balanser PRZENOSI a nie kickuje. Jakbyście nie zauważyli
Co do banów.. i adminów. Nie ukrywam że większość @ jest z tzw łapanki. Ludzie są do weryfikacji. Część się nie nadaje. Część daje radę. Tak jak zawsze. Serwery się rozwijają i jest to proces naturalny.
Regulamin jest drakoński.. ale nie przypuszczam aby był pilnowany. Może to brzmi śmiesznie

Ale regulamin oddaje tylko naszą wizję jakby było fajnie gdyby tak się grało. A to że większość graczy gra w quejka to .. już inna para kaloszy. Admini czasem usiłują wyręczać "Guardiana". Co jest niepokojące. Admin nie jest świętą krową na naszych serwerach .. i generalnie tworzenie podziały "my dobrzy gracze i tamci źli admini" jest nieco śmieszne zwłaszcza na G4G. Jestem ostatnią osoba która akceptuje adminowanie pod "siebie". Kto grał na G4G na innych serwerach gier ten wie co mam na myśli.
A tak swoją drogą w tej grze może popełnić błąd w ocenie sytuacji.
Jako chyba prawdziwy dinozaur tej sceny powiem i wciąż to utrzymuję serwery od strony technicznej świetne, ale.. jeśli jeszcze raz dostanę kicka z komunikatem że złamałem 2,3 i 16 punkt regulaminu (grając snajperem) to będę z daleka te serwery omijał i odradzał je wszystkim moim znajomym

Dobry serwer to taki gdzie jest przyjemna atmosfera, każdy gra jak umie, i na miarę możliwości, wydaje mi się, co tam, twierdze że nie w gestii adminów leży ocenianie stylu gry graczy.
A oszołomów krzyczących do innych; "nie graj snajperem", "jak nie umiesz jeździć czołgiem to nie wsiadaj", "jak nie umiesz latać heli nie lataj" - zawsze znajdziecie na serwerach i takie zachowania powinni admini tępić - bo gra powinna łączyć ludzi a nie dawać pożywkę dla trolli.