Sasek napisał(a):
Taa i tu się z Perleyem zgodzę. Nie rozumiem ludzi, którzy płaczą z powodu gry i dostawania wpierdzielu. Szczerze to można przyczepić się do każdej klasy. A to recona ciężko ściągnąć i pluje przykampiony gdzieś na górce. Inżynier wali z Gustawa, medyk nabija pkt apteczkami, assault granatnikiem itp itd. Pierdzenie o szopenie, gra się dla funu, a jak się gra nie podoba, nie musisz grać. Jest wiele rzeczy które sam bym zmienił, ale gra jest przeznaczona dla ogółu, tak aby każdy znalazł w niej coś dla siebie, klasę którą lubi grać, broń którą lubi grać i świetnie się w niej czuje.
Jak to kiedyś mój kumpel z klanu powiedział, nie ważny jest wynik ważne, że mieliśmy radochę z kilku wygranych akcji.
Aha i jeszcze jedno Inżynier nie uzupełni sobie rakietek bez pomocy Szturmowca, tak więc nie może pluć ciągle i ma tylko 4 strzały (o ile się nie mylę), a szturmowiec pluje czasem nie patrzy - ile wlezie - ważne aby przez "górkę" nie przeszli i uzupełnia sobie kolejne granaty skrzynką z amunicją. I powiedz mi teraz, kto ma trudniej?
Nie płacze, wpierdzielu takiego nie dostaje, k/d póki co dla mnie dobre. Recona łatwo zdjąć, wystarczy okminić wszystkie kampery sniperów, zresztą nic do nich nie mam póki co rzadko spotykam dobrych sniperów. Inżynier wali z gustava do pojedyńczego żołnierza, kiedy pare metrów od niego śmiga sobie spokojnie czołg wroga, druga sprawa to woli sobie postrzelać rakietami do piechoty zamiast spełniać swoją role i naprawiać pojazdy. IDIOTYZM totalny. O granatniku pisałem już post wcześniej. Medyk który tą apteczke rzuci to DOBRY medyk. Spokojnie, jakimś maniakiem nie jestem, ale stwierdzam fakty. Gdyby Takiej sytuacjii z gustavem nie było gra by była o niebo lepsza. co do rakiet dla mechanika, wszędzie leżą paczki z amunicją, a jak nie, wystarczy poprosić. Co do twojej górki inżynier robi dokładnie to samo
. Tylko ma łatwiej bo steruje sobie rakietką i ma pewne celowanie
. I przypomniam, że jest to pogawędka na temat mechanika, to, że nie akceptuje jego gustava nie oznacza, że na serwerach sam takiego delikwenta wyzywam czy cuś, poptostu pisze to, co mi sie nie podoba i tyle. Sorry za chaotyczny post, zmęczony jestem.
Perley napisał(a):
z perkiem mechanik ma chyba 8 rakiet ale to i tak szybko schodzi.
Gustav ma naprowadzanie na strzałki naprowadzające ale nie jest to zwrot o 90 stopni tylko lekko się odchyla.
Nie przypominam sobie pisania o strzelaniu z granatnika na dużą odległość od tego są karabiny i te akurat szturmowiec ma niezłe.
I tak gram na serwerach gdzie wszyscy grają tak jak ja ,czyli czerpią przyjemność z gry a nie płaczą ,że coś jest za silne.
A co do mojego komentowania - bo jesteś zabawny.
pisałeś o strzelaniu z granatnika OGÓLNIE. Nie napisałeś nic o odległośći, więc napisałem ze z daleka cięzko trafić a z gustava bardzo łatwo. Graj na takich serwerach dalej, miłego grania
. A w swoich postach nic zabawnego nie widze, jest to ogólny temat o mechaniku więc wyrażam swoje zdanie. a to, że Cie to śmieszy oznacza, że chyba coś z tobą nie tak.