septo napisał(a):
Reduced the lethal blast range of the 40mm grenade and M2CG to highlight their role as a secondary weapon against infantry.
spada sktecznosc granatnika wreszcie ;p
Sprawdziłem i zgadza się, fajna sprawa, więcej można popacać karabinkiem. Natomiast słabo wypada zmniejszenie mocy M16, odczułem dziś kilkukrotnie, że nie daję rady z pancernymi rambo z M60.
Natomiast nie wiem czy mam tylko takie wrażenie, ale M60 mocniej podbija nawet strzelając przez ACOG-a? Jeśli to wrażenie, to szkoda, jeśli faktycznie mocniej tym fajga, to dobrze, bo M60 nigdy jakoś nie powinien zaliczać się do szybkostrzelnych karabinków wyborowych, jak to miało miejsce dotychczas.
Zwiększenie mocy AN-94 - miła sprawa i faktycznie odczułem, a lubię nim strzelać, położyłem dziś dwóch rambomedyków jednym magazynkiem i to na serwerze bez HC.
Co do płynności, mam wrażenie że teraz więcej szarpie, zamiast być płynniejsze, być może była to wina serwera... ale niekoniecznie, chociaż fraps łapał czasem spadek do 20 fps.
Wyszukiwarka chodzi płynnie i ma dobre opcje do szukania, selekcjonowania.
Plusem jest też pamiętanie ustawień klas, wchodząc na inny serwer, mam konfig z poprzedniego ustawienia, to cieszy.