Sasek napisał(a):
Perley napisał(a):
Myli Ci się z M136AT4
A to dopiero badziew jest... W sumie to oprócz Gustawa inżynier nic specjalnego nie oferuje.
Mam platynę na aks. Fenomenalna broń cicha, celna, mały rozrzut i odrzut. Cholera można ja nawet sprayować ostatnio 3 typków zdjąłem w taki sposób. Obecnie zmieniłem, teraz gram scar-L , też nie jest źle pojedyńcze strzały na odległości potrafią ściągnąć snajperów, chociaż ta broń ma większy odrzut to rozrzut pocisków jest jeszcze mniejszy niż w aks. UMP mi nie podeszło z powodu celownika, chociaż może jak mi się kolejna broń znudzi będę nim grał. Fakt faktem, strasznie mała ilość amunicji w magazynkach może odstraszać, niestety jest to jedyna klasa która ma broń z tłumikiem (są jeszcze snajperki ale z nimi ciężko do budynków się wbić). Dla mnie ta klasa to typowy dywersant, a ja uwielbiam tak grać, co prawda często odłączam się od drużyny, ale takie udane odłączenie się skutkuje spawnem squadu na flance wroga, Co zazwyczaj kończy się wybiciem do nogi przeciwnika. Z gustava zdarzało mi się strzelać nawet pod nogi, ale co zrobić wychylam się zza murku żeby strzelić w czołg a tam koleś który właśnie do mnie strzela więc rachunek jest prosty nie? Patrzycie na wszystko w kategorii to jest złe to dobre, może spojrzeć w kategorii danych wydarzeń. Jasne ciągłe naparzanie z gustawa, granatnika jest po prostu słabe, lamerskie. Jest bez tego posmaku który sprawia, że gra tak smakuje.
Wszystkie powyższe uwagi odnoszą się do trybu HC