MK napisał(a):
I tak za mało zredukowali GLa ten shit powinien być całkowicie zmieniony bo jest lamerski na maxa,raz spotkałem kolesia który tylko z gustava walił a dzieciaków skaczących z GLami jest cała masa do tego ammobox i dalej jazda
MK napisał(a):
Chyba tylko tam gdzie grasz..pełno powiadasz więc jak określisz granatniki?masa?plaga?
śmieszne rzeczy opowiadasz
widac ze dostajesz ciagle od asfaltow i strasznie sie to jezy
..powiedz mi kto jest bardziej lamerski asfalt z gl czy eng z gustavem ? tak sie zastanawiam, bo widze ze masz sporo gwiazdek wlasnie na M2 -chyba ze faktycznie jestes uberpro i rozwawlasz nia same pojazdy
co do "dzieciakow" z gl .. ja osobiscie potrafie sciagnac jednym strzalem, z jak to wielu nazywa,"noobtube", przeciwnika oddalonego od dobre 150-200 metrow .. daleki jestem od spamu za pomoca gl i wkurza mnie jak ktos generalizuje i uwaza ze jesli ktos akurat upodobal sobie taka a nie inna bron to jest dzieciak i lamer.
tak czy inaczej .. ostatni patch zepsul gre do cna .. podchodze po cichutku snajpera z tylu, wbijam noz raz, drugi, trzeci ... poprawiam granatnikiem .. koles sie odwraca i zalatwia mnie ze snajperki z 1,5 metra
... chyba sobie odpuszcze na jakis czas .. zona i dziecko pewnie sie ucieszy.