z nozem, podchodze zawsze b. blisko do ofiary, a czesto dodaje wyskok/skok
do Mondello->
gre zpaczowalem w 23.04. okolo 19tej mialem wtedy okolo 350 dt, teraz posiadam okolo 400 dt<-w nozu roznicy nie widze! zabijam 1 pchnieciem ciekaw jestem ile zadales specjalisto od walki szturmowej snajperem killow nozem po paczu, ze uwazasz, siebie za specjaliste do tego stopnia, ze nie wpadles na pomysl, zeby technike nieco podniesc/zmienic, ze z odleglosci kilku metrow juz nie da rady atakowc i zabijac przeciwnika?
ty masz okolo 10000 killow globalnie, w tym okolo 1000 nozem, co nam daje proporcje 10:1, na dziesiec twoich killow, przypada jeden nozem<-okolo
u mnie jest okolo 2000 kilow globalnie, w tym okolo 400 nozem, co nam daje proporcje 5:1, na piec moich killow, przypada jeden nozem<-okolo
a to oznacza, ze teoria twoja :
Mondello napisał(a):
@Yosarian nie widzisz roznicy w scyzoryku bo widac, ze malo nim atakujesz jak siedzisz kilometr od akcji. Pograj jako "snajper szturmowy"( chociaz to by pewnie bylo za trudne do ogarniecia ) albo inna klasa to zobaczymy czy nadal bedziesz sie trzymal swojej wersji.
<-jest do bani, poniewaz procentowo uzywasz noza dwukrotnie rzadziej niz ja... przy okazji dodam, ze od momentu cytowanego postu, nie przybylo tobie ani jednej blaszki dt...
Tu musze dodac, ze przed paczem kilkakrotnie zadzgalem przeciwnikow przez drzwi a nawet sciane{jak to bylo mozliwe tego nie wiem
}! jak jest teraz nie wiem, nie mialem jescze okazji sprawdzic.
ps 99% moich gier po paczu to hc...
moze cos tam zmienili w tym nozu->najwyrazniej bez zadnego wplywu na moja gre.<-wiecej nie polemizuje na temat noza.ale zeby nie bylo slodko->w m24 roznica jest, minimalna ale jest...ps Mondello->nie wysylaj do mnie wiecej obrazliwych pw<-wypowiedz sie na forum 'kolego'