Pozwolę sobie się wtrącić, gdyż właśnie zakończyłem rundę Rush na Isla Inocentes, gdzie bezczelnie kampiłem i lamiłem (

) z GOLem właśnie.
Co do problemów po ostatnim patchu - Wydaje mi się, że pocisk mocniej opada na większe odległości, jednak nie zauważyłem, żeby występowały jakieś błędy (tzn, że na przykład trafiam przeciwnika w głowę, a on uznaje, że komar go ugryzł i biegnie dalej ; ) ) W skrócie - udało mi się zakończyć rundę z wynikiem 22/0. Jako, że rzadko kiedy udaje mi się osiągnąć podobne wyniki, gdyż mistrzem w FPS'ach nie jestem i nie będę, uznaję, że raczej z GOL'em wszystko OK.
Pozdrawiam[/quote]
Jak te 22/0 przerobisz na przynajmniej 220 to pewnie uda Ci się zaobserwować takie bugi.
Nikt nie napisał że jest to notoryczne ale że zdarza się, czyli raz na jakiś czas i nie ma na to reguły czy to będzie raz na 10, 20, 50 czy 100 killi.
Od patcha zrobiłem platyne na Golu i parę razy tak było jak przedmówcy opisali, teraz robię na M24 i też to zaobserwowałem. Gra posiada bugi w tej materii, nie jest to notoryczne więc da się z tym żyć. Ostatnio UAV zestrzeliłem za 3 trafieniem z GoLa na HC chyba trochę za wiele potrzebował (może latał z dodatkowym armorem)