Teraz jest 26 lut 2025, 10:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 kwi 2010, 10:40 

Cytuj:
Tak, czytalem ze dodano wieksze opadanie w nowym patchu, ale czy przez pomylke zwiekszyli celnosc broni bez wzmocnionej amunicji?

Choć specem od rconów nie jestem to muszę się zgodzić z am. magnum nieraz trzeba na wysokość "ludka" podnieść celownik żeby ustrzelić, tylko nie wiem co rozumiesz przez "zwiększyli celność"? to że opadanie jest mniejsze bez magnum? to na bank, bo z dość dużej odległości można celować w dyńkę i wchodzi head bez unoszenia broni, dlatego może killboxy czy jak się tam nazywają te trójkąciki nie są za bardzo skoordynowane, bo muszę teraz po patchu niżej trójkącika celować żeby trafić.

PostNapisane: 29 kwi 2010, 19:48 

xagon napisał(a):
Orientuje się ktoś może czy jest jakaś różnica między SWU, a TYPE 88 SNIPER oprócz głośniejszego strzału, bo też nie głupia jest.

Wydaje mi sie, ze type88 mniej rzuca. Moze to moje odczucie, nie wiem, ale lepiej mi sie zabija z t88 + red dot niz z SWU + red dot.

PostNapisane: 29 kwi 2010, 20:26 
Zbanowany

przesiadlem sie na m95->trza obcykac ta armate... celuje sie latwiej niz z m24, ale i tak wspominam finezje PRAWDZIWEJ snajperki jaka m24 wlasnie jest ;)

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:19 

Mi tam każdą snajperką się dobrze grało, oprócz tych szybkostrzelnych crapów.

PostNapisane: 2 maja 2010, 21:43 

Grałem wszystkimi snajperkami i:
M24-bardzo fajna ale nudzi się do GOL-a
TYPE 88-... :x ...
SW98-10 naboi ale nie polecam.
SVU-może jest trochę gorsza od T.88 ale gra mi się nią znacznie lepiej.
GOL-FAJNIUTKA snajperka , jednak nie ma jakiejs takiej mocy.
VSS-najgorsza snajpera.
M95-YeaH! Jest gorsza od M24,gorsza od GOL-a ,ale ta moc ten wygląd...

PostNapisane: 2 maja 2010, 22:12 
Zbanowany

mam doswiadczenie jedynie z m24 /m95 rozgryzam a golem gralem sporadycznie/, i:
m95->zajefajna plaskotorowsc lotu pocisku i jego moc/choc zdarzalo mi sie na hc po piec razy trafiac/sic!/ wroga a ten dalej stal... <-moze to pacz/uzywalem jej jedynie po paczu, i jedynie do piechoty{wroc: raz na valdezie na helke}/
gol->zasieg extra!, tylko trza popracowac nad celownikiem/ja musze... :oops: /
a m24 to prawdziwa snjperka, majac ja w 'lapach' czuje sie jak snajper! <-choc buja itp itd :lol:

PostNapisane: 2 maja 2010, 23:08 

Mi VSSem się bardzo fajnie gra, trzeba się przyzwyczaić, ale później można nim robić naprawdę niezłe rzeczy. Nie nadaje się do typowego snajperzenia na pół mapy, ale jest dobry do "szturmowania".

PostNapisane: 3 maja 2010, 00:03 

Dokladnie, VSS jest dobry z red dotem, albo z dodatkowym ammo raczej jako bliski supporter, niz snajper.

PostNapisane: 3 maja 2010, 00:13 

ashlon napisał(a):
Dokladnie, VSS jest dobry z red dotem, albo z dodatkowym ammo raczej jako bliski supporter, niz snajper.

Obrazek

roznie bywa :wink:

PostNapisane: 3 maja 2010, 15:02 

WoW - ładnie,ładnie ISeeYou :D
Jako, że nie jestem jakimś niesamowitym snajperem to ograniczam się do najlepszych wg Mnie snajprek - M24 i M95 ;) Kiedyś grałem GOL'em, lecz przekonałem się do innych ;)

PostNapisane: 4 maja 2010, 17:17 

Na hc to tylko SWU + luneta i wybuchy i można kosić.

PostNapisane: 4 maja 2010, 21:01 

mattikomPL napisał(a):
WoW - ładnie,ładnie ISeeYou :D
Jako, że nie jestem jakimś niesamowitym snajperem to ograniczam się do najlepszych wg Mnie snajprek - M24 i M95 ;) Kiedyś grałem GOL'em, lecz przekonałem się do innych ;)

po ostatniej aktualizacji gry strzelanie GOLem jest skopane wale do gościa trzy razy w łeb a on nic i tak kilka razy jak celuje w nogi padają za pierwszym razem czy Masz tak samo? Albo ja wychodzę z formy albo broń straciła na celności pozdrawiam

PostNapisane: 4 maja 2010, 21:10 

Po części TAK ;) Grałem GOL'em , lecz potem stał się on "za słaby dla mnie" :D Preferuję "silniejsze" snajperki ;)

PostNapisane: 4 maja 2010, 21:15 

vonHinz1 napisał(a):
po ostatniej aktualizacji gry strzelanie GOLem jest skopane wale do gościa trzy razy w łeb a on nic i tak kilka razy jak celuje w nogi padają za pierwszym razem czy Masz tak samo? Albo ja wychodzę z formy albo broń straciła na celności pozdrawiam

Pozwolę sobie się wtrącić, gdyż właśnie zakończyłem rundę Rush na Isla Inocentes, gdzie bezczelnie kampiłem i lamiłem ( ;) ) z GOLem właśnie.
Co do problemów po ostatnim patchu - Wydaje mi się, że pocisk mocniej opada na większe odległości, jednak nie zauważyłem, żeby występowały jakieś błędy (tzn, że na przykład trafiam przeciwnika w głowę, a on uznaje, że komar go ugryzł i biegnie dalej ; ) ) W skrócie - udało mi się zakończyć rundę z wynikiem 22/0. Jako, że rzadko kiedy udaje mi się osiągnąć podobne wyniki, gdyż mistrzem w FPS'ach nie jestem i nie będę, uznaję, że raczej z GOL'em wszystko OK.

Pozdrawiam

PostNapisane: 5 maja 2010, 00:13 

Pozwolę sobie się wtrącić, gdyż właśnie zakończyłem rundę Rush na Isla Inocentes, gdzie bezczelnie kampiłem i lamiłem ( ;) ) z GOLem właśnie.
Co do problemów po ostatnim patchu - Wydaje mi się, że pocisk mocniej opada na większe odległości, jednak nie zauważyłem, żeby występowały jakieś błędy (tzn, że na przykład trafiam przeciwnika w głowę, a on uznaje, że komar go ugryzł i biegnie dalej ; ) ) W skrócie - udało mi się zakończyć rundę z wynikiem 22/0. Jako, że rzadko kiedy udaje mi się osiągnąć podobne wyniki, gdyż mistrzem w FPS'ach nie jestem i nie będę, uznaję, że raczej z GOL'em wszystko OK.

Pozdrawiam[/quote]

Jak te 22/0 przerobisz na przynajmniej 220 to pewnie uda Ci się zaobserwować takie bugi.
Nikt nie napisał że jest to notoryczne ale że zdarza się, czyli raz na jakiś czas i nie ma na to reguły czy to będzie raz na 10, 20, 50 czy 100 killi.

Od patcha zrobiłem platyne na Golu i parę razy tak było jak przedmówcy opisali, teraz robię na M24 i też to zaobserwowałem. Gra posiada bugi w tej materii, nie jest to notoryczne więc da się z tym żyć. Ostatnio UAV zestrzeliłem za 3 trafieniem z GoLa na HC chyba trochę za wiele potrzebował (może latał z dodatkowym armorem)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2