Teraz jest 28 lis 2024, 06:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 maja 2010, 15:07 

Jak dla mnie gosci jest po prostu dobry. Ja AT4 nie ogarniam, ale malo tym gralem, bo sie zniechecilem. Na heli to sie zwykle z Gustavem rzucam, ostatnio 4 spadly na Innocentes :D

PostNapisane: 10 maja 2010, 15:30 

[Yossarian] napisał(a):

1. To bylo podczas bety i to raczej nie gosc byl dobry, tylko ofiary lamily
2. Nie jest pro, bo strzelanie ze snajperki do spawnujacych na spadochronach na Port Valdez jest raczej n00b i lame.
3. Film jest :spam:

Takie moje skromne zdanie :roll:

P.S. Sorka za podwojny post.

PostNapisane: 10 maja 2010, 16:37 
Zbanowany

jesli piszemy o gosciu, to warto zapoznac sie z jego dokananiami -> wiec, filmik jest w temacie, pokazuje, ze gostek od bety ganial z at4 -> lama jestes sam, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem postow :wink:

PostNapisane: 10 maja 2010, 17:59 

xfragb0ss napisał(a):
przez co wie mniej więcej ile pocisk ma jeszcze odległości do punktu docelowego :} wiem z własnego doświadczenia (poprzednia gra-> warrock) że opanowanie takich rzeczy jak szybkość pocisku i odległość od celu jest niezbędne by można czynić cuda takim cackiem przeciwko innym pojazdom :)

nie porownuj tu wr do bf bo to bez sensu
na wr to pewnie bysmy mogli przy wylaczonym monitorze rozne rzeczy robic ale bez przesady zeby tu takie szopki robic to chyba tylko z at trzeba biegac i do wszystkiego strzelac
co do heli nawet nie chce mi sie zaglebiac w ten temat bo raz za proste w obsludze sa dwa za duzo chetnych zawsze (obojetnie czy potrafi czy nie on leciiiiii)

PostNapisane: 11 maja 2010, 06:23 

Czy ten filmik z M136 AT4 jest z konsoli? Nie wiadomo czy polowa z tych pocietych akcji to nie zwykle ustawki.

PostNapisane: 11 maja 2010, 11:31 

Lailonn napisał(a):
ZiuZiak synku, tak to w domku możesz mówić a nie mi tutaj.

Drogi fizyku jądrowy
Twoja dogłębna analiza tego filmiku jest zdumiewająca, powinieneś wystosować pismo do odpowiednich organów w celu przyznania nagrody.
Nie mam zamiaru zniżać się do twojego (o nie, nie napisze z dużej litery) poziomu wypisując teksty o synkach, tatusiach mamusiach i zachowaniach w domu. W końcu to co człowiek reprezentuje sobą jest stricte zachowaniami wyniesionymi z domu, ludzie sami myślą i dojdą do odpowiednich wniosków, kto do kogo w domu zwraca się per synek.

Może jaśniej Ci wyjaśnię, co miałem na myśli pisząc puknij się w łeb. Z wielką chęcią bym napisał to jeszcze raz. Ale chyba nie ma potrzeby.

Lailonn napisał(a):
Obejrzałem filmik i nie widzę możliwości by gość robił to bez haxa. Kilka trafień jest wykonanych na celach, których nie widział! Prawie wszystkie wymagały operowania rakietą znając położenie rakiety względem celu co przy tak dużych odległościach nie jest możliwe. Nie problem śmignąć komuś przed czy za rakietą. Trafić w cel to cud nad cuda a gość robi to nałogowo. Z jego statsów nie wynika by był tak uzdolniony z innymi broniami, zwłaszcza, że ogromny odsetek killsów to M60. A jak już dorwał snajperkę, to pomimo wielu godzin gry celność ma jak ja po 30minutach. Nie ma opcji by ktoś nie umiał celować jedną bronią z drugą wyczyniał cuda.

Mogę się mylić i typ po prostu spędził wiele godzin trenując takie rzeczy ale wątpię. W różnych grach sieciowych, w tym i w BFach, zdarzało się, że ktoś uznawany za herosa okazywał się cziterem. W cuda nie wierzę.

1. W BFBC2 nie ma możliwości nagrywania dema z poziomu gry, jaki wniosek można wyciągnąć? Człowiek musiał używać 'third party software' czyli Fraps, SnagIt, HyperCam etc które nagrywają WSZYSTKO co się dzieje na monitorze.
2. To, że ktoś nie widzi celu, nie oznacza, że jest pozbawiony pewnego instynktu który pozwala mu na przewidzenie w jakiej pozycji, w którym miejscu znajdzie się obiekt jego zainteresowania. To tak, jak z rzucaniem piłki do kosza - przy zastosowaniu pewnej siły, odpowiednim ustawieniu się można trafić w punkt niewiele większy od piłki.
3."Z jego statsów nie wynika by był tak uzdolniony z innymi broniami, zwłaszcza, że ogromny odsetek killsów to M60." - I co z tego? Widocznie przypadła mu ta broń do gustu, grał nią wystarczająco długo, aż opanował ją do perfekcji.
4. "gość robi to nałogowo" - Robi to nałogowo w filmiku w którym masz X razy pokazane jak trafia w cel. Może miał jeszcze wstawiać do filmu fragmenty w których nie trafiał, przecież to by było takie ekscytujące!
5. "Nie ma opcji by ktoś nie umiał celować jedną bronią z drugą wyczyniał cuda." - Strzelanie na odległość zdecydowanie różni się od strzelania na 10 metrów, nie sądzisz? Spadek pocisku, zmiana toru lotu, ze względu na ruchy w lewo i prawo.
6."Mogę się mylić i typ po prostu spędził wiele godzin trenując takie rzeczy ale wątpię." - Dlaczego miałby nie trenować? Jeżeli to mu sprawia frajdę. Grając w BC2 nie masz obowiązku podążania jedną, wyznaczoną ścieżką przetartą przez innych graczy. Każdy robi to co chce. Jeden nolife będzie cały czas latał ze snajperką, a drugi z At4, w czym problem? Czy to jest aż tak trudne do wyobrażenia?

Także następnym razem, proponuję "synek", żebyś przemyślał to co masz do powiedzenia, ewentualnie znalazł odpowiednie argumenty które pozwolą Ci się zwracać do mnie per synek.

PostNapisane: 13 maja 2010, 11:59 

ZiuZiak skarbie ty moje, nie ośmieszaj się z pisaniem o zniżaniu do poziomu skoro rozmowę ze mną zacząłeś od sugerowania bym walnął się w łeb :lol:

1. Pisałem, że ZNAM i cziterów i osoby piszące czity. Domyśl się maleńki, że i ja więc musiałem na żywo zobaczyć jak to działa(akurat u kumpla miałem okazję "pograć") i program może celować ci w dynię z kilometra wcale nie zaznaczając niczego na ekranie...
2. Zajefajny synek przykład. Nie ma jednak na świecie koszykarzy trafiających co celu nie widząc go. Ba nawet do bramki xxx razy większej żaden piłkarz puszczony na boisko z zasłoniętymi oczami nie trafi. A tu cel się przemieszcza w 3 płaszczyznach, pocisk to samo a mimo to BUM HEADSHOT patrząc się w 2 stronę świata.
3. To, że dobry gracz będzie dobry we wszystkim. Poznaj jakiś 'pro" to zobaczysz,że specjalizacja specjalizacją ale i innymi zabawkami wymiatają a ten tu NIE.
4. Sam napisałem, że skillowe filmiki ZAWSZE wyglądają bosko, bo tylko udane akcje się tam nagrywa. Aleś mi dowalił...
5. No właśnie o tym synek mówię. Gość cuda robi najtrudniejszą do opanowania bronią a tymi standardowymi jest raptem przeciętny.

Jak widzisz dalej pudłujesz. Ale masz rację. Nie mam powodu - zwłaszcza teraz - nazywać cię per synek. Już wiemy,że masz między nogami co innego córeczko :twisted:

PostNapisane: 13 maja 2010, 14:00 

ZiuZiak daruj sobie dyskusje z Lailonnem, to typowy forumowy idiota, olej go.

PostNapisane: 13 maja 2010, 18:18 
Zbanowany

mikolaj napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=i2cFOx5NCWk

Znalezione. Enjoy! :wink:

jak ma sie otwarcie tego tematu do zasad forum:

4. Wszelkie idiotyczne czy debilne tematy, takie na które znajdziesz odpowiedź w instrukcji lub po prostu są zbyt oczywiste, aby o to się pytać, lub po prostu prowadzą do bezsensownej dyskusji typu "Jakiej broni używacie?" będą zamykane i usuwane.

PostNapisane: 13 maja 2010, 18:36 

Tak, teraz [Yossarian] znajdzie wszystkie moje posty i napisze, że są niezgodne z regulaminem. Gdybyś "se"przeczytał pierwszą podstronę tego tematu, to wiedziałbyś dlaczego. Jeśli masz jakieś problemy z moją osobą to zapraszam na PW czy GG - nie płacz na ogólnym forum.

Obrazek

Proszę o skasowanie przez moderatora mojego posta oraz posta wyżej, który jest kontynuacją flame z !tego! tematu, którego ostatni post napisany przez [Yossarian] też nadaje się do usunięcia.

PostNapisane: 13 maja 2010, 18:44 
Moderator forum

5. KULTURA I ZACHOWANIE NA FORUM:

a) odnoś się z szacunkiem do innych użytkowników forum
b) wulgaryzmy na forum nie są mile widziane
c) grzeczność względem innych forumowiczów jest odwzajemniona
l) w przypadku zauważenia naruszenia regulaminu zgłoś problem do moderatora poprzez użycie przycisku raportowania postów. Nadużywanie tej funkcji może wywołać skutek przeciwny do zamierzonego.

No chłopcy - dosyć! Ostatnio Bad Company 2 wywiera na graczy dziwną presje, wyluzujcie się na jakimś serwerku. Forum służy do wymiany opinii i poglądów z gry a nie do epickiego rzucania inwektywami tylko dlatego, że ktoś ma odmienne zdanie.
Misja moralizatorska mode off.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2