Czytając wcześniejsze posty myślałem co tu odpowiedzieć...
Doszedłem do wniosku że napiszę jedno...
GoLyPL napisał(a):
Zacyuj mi wypowiedź chociaż jednej osoby związanej kiedykolwiek z PP, która "obiecywała" że nasza frakcja wyjdzie... Jak dla mnie PP może nigdy nie wyjść i nie będę nikomu tego miał za złe, gdyż oni robią to "dobrowolnie" poświęcając swój wolny czas a nie marudząc. Nie zdziwił bym się gdyby nasza frakcja została włączona do moda jako ostatnia, i tak było by super.
Wejdź sobie na stronkę realitymod.com tam jak to Ragiego nawałeś "główny człowiek tego całego zamieszania" czściej się odzywa jak tutaj.
Jak pomóc wystarczy napisać PM do Ragniego i jeżeli jesteś chetny do pomocy to coś się dla ciebie znajdzie, jezeli nic nie umiesz na stronce moda jest wiele samouczków jak zrobić mapę czy model 3d.
Ciekawe jest to że jesteś świeżakiem na forum i swoją przygodę zaczynasz od bezpodstawnej krytyki.
Harry nie wiem jaki miałes cel pisząc te idiotyzmy ale zastanów się dwa razy zanim będziesz kogokolwiek krytykował.
W Duka tez wszyscy zwątpili...

Wierny fan PP
120% poparcia...
Jeżeli się nie podoba jak idą prace to:
wynajmij grafików
wynajmij skrypterów
zapłać im
wstaw frakcję do pr'a
i wszyscy zadowoleni?
Prostota działania...
Poza tym jeżeli się deklarowali to co im szkodzi wycofać się?
Myślę że dość już mają jęczenia "kiedy wyjdzie", "czemu się obijacie","znowu padło","nic się nie dzieje","wstyd".
Takie określenia to do siebie, nie nich...