Teraz jest 26 maja 2025, 06:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 maja 2010, 14:35 

Może mały upgate Design Planu ?

PostNapisane: 13 maja 2010, 17:20 

upgate? No nieważne jesteś już jakiś czas na forum, powinieneś zauważyć ze update który był 3 tyg temu to "news".

Team prpp stosuje dziwna taktykę "pokażemy jak będzie gotowe w 100%" a że mało ludzi bierze udział w pracach i nie zawsze maja czas, więc "newsy" są rzadko a gotowych rzeczy to od rosomaka i miga 29-tego nie widziałem. (chyba żeby liczyć nóż, opatrunek i granat)

PostNapisane: 16 cze 2010, 01:09 

Jak będziecie kiedyś potrzebowali "fimejl wojsa", to mogę się zgłosić do konkursu... :stupid: :lol:

PostNapisane: 23 cze 2010, 17:27 

Zaś pan Bagniewski jest typowym przykładem Polaka.

PostNapisane: 23 cze 2010, 20:18 

Damian>|PL napisał(a):
Zaś pan Bagniewski jest typowym przykładem Polaka.

Czyli? wytłumacz a ja to jakoś pr0 |<- zero| skomentuje :twisted:

PostNapisane: 24 cze 2010, 13:36 

Zupełnie tak jak ja, jest bardzo optymistycznie nastawiony do wszystkiego i lubi ciężko pracować by to na czym mu zależy powiodło się, oraz wspiera innych pracujących nad danym czymś.

PostNapisane: 24 cze 2010, 15:01 

Optymizm straciłem (co do tego projektu) jakiś rok temu :P co do pomocy czasami pomagam starając się wnieść do rozmowy jakieś pomysły czy wrzucając jakieś zdjęcia czy filmiki (vide ten z rosomaka) próbowałem coś modelować ale po kilku godzinach i marnych owocach pracy się poddałem xD

Poza tym wole myśleć ze nic się nie uda a potem mile się zaskoczyć niż mieć na coś nadzieje i się dowiedzieć ze nic z tego.
Pamiętajcie że BAGNO zawsze Wam dopinguje i trzyma za Was kciuki!

PostNapisane: 10 paź 2010, 15:12 

Witam!
Jak idą prace? na jakim jesteście juz etapie?
bo podobno mieliście byc w wersji v0.95, a niestety Was nie będzie.
Nawet Niemcy spięli poślady i swoją armie wypuścili. Wstyd.

PostNapisane: 10 paź 2010, 16:02 

Tylko najwięksi optymiści wierzą że Polska wejdzie do PR.

PostNapisane: 10 paź 2010, 18:17 

Chciałeś napisac, najwięksi naiwniacy.
Jak mnie to wkurza, że Ci co "robią" Polish PR, nie maja odwagi powiedziec, "Daliśmy dupy, nie zrobimy tego, przepraszamy" i było by z głowy.
Może wtedy ktoś bardziej odpowiedzialny by to wziął na siebie, a nie kurde kitrają się po kontach i wciskają nam jakieś propagandowe teksty, że niby będzie, nadawalibyście się na ul. Wiejską.

PostNapisane: 10 paź 2010, 19:25 

Harry napisał(a):

Może wtedy ktoś bardziej odpowiedzialny by to wziął na siebie,

Np.: ty ? :P

Mnie wkurza że zamiast pomóc i coś zrobić wszyscy w koło narzekają.

PostNapisane: 10 paź 2010, 19:46 

Uczepiłeś się najmniej ważnego zdania, zrozum kolego, że nie każdy się na tym zna i ja jestem w tym dużym gronie.
Nie pojmujesz jednego, że jeśli ktoś mówi/pisze " Bierzemy to, podejmujemy się tego wyzwania, będzie gotowe " to chyba mamy prawo wymagać od nich tego co Nam obiecali,a przynajmniej informowania Nas jak idą, a raczej stoją pracę lub w ostateczności napisanie " nie daliśmy rady " czy o tak dużo proszę ?
Zresztą powiedz mi, jak można pomóc jeśli główny człowiek tego całego zamieszania milczy ?

PostNapisane: 11 paź 2010, 01:14 

Zacyuj mi wypowiedź chociaż jednej osoby związanej kiedykolwiek z PP, która "obiecywała" że nasza frakcja wyjdzie... Jak dla mnie PP może nigdy nie wyjść i nie będę nikomu tego miał za złe, gdyż oni robią to "dobrowolnie" poświęcając swój wolny czas a nie marudząc. Nie zdziwił bym się gdyby nasza frakcja została włączona do moda jako ostatnia, i tak było by super.

Wejdź sobie na stronkę realitymod.com tam jak to Ragiego nawałeś "główny człowiek tego całego zamieszania" czściej się odzywa jak tutaj.

Jak pomóc wystarczy napisać PM do Ragniego i jeżeli jesteś chetny do pomocy to coś się dla ciebie znajdzie, jezeli nic nie umiesz na stronce moda jest wiele samouczków jak zrobić mapę czy model 3d.
Ciekawe jest to że jesteś świeżakiem na forum i swoją przygodę zaczynasz od bezpodstawnej krytyki.

Harry nie wiem jaki miałes cel pisząc te idiotyzmy ale zastanów się dwa razy zanim będziesz kogokolwiek krytykował.

W Duka tez wszyscy zwątpili... :) Wierny fan PP

PostNapisane: 11 paź 2010, 15:18 

Czytając wcześniejsze posty myślałem co tu odpowiedzieć...
Doszedłem do wniosku że napiszę jedno...

GoLyPL napisał(a):
Zacyuj mi wypowiedź chociaż jednej osoby związanej kiedykolwiek z PP, która "obiecywała" że nasza frakcja wyjdzie... Jak dla mnie PP może nigdy nie wyjść i nie będę nikomu tego miał za złe, gdyż oni robią to "dobrowolnie" poświęcając swój wolny czas a nie marudząc. Nie zdziwił bym się gdyby nasza frakcja została włączona do moda jako ostatnia, i tak było by super.

Wejdź sobie na stronkę realitymod.com tam jak to Ragiego nawałeś "główny człowiek tego całego zamieszania" czściej się odzywa jak tutaj.

Jak pomóc wystarczy napisać PM do Ragniego i jeżeli jesteś chetny do pomocy to coś się dla ciebie znajdzie, jezeli nic nie umiesz na stronce moda jest wiele samouczków jak zrobić mapę czy model 3d.
Ciekawe jest to że jesteś świeżakiem na forum i swoją przygodę zaczynasz od bezpodstawnej krytyki.

Harry nie wiem jaki miałes cel pisząc te idiotyzmy ale zastanów się dwa razy zanim będziesz kogokolwiek krytykował.

W Duka tez wszyscy zwątpili... :) Wierny fan PP

120% poparcia...

Jeżeli się nie podoba jak idą prace to:
wynajmij grafików
wynajmij skrypterów
zapłać im
wstaw frakcję do pr'a
i wszyscy zadowoleni? :D
Prostota działania...

Poza tym jeżeli się deklarowali to co im szkodzi wycofać się?
Myślę że dość już mają jęczenia "kiedy wyjdzie", "czemu się obijacie","znowu padło","nic się nie dzieje","wstyd".
Takie określenia to do siebie, nie nich...

PostNapisane: 11 paź 2010, 19:54 

Bijcie sie...

Ja stracilem nadzieje juz dawno temu, dlatego nie spodziewam sie niczego. Jak wyjdzie to bede po prostu mile zaskoczony.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2