Zarrik napisał(a):
Myslisz ze jakis admin sie tym przejmuje ? Dostaniesz perma i po ptakach, hehehe
/cry more
A mnie nie interesuje czy jakiś admin się tym przejmie czy nie. Dla mnie ważne jest że będę miał przez chwilę zabawę.
xagon napisał(a):
Na MW też kiedyś miałem server przez pół roku, jak ktoś mnie drażnił wklejałem jakikolwiek powód z listy dostępnych kick i koniec. Każdy może powiedzieć że to noobstwo, ale wykupiam server z kolegami po to żeby sobie na nim potrenować, a nie męczyć się kimś innym, męczyć to się mogę na publikach, tu mamy dwa teamy, TS i trenujemy, wejdziesz, grasz odpowiednio (moim zdaniem) to graj , nie to mykaj kickiem, komu mam się tłumaczyć...
Ja rozumiem dostać kicka z serwera bo ktoś akurat sobie trenuje. Ok, w porządku. Ale szczerze powiedziawszy może sobie robić jakieś treningi na zamkniętym serwerze a nie na publiku, czy za niego zapłacił czy nie. Powód wyrzucenia za wysokie K/D jest po prostu śmieszny. Nawet jak ustalasz sobie jakieś zasady na serwerze i ktoś je notorycznie łamie to jestem za tym żeby dostał kicka, a jak jest uparty i znowu włazi to nawet perma ale dać komuś bana za wysokie K/D? Niskie poczucie wartości miał ten admin skoro musiał usuwać z serwera lepszych od siebie.