Teraz jest 15 lis 2024, 12:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 maja 2010, 14:17 

stara miłość nie rdzewieje :D

PostNapisane: 23 maja 2010, 23:41 

A ja się bardzo cieszę na ten puchar oraz mam nadzieję że go wygramy i bardzo chętnie wezmę w nim czynny udział. Szkoda że nikt nie napisał żadnego wątku tyci wcześniej na forum BF LIGI iż od jakiegoś czasu toczy się jakaś dyskusja ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem w końcu to nie puchar klanowy tylko narodowy i każdy się załapie:-) MACE podziękowania w tym miejscu z mojej strony jak i innych graczy nie będących członkami polskich klanów za umieszczenie krótkiego info na forum BF LIGI. Mam nadzieje że teraz wszystkim uda się przyłączyć do czynnej dyskusji i zabrać głos. Życzę wszystkim w tym miejscu wytrwałości, cierpliwości oraz wiele konstruktywnej dyskusji która mam nadzieję przybliży nas do wygrania tego pucharu:-)

Pozdrawiam serdecznie koledzy,
Narkisos

PostNapisane: 24 maja 2010, 09:17 
Moderator forum

[Post wyedytowany]

PostNapisane: 24 maja 2010, 09:51 

narkisos napisał(a):
A ja się bardzo cieszę na ten puchar oraz mam nadzieję że go wygramy i bardzo chętnie wezmę w nim czynny udział. Szkoda że nikt nie napisał żadnego wątku tyci wcześniej na forum BF LIGI iż od jakiegoś czasu toczy się jakaś dyskusja ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem w końcu to nie puchar klanowy tylko narodowy i każdy się załapie:-) MACE podziękowania w tym miejscu z mojej strony jak i innych graczy nie będących członkami polskich klanów za umieszczenie krótkiego info na forum BF LIGI. Mam nadzieje że teraz wszystkim uda się przyłączyć do czynnej dyskusji i zabrać głos. Życzę wszystkim w tym miejscu wytrwałości, cierpliwości oraz wiele konstruktywnej dyskusji która mam nadzieję przybliży nas do wygrania tego pucharu:-)

Pozdrawiam serdecznie koledzy,
Narkisos

Przepraszam że robię offtopic ale męczy mnie pytanie (i nie tylko mnie, więc napisze tutaj).
Czy to Ty rozpisywałeś się nie przychylnie o Polakach na forum bf-ligi ? Tworząc temat o kibolach, ustawkach itp. kiedy było wiadomo że Euro 2012 odbędzie się w Polsce i na Ukrainie ?

PostNapisane: 24 maja 2010, 09:54 
Moderator forum

Tak, to on ... po czym "życzliwie" podesłał też rozmowy z tego forum na temat pewnego zawodnika aby poza załatwieniem sprawy na tym forum między nami polski Klan mógł zostać ukarany także przez niemców ...

PostNapisane: 24 maja 2010, 10:34 

"Przepraszam że robię offtopic ale męczy mnie pytanie (i nie tylko mnie, więc napisze tutaj).
Czy to Ty rozpisywałeś się nie przychylnie o Polakach na forum bf-ligi ? Tworząc temat o kibolach, ustawkach itp. kiedy było wiadomo że Euro 2012 odbędzie się w Polsce i na Ukrainie ?"

Zastanawiałem się kilka razy zanim postanowiłem wziąć udział w dyskusji. Chciałem właśnie uniknąć takich postów oraz dyskusji nie związanej z tematem. Nie mam zamiaru jednak unikać tych pytań dlatego odpowiem na nie. Dyskutowałem wczoraj trochę z MACEM na temat tego pucharu, na temat atmosfery jaka panuje, na temat "toporu wojennego" który został zakopany przynajmniej tak mu się wydawało. Z całym szacunkiem do MACE z którym miałem przyjemność pograć jeden sezon MEMO CUP i którego darze dużym szacunkiem jako gracza i człowieka chyba nawet on pomylił się co do tej sytuacji.

"Czy to Ty rozpisywałeś się nie przychylnie o Polakach na forum bf-ligi ?" - odpowiedź brzmi NIE - pisałem w tematach ogólnie dostępnych na forum BF LIGI, wyrażałem swoją opinię, swoje zdanie, nie atakowałem osobiście nikogo z graczy, nie ubliżałem mu, brałem udział w dyskusji jak wielu graczy z innych krajów...

"Tworząc temat o kibolach, ustawkach itp. kiedy było wiadomo że Euro 2012 odbędzie się w Polsce i na Ukrainie ?"
- odpowiedź brzmi TAK - nie mam tu co ukrywać ale nie zrozumiałeś sensu przesłania tego TOPICU - myślę że MACE może Ci coś więcej powiedzieć w tej kwestii bo zrozumiał wtedy jego przesłanie i dziwił się że na moją prośbę został usunięty z forum BF LIGI.

"Tak, to on ... po czym "życzliwie" podesłał też rozmowy z tego forum na temat pewnego zawodnika aby poza załatwieniem sprawy na tym forum między nami polski Klan mógł zostać ukarany także przez niemców ..."
- odpowiedź brzmi NIE - nigdy nikomu nic nie podsyłałem, proszę o nie wypowiadanie się za mnie że coś zrobiłem jeśli wiem że tego nie zrobiłem - forum BATTLEFIELD jest ogólnie dostępne i każdy ma do niego wgląd.

Mam nadzieję że odpowiedziałem wam już na męczące was pytania i zamkniemy tą kwestie. Jeśli macie kolejne chętnie na nie odpowiem ale proszę nie zmieniajmy tematu wątku, nie temu służy to miejsce i chyba ten puchar. Miałem nadzieję że ten puchar służy temu by łączyć a nie dzielić i chciałbym by te nadzieje nie były tylko pustymi nadziejami. Wierzę i liczę że ten puchar będzie początkiem lepszego jutra i końcem personalnych i czasami bardzo nieprzyjemnych osobistych ataków. Bez względu na wszystko życzę wszystkim powodzenia i liczę iż wieloletnie doświadczenie wielu graczy przyniesie nam same sukcesy w nadchodzącym pucharze.

Pozdrawiam

PostNapisane: 24 maja 2010, 10:40 

narkisos napisał(a):
Mam nadzieję że odpowiedziałem wam już na męczące was pytania i zamkniemy tą kwestie. Jeśli macie kolejne chętnie na nie odpowiem ale proszę nie zmieniajmy tematu wątku, nie temu służy to miejsce i chyba ten puchar. Miałem nadzieję że ten puchar służy temu by łączyć a nie dzielić i chciałbym by te nadzieje nie były tylko pustymi nadziejami. Wierzę i liczę że ten puchar będzie początkiem lepszego jutra i końcem personalnych i czasami bardzo nieprzyjemnych osobistych ataków. Bez względu na wszystko życzę wszystkim powodzenia i liczę iż wieloletnie doświadczenie wielu graczy przyniesie nam same sukcesy w nadchodzącym pucharze.

Pozdrawiam

Dziękuje bardzo za odpowiedź na nurtujące mnie (i nie tylko) pytanie. Ubytek w wiedzy został zapełniony.

GL&HF

PostNapisane: 24 maja 2010, 12:38 
Moderator forum

Dziadki, emeryci i inna geriatria - zapisywać się do drużyny PL a nie marudzić.
Teraz mozemy wystawić 2 teamy, jeszcze 10 osób i mozna wystawic 3 teamy - obecnie tylko Niemcy mogą wystawić 3 drużyny , Polska 2 drużyny reszta po 1 . Dwa kraje gonią nas ( brakuje im kilku zawodników).

PostNapisane: 24 maja 2010, 14:33 
Moderator forum

Pytanie czy chcemy sie ścigać z niemcami i nnymi w ilości drużyn czy stawiamy na jakość ...

Co do odpowiedzi Narkizosa to nawet nie chce mi się odpowiadać na te jego brednie i krętactwa ...
Jak ktoś chce niech "łyka" jego tłumaczenia - archiwum moich rozmów z jednym z adminów BF42-Ligi mówią co innego ;)

PostNapisane: 24 maja 2010, 14:47 

Artih napisał(a):
Pytanie czy chcemy sie ścigać z niemcami i nnymi w ilości drużyn czy stawiamy na jakość ...

Co do odpowiedzi Narkizosa to nawet nie chce mi się odpowiadać na te jego brednie i krętactwa ...
Jak ktoś chce niech "łyka" jego tłumaczenia - archiwum moich rozmów z jednym z adminów BF42-Ligi mówią co innego ;)

A mi się już nie chce słuchać Ciebie. Nigdy się nie zmienisz. Nie mam nic przeciwko byś upublicznił wszystko co posiadasz. Masz zielone światło.

Pozdrawiam

kobra napisał(a):
Dziadki, emeryci i inna geriatria - zapisywać się do drużyny PL a nie marudzić.
Teraz mozemy wystawić 2 teamy, jeszcze 10 osób i mozna wystawic 3 teamy - obecnie tylko Niemcy mogą wystawić 3 drużyny , Polska 2 drużyny reszta po 1 . Dwa kraje gonią nas ( brakuje im kilku zawodników).

Aktualnie zgłoszonych w NATIONS CUP jest 41 osób do Polskiego TEAMU i myślę że uzbieranie kolejnej 20 żeby założyć 3 drużynę będzie bardzo ciężkie.

Zgodzę się z wypowiedzią ARTIHA "Pytanie czy chcemy sie ścigać z niemcami i nnymi w ilości drużyn czy stawiamy na jakość..." - myślę że jeśli uda się zrobić 3 TEAM będzie fajnie ale nie ma co na siłę wywierać presji.

Pozdrawiam @LL

PostNapisane: 24 maja 2010, 15:17 
Moderator forum

Przy planowanych 60 graczach 8) i 2 druzynach jest szansa że większość nie zagra nawet jednego meczy, Trzecia druzyna może zostac potraktowana jako treningowo - pocieszeniowa , w końcu każdy chce się zabawić, tym bardziej że mozna ustawic cześc graczy jako "wolne elektrony" które mogą grac w 2 teamach

PostNapisane: 24 maja 2010, 15:28 

Artih napisał(a):
Na forum jest opcja EDYTUJ więc nie pisz posta pod postem.
Ja już wiem kim jesteś i moi znajomi także o tym wiedzą więc nie mam zamiaru już nikogo przekonywać a tym bardziej prowadzić z tobą konwersacji.

Zgłoszenia na stronie BF42-Ligi nie są dla nas prawie żadnym wyznacznikiem.

Dziękuję za pomoc. Będę z niej teraz korzystać. Może ciężko Ci w to uwierzyć ale szanuje Cię jako gracza, Twoje doświadczenie i wiedzę związaną z BF i wierzę że personalnie możesz wnieść wiele do drużyny dlatego swoje żale i pretensje chowam dla siebie bo wyrzucanie ich tu nic nie zmieni. Proszę Cię o powstrzymanie się od dalszych personalnych wypowiedzi i skupieniu się na temacie głównym. Myślę że to jest teraz ważniejsze.

Powtórzę może jeszcze raz moją wypowiedź:

Narkisos napisał(a):
Miałem nadzieję że ten puchar służy temu by łączyć a nie dzielić i chciałbym by te nadzieje nie były tylko pustymi nadziejami. Wierzę i liczę że ten puchar będzie początkiem lepszego jutra i końcem personalnych i czasami bardzo nieprzyjemnych osobistych ataków. Bez względu na wszystko życzę wszystkim powodzenia i liczę iż wieloletnie doświadczenie wielu graczy przyniesie nam same sukcesy w nadchodzącym pucharze.

PS.

Kobra regulamin przewiduje grę jednego zawodnika w 2 teamach?

PostNapisane: 24 maja 2010, 16:32 

ja widzę to tak że im więcej mamy drużyn tym więcej graczy ma szansę się wykazać. Najlepiej by było więc zrobić tak: jeden dream team i jeden lub dwa słabsze teamy nastawione na zapewnienie możliwości gry wszystkim chętnym.

PostNapisane: 25 maja 2010, 08:59 

Przede wszystkim zabawa, później osiągnięcia, to nie mmorpg tylko nasz bf
btw. narkisos jedno słowo: żal

PostNapisane: 25 maja 2010, 10:02 
Moderator forum

Nie zapominajmy, że z PTS1939 na stronie BF42-Ligi dołączyły tylko 2 osoby - tak więc jeżeli zapadnie decyzja, że chcemy mieć trzeci team może ich tam dołączyć jeszcze z 10-12 :)
Narazie nie widzieliśmy sensu bo i tak całość decyzji zapadnie na forum bf.pl .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2