Artih napisał(a):
Pytanie czy chcemy sie ścigać z niemcami i nnymi w ilości drużyn czy stawiamy na jakość ...
Co do odpowiedzi Narkizosa to nawet nie chce mi się odpowiadać na te jego brednie i krętactwa ...
Jak ktoś chce niech "łyka" jego tłumaczenia - archiwum moich rozmów z jednym z adminów BF42-Ligi mówią co innego

A mi się już nie chce słuchać Ciebie. Nigdy się nie zmienisz. Nie mam nic przeciwko byś upublicznił wszystko co posiadasz. Masz zielone światło.
Pozdrawiam
kobra napisał(a):
Dziadki, emeryci i inna geriatria - zapisywać się do drużyny PL a nie marudzić.
Teraz mozemy wystawić 2 teamy, jeszcze 10 osób i mozna wystawic 3 teamy - obecnie tylko Niemcy mogą wystawić 3 drużyny , Polska 2 drużyny reszta po 1 . Dwa kraje gonią nas ( brakuje im kilku zawodników).
Aktualnie zgłoszonych w NATIONS CUP jest 41 osób do Polskiego TEAMU i myślę że uzbieranie kolejnej 20 żeby założyć 3 drużynę będzie bardzo ciężkie.
Zgodzę się z wypowiedzią ARTIHA "Pytanie czy chcemy sie ścigać z niemcami i nnymi w ilości drużyn czy stawiamy na jakość..." - myślę że jeśli uda się zrobić 3 TEAM będzie fajnie ale nie ma co na siłę wywierać presji.
Pozdrawiam @LL