Cześć. Mam konto EA mam na nim gry Battlefield 2142, Battlefield 2 Complete Edition, Battlefield Bad Company 2, SPORE oraz władce pierścieni. Na to konto mam zarejestrowane jeszcze dodatek do BFBC2 czyli Vietnam mam też uaktywnione Spectac czyli ogólnie wszystko co jest dostępne do BFBC2. Ale Battlefield Bad Company 2 podstawkę czyli surową grę bez żadnych dodatków kupiłem na allegro a dokładniej kupiłem klucz. Jeśli bym teoretycznie dostał bana na BFBC2 to czy po ponownym kupieniu BFBC2 ale już w pudełku i orginalną i po zarejestrowaniu na to samo konto nie dostane ponownie ban. Pomysł na wątek napadł mnie po przeczytaniu tego wątka
viewtopic.php?f=108&t=35980. Tam Sokar44 na pytanie
Cytuj:
Kupilem klucz na allegro (tak wiem jest na forum na ten temat), ktory zostal zablokowany. Na szczescie sprzedajacy zwrocil pieniadze. Ale teraz rodzi się pytanie jak kupie klucz w oficjalnym kanale dystrybucji, to czy moge tego klucza uzyc do tego samego konta. Troche szkoda byloby zaczynac od nowa
odpowiedział tak
Cytuj:
Tak, oczywiście możesz użyć nowego klucza do tego samego konta.
. Wiec proszę o szczegółową odpowiedzi jeśli to nie sprawia problemu. Za wszelką cenę chciałbym zatrzymać to konto ale teraz na orginalnym CD-Keyu. Bo wiem że źle zrobiłem kupując na allegro i należy mi się ban. Ale z drugiej strony Battlefield jest najlępszą grą FPS na świecie. Wiem co mówię bo mam najnowszego COD-a a on jest taki se. Więc jeszcze raz proszę o odpowiedzi. Sory że się tak rozpisałem