Raklamuje moje pierwsze ostrzezenie, wiem, ze dawno je otrzymalem, ale mam nadzieje, ze nie jest za pozno na kilka slow wyjasnienia z mojej strony:
viewtopic.php?f=106&t=32149&start=30 bodajze tutaj za to dostalem ostrzezenie nr1 za statspadding - do chwili otrzymania ostrzezenia /sic!/ nie mialem pojecia co to jest! Poniewaz to rodzaj oszustwa, wiec cos co mnie nie interesuje i niedotyczy!... Problem polega na tym, ze chyba ktos nie doczytal dokladnie tego co napisalem jak i tresci info w filmie. Nawet nie pamietam ktory to z adminow/moderow mnie tak urzadzil

Chce dodac, ze jesli naruszylem zdaniem Waszym regulamin, to dlaczego moj post z informacja mogaca byc /wtedy - poniewaz obecnie - na szczescie tego typu zachowania sa uniemozliwione dzieki obecnemu patchowi/ wykorzystywany przez graczy ciagle tam widnieje? To chyba jakis brak konsekwencji w dzialaniu... Poza tym przy moim spm ca 80, chyba widac wyraznie, ze nie jestem i nie bylem zwolennikiem brudnego nabijnia punktow/statow. Filmik ten zrobilem, zeby UWIDOCZNIC, NAPIETNOWAC i przede wszystkim WYSMIAC tego typu zachowania, bedace w tym czasie zmora gry -> zreszta w spadku obecnie mamy duzo grono graczy z wysokim rankiem i niskim skillem /np. gracz na filmiku mial rank 18 ja ponizej 10
-a bylo to zaledwie 10 marca.../.
Prosze raz jeszcze o uniewaznienie ostrzezenia nr1. Ze swojej strony dodam wiecej wysilku i uwagi aby nie powtorzyc postow ktore moga w czystej intencji pomoc zlej sprawie.
Pozdrawiam team!
[Yossarian]