Teraz jest 28 lis 2024, 06:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Crash kompa
PostNapisane: 7 cze 2010, 18:34 

skoro ty i ja mamy taki sam problem z bc2 i cod 4 na w7 64 to chyba w tym tkwi problem
bo teraz na 32 nic sie nie dzieje. zrob format to zobaczysz :wink:

PostNapisane: 7 cze 2010, 18:46 

benterenten napisał(a):
skoro ty i ja mamy taki sam problem z bc2 i cod 4 na w7 64 to chyba w tym tkwi problem
bo teraz na 32 nic sie nie dzieje. zrob format to zobaczysz :wink:

to pujście na łatwizne , jeszcze poszukam odpowiedzi

PostNapisane: 8 cze 2010, 02:14 

a co to za problem machnac format? szukac jakichs na sile innych sposobow :stupid: jak ten jest sprawdzony i dziala w 100% :mrgreen:

PostNapisane: 8 cze 2010, 08:09 
Moderator forum

Ja mam BC2 na dwóch kompach i oba są na Windows 7 64 bit i wszystko działa.
PB doskonale działa na każdym zainstalowanym moim BF ( BF2, BFH, BF2142, BF BC2) i to na systemie 64 bitowym.
Problem leży gdzie indziej ...
Windows jest zaktualizowany ??

PostNapisane: 8 cze 2010, 13:11 

U MNIE TAK

PostNapisane: 8 cze 2010, 21:05 

Sokar44 napisał(a):
Ja mam BC2 na dwóch kompach i oba są na Windows 7 64 bit i wszystko działa.
PB doskonale działa na każdym zainstalowanym moim BF ( BF2, BFH, BF2142, BF BC2) i to na systemie 64 bitowym.
Problem leży gdzie indziej ...
Windows jest zaktualizowany ??

To samo u mnie , od poczatku gram na win 7 64 bit i zadnych crashy.

PostNapisane: 9 cze 2010, 10:58 
Moderator forum

gladky napisał(a):
bo ja sie przyznam że nie i mam czystą instalke bez żadnych uaktualnień

Widziałem ten post jakiś czas temu dostałeś ostrzeżenie i nie wyciągnąłeś dalszych wniosków?
Nie potrafisz użyć opcji edytuj aby nie walić w oczy tym żeś złodziej i ignorant?

Ludzie raportują Twój post nie pierwszy raz. Ja Ci tego nie usunę, Twoja wola - niech inni przyklejają Ci niewidzialną etykietę.

PostNapisane: 9 cze 2010, 21:49 

gladky napisał(a):
a ci o mają ten problem z win7 ... mają ten system orginalny , bo ja sie przyznam że nie i mam czystą instalke bez żadnych uaktualnień

To zrób aktualizację i się przekonaj :omg: Też mam WIN7 64bit i nie mam zadnych akcji z grą. Bez aktualizacji tego systemu to nawet NOD32 nie chce działać poprawnie tylko wyswietla komunikaty by system aktualizować.

PostNapisane: 9 cze 2010, 23:33 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Widziałem ten post jakiś czas temu dostałeś ostrzeżenie i nie wyciągnąłeś dalszych wniosków?
Nie potrafisz użyć opcji edytuj aby nie walić w oczy tym żeś złodziej i ignorant?

Ludzie raportują Twój post nie pierwszy raz. Ja Ci tego nie usunę, Twoja wola - niech inni przyklejają Ci niewidzialną etykietę.

dzięki z info o tym za co wyłapałem to ostrzeżenie ( po miesiącu ) .... co do systemu to już mam zaktualizowany
i nie nazywaj mnie ignotantem skoro sam nim jesteś i wierzysz w legalność systemów osób które piszą że błyskawicznie zmieniają sobie system z 64 na 32 .... yhy , pewnie , bo stać go na kolejny wydatek

i prosze być konsekwentnym i dodać wzmianke w regulaminie o systemach operacyjnych które oczywiście też są w bardzo przystępnych cenach .... już mi wystarczy że viste kupiłem , a jak mnie chcesz naznaczyć to możesz mnie nawet zbanować , ale regulaminu nie złamałem .... wiec nie ja tu jestem ignorantem

===Tomy===[PL] napisał(a):
2. LISTA RZECZY ZAKAZANYCH:

a) są pytania, których po prostu się nie zadaje. Nie rozmawiamy tu o PIRATACH !!! Cena gier w Polsce jest na tyle przystępna, że wstydem jest przyznawać się do pirackich kopii. Wszelkie tematy z prośbą o pomoc z piratem będą usuwane, zamykane, a założyciel usuwany z forum!

... i win 7 można odpalić na 120 dni jako legalny system , lecz nie będzie on ściągałą żadnych uaktulanień , przez co nie jest on do końca legalny ale akceptowany prze MS jako wersja testowa którą bez żadnych aplikatorów , ale zwykłą komendą u uruchom i zmianą daty w biosie można przedłużać w nieskończoność ... przez co nie wiem czy jestem piratem czy nie , ale o tym nie rozmawiamy bo faktycznie bana dostane

także , apropo tematu .... system mam zaktualizowany więc nie w tym problem

to tylko część z aktualizacji
Obrazek

PostNapisane: 10 cze 2010, 06:24 
Moderator forum

gladky napisał(a):
dzięki z info o tym za co wyłapałem to ostrzeżenie ( po miesiącu ) .... co do systemu to już mam zaktualizowany i

Przyznałeś się do posiadania nielegalnego systemu - nie zdejmiesz tak łatwo niewidzialnej etykiety, którą otrzymałeś.

gladky napisał(a):
nie nazywaj mnie ignotantem skoro sam nim jesteś i wierzysz w legalność systemów osób które piszą że błyskawicznie zmieniają sobie system z 64 na 32 .... yhy , pewnie , bo stać go na kolejny wydatek

Cofnij te słowa! Znajdź mi skuteczny sposób na weryfikację legalności systemu Windows 7, proszę ... tu i teraz.
Mogę się tylko domyślać, podejrzewać .. Nie ma żadnego skutecznego sposobu aby zweryfikować oryginalność poza weryfikacją przez centrum MS. Chcesz powalczyć z wiatrakami? Proszę bardzo.

gladky napisał(a):
i prosze być konsekwentnym i dodać wzmianke w regulaminie o systemach operacyjnych które oczywiście też są w bardzo przystępnych cenach .... już mi wystarczy że viste kupiłem , a jak mnie chcesz naznaczyć to możesz mnie nawet zbanować , ale regulaminu nie złamałem .... wiec nie ja tu jestem ignorantem

Nie dość, że jesteś ignorant to na dodatek masz czelność pisać w takim tonie. Czytasz ze zrozumieniem samego siebie?

gladky napisał(a):
... i win 7 można odpalić na 120 dni jako legalny system , lecz nie będzie on ściągałą żadnych uaktulanień , przez co nie jest on do końca legalny ale akceptowany prze MS jako wersja testowa którą bez żadnych aplikatorów , ale zwykłą komendą u uruchom i zmianą daty w biosie można przedłużać w nieskończoność ... przez co nie wiem czy jestem piratem czy nie , ale o tym nie rozmawiamy bo faktycznie bana dostane

Kto Ci powiedział, że do wersji testowej nie możesz pobierać poprawek? Oczywiście możesz! Meritum problemu jest poprawka blokująca działanie WPA Kill zaimplementowanego w złamanym systemie co utrudnia życie złodziejom.

gladky napisał(a):
także , apropo tematu .... system mam zaktualizowany więc nie w tym problem

Lepiej późno niż wcale ...

PostNapisane: 10 cze 2010, 07:58 
Moderator forum

gladky napisał(a):
...
i nie nazywaj mnie ignotantem skoro sam nim jesteś i wierzysz w legalność systemów osób które piszą że błyskawicznie zmieniają sobie system z 64 na 32 .... yhy , pewnie , bo stać go na kolejny wydatek

Ja tylko dodam od siebie że zgodnie licencją Microsoft jeśli masz zakupiony Windows Vista lub Windows 7 w wersji 32 bit to możesz przeinstalować taki system na 64 bit, korzystając z tego samego klucza pod warunkiem że, instalujesz z oryginalnego nośnika.
Co więcej możesz, oczywiście za dodatkową opłatą, zamówić dodatkowy oryginalny nośnik 64 bit, oczywiście zgodny z Twoją wersją.

Czy masz 32 czy 64 bity, to Twój wybór. Ważne że masz licencję na Windows.

sorry za offtop

PostNapisane: 10 cze 2010, 19:05 

Sokar44 napisał(a):
a tylko dodam od siebie że zgodnie licencją Microsoft jeśli masz zakupiony Windows Vista lub Windows 7 w wersji 32 bit to możesz przeinstalować taki system na 64 bit, korzystając z tego samego klucza pod warunkiem że, instalujesz z oryginalnego nośnika.

tego nie wiedziałem dzięki za info , co do systemu to dajmy sobie spokuj , bo klucz mam orginalny , kupiony z drugiej ręki jakiś czas temu , ale wolałem sprawdzić system przed zakupem , a że sprawdzałem troche dłużej niż 30 dni no cóż .... jakoś tak wyszło .... za wczorajszy post to sorki byłem troche zmęczony po pracy :wink: ... upał potrafi wykończyć

etykietki niech sobie tam zostaną , nie przeszkadza mi to , ale dawajcie info o tym za co dostaje sie ostrzeżenie , bo troche śmieszne dla mnie było , że mi ktoś wypomina ostrzeżenie , a ja nie wiedziałem za co

wrócmy do tematu , gdzie w win7 szukać jakiegoś infa o błędzie ??

PostNapisane: 10 cze 2010, 19:23 
Moderator forum

gladky napisał(a):
co do systemu to dajmy sobie spokuj , bo klucz mam orginalny , kupiony z drugiej ręki jakiś czas temu , ale wolałem sprawdzić system przed zakupem , a że sprawdzałem troche dłużej niż 30 dni no cóż .... jakoś tak wyszło ....

Jeśli kupowałeś wersję OEM "z drugiej ręki" to niestety mój kolego, w świetle prawa nadal jesteś piratem. To że masz Windowsa 7 w wersji OEM , która wcześniej była przypisana do innego kompa nie oznacza że masz oryginalny system.
Polecam lekturę EULA Windows 7 ...

W przypadku OEM , każdy Windows wysyła niepowtarzalną sygnaturę na serwery MS, przypadku kontroli łatwo odkryć czy ten system był aktywowany wcześniej na innym sprzęcie.
Gdyby przez całkowity, przypadek Ciebie skontrolowali, miałbyś zarzut złamania licencji Microsoftu i używanie oprogramowanie bez stosownych licencji.

PostNapisane: 10 cze 2010, 19:43 

Sokar44 napisał(a):
Jeśli kupowałeś wersję OEM "z drugiej ręki" to niestety mój kolego, w świetle prawa nadal jesteś piratem. To że masz Windowsa 7 w wersji OEM , która wcześniej była przypisana do innego kompa nie oznacza że masz oryginalny system.

z drugiej ręki , ale jestem pierwszym który ten key aktywował .... ale niestety wam tego nie udowodnie , wiec dajcie sobie spokój , etykietka niech zostanie , tylko po co tyle o tym dyskutować .... BC2 mam orginalne ,,, ale też z drugiej ręki :lol: takie życie ... jakoś trzeba zaoszczędzić

PostNapisane: 18 cze 2010, 17:49 

Ja z windows 7 64 bity przesiadłem się na windows vista 64 ultimate i działa nie spotkałem się z restartem od miesiąca

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2