gladky napisał(a):
dzięki z info o tym za co wyłapałem to ostrzeżenie ( po miesiącu ) .... co do systemu to już mam zaktualizowany i
Przyznałeś się do posiadania nielegalnego systemu - nie zdejmiesz tak łatwo niewidzialnej etykiety, którą otrzymałeś.
gladky napisał(a):
nie nazywaj mnie ignotantem skoro sam nim jesteś i wierzysz w legalność systemów osób które piszą że błyskawicznie zmieniają sobie system z 64 na 32 .... yhy , pewnie , bo stać go na kolejny wydatek
Cofnij te słowa! Znajdź mi skuteczny sposób na weryfikację legalności systemu Windows 7, proszę ... tu i teraz.
Mogę się tylko domyślać, podejrzewać .. Nie ma żadnego skutecznego sposobu aby zweryfikować oryginalność poza weryfikacją przez centrum MS. Chcesz powalczyć z wiatrakami? Proszę bardzo.
gladky napisał(a):
i prosze być konsekwentnym i dodać wzmianke w regulaminie o systemach operacyjnych które oczywiście też są w bardzo przystępnych cenach .... już mi wystarczy że viste kupiłem , a jak mnie chcesz naznaczyć to możesz mnie nawet zbanować , ale regulaminu nie złamałem .... wiec nie ja tu jestem ignorantem
Nie dość, że jesteś ignorant to na dodatek masz czelność pisać w takim tonie. Czytasz ze zrozumieniem samego siebie?
gladky napisał(a):
... i win 7 można odpalić na 120 dni jako legalny system , lecz nie będzie on ściągałą żadnych uaktulanień , przez co nie jest on do końca legalny ale akceptowany prze MS jako wersja testowa którą bez żadnych aplikatorów , ale zwykłą komendą u uruchom i zmianą daty w biosie można przedłużać w nieskończoność ... przez co nie wiem czy jestem piratem czy nie , ale o tym nie rozmawiamy bo faktycznie bana dostane
Kto Ci powiedział, że do wersji testowej nie możesz pobierać poprawek? Oczywiście możesz! Meritum problemu jest poprawka blokująca działanie WPA Kill zaimplementowanego w złamanym systemie co utrudnia życie złodziejom.
gladky napisał(a):
także , apropo tematu .... system mam zaktualizowany więc nie w tym problem
Lepiej późno niż wcale ...