[Yossarian] napisał(a):
A ja mam odczucie, za moje mg36 (szczegolnie na softach) nie ma szans przeciw pukawkom innych klas. Kilkakrotnie zmienialem klase na mecha i... cg! To wymiata wszystko...
Nistety powrot do jaskin... mam wrazenie, ze nie umiem juz w to pykac... Grajac medem przeciw kilku nie-malpom z plujkami (ump45, pp2000) i cg po kd 0:8, wyszedlem z serwa...
Kolejna wazna sprawa jest komunikacja w grze i ogarniajacy team. Na np nelsonie mech nie ma co robic oprocz cgowania piechoty... A jest tam ich od zatrzesienia...
Zauważ, że mechanicy mają broń z tłumikiem. Dwóch flankujących mechów może wyrżnąć drużynę przeciwnika zanim ci się skapną skąd padały strzały, do tego ogarnięty snajper ze snajpa z tłumikiem i mcomy, te po lewej stronie atakujących, wszystkie zdobyte. Gdyby nie te tłumiki grałbym inną klasą...
ps: Grałeś praktycznie samym snajperem wcześniej, teraz zmieniasz klasę na medyka i dostajesz baty, więc co się dziwisz że masz takie k/d jak nie wiesz jak grać (tu bez obrazy - po prostu myślę że jakbyś od miecha trzepał medykiem i zapodał taką wypowiedz nie miałbym żadnych obiekcji )
p90- no fajnie by było jakby dodali tą broń, mi też się kojarzy ze stargatami, szkoda ze najnowsza seria jest taka biedna....