A mnie się wczoraj przyjemnie grało. Spędziłem na nowym patchu ok 2 godzin (2x po ok godzinę) i muszę powiedzieć, że inaczej się grało. Zauważyłem że szturmowcy miotają lepiej swoja bronią - to dobrze, bo tą klasa najczęściej gram. Wczoraj jednak lamiłem mechanikiem w tym tez i CG - szło mi ciut gorzej - to też dobrze, ale PP2000 wydało mi się gorsze, może słabsze, może takie odczucie.
CG to nadal fuga do fragowania, tak, sam często tym grywam (zależnie od sytuacji na mapie, miejsca itp), pewnie jak zdobędę platynkę na tym ciupaku to przejdę na RPG lub AT4 głównie żeby pojazdy miotać.
Teraz muszę znaleźć optymalną pukawkę dla szturmowca - ale już wstępnie widzę AUGa, F2000 i M16.
Ogólnie gorzej mi szło, ale przez to, że nie opanowałem na spokojnie nowego podejścia do broni, czyli faktycznie zmiany są. Jednak zaliczam to do plusów.
Płynność gry nie zmieniła się - ale jest na przyzwoitym poziomie przy średnich detalach (niektóre high) i AA - tutaj ani gorzej ani lepiej.
Kolejkowanie na serwer świetna sprawa.
Czat nie przeszkadza mi za bardzo, bo przy mojej rozdzielczości ekranu jest ok.
Podsumowując - na tę chwilę jest to krok na przód, ale dziś jeszcze mocniej przysiądę do gry.
Cytuj:
Ramka: Czuję że Wookie teraz w 95% przesiądą się na M95 i będą noobić tylko z daleka.
Dobrze, że z daleka, przy M95 to chyba prawidłowo, tak samo M24 i GOL i mnie to raczej cieszy