origin napisał(a):
Sorry Yoss za wyrwany z konteksu cytat, pomyślałem że tak będzie zabawniej
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
wystarczy jak zmienisz siga.
PavelZet napisał(a):
ale Yoss nie narzeka na CG - nigdy nie miał o to pretensji - wprost przeciwnie pisał, ze od tego są wszystkie bronie aby je używać. A ja snajperów paradoksalnie z daleka - próbuje własnie zdjać z PMów (dreszczyk emocji, uda się czy nie) - sporadycznie z CG lub innej rakietki. Za to stojąć pod górką na której siedzi snajper, walę z grubej rury ewentualnie rzucam granat pod dużym kątem czasem spadnie na niego czasem na mnie
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
co by tu jeszcze napisac....? , ze nie kumasz tego co napisalem?, to widac.
Dlaczego teraz jest mniej snajpow na serwach? Poniewaz noobki (ci co byli 'snajperami' biegaja z m1 - no przeciez trza dostukac zeby zaliczyc 'wszystkie drazowe'
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, ze cg rex - to wszyscy wiedza ale teraz wydaje sie byc potezniejszy, 40mm rowniez rzadzi tak jak rzadzil
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kto ile z czego ustrzelil/zadzgal jest mi zupelnie obojetne.
Natomiast idea sniper-cop jest wciaz (dla mnie), przykladem zywego debilizmu, ktoremu holduje spora czesc graczy, nie potrafiacych zrobic uzytku z pracy snajpera, natomiast czujacych potrzebe dominacji na polu walki, nawet nad wlasnym teamem. I poruszany tu temta 'dartem w oko' to naprawde zaledwie czubek gory lodowej, poniewaz akcje rambo z defibem, czy strzelanie do wlasnych snajpow(tak zeby krew zalala im 'oko' lub zabijanie to normalka.
![Obrazek](http://www.abload.de/thumb/bfbc2game2010-05-0315-fwz7.jpg)
Nie mam na mysli kolegow ze snajperkami, parajacych sie pukaniem P.Bogu w okno, nie spotujacych, bez pilota do mortara, nie potrafiacymi wyjsc z k/d 1:1 nawet, bo to nie snajperzy. I nie pisze tu rowniez o close combat recon, tylko o snajperach uzbrojonych w m24, gola, m95, sw98, uzywajacych celownikow x12.