origin napisal
hmm
po krotce
To oczywiste ze nerfa powinny dostac:
-CG
-snajperki a w szczegolnosci GOL, m95 i ten automat (VSS?)
wszystkie dostaly-shotguny ze slugiem
-spam granatami - ammo boxy
m60 dawno temu zostal znerfiony ale widze ze medyk ma nowe uberbronie.
Sumujac, balans gry kuleje.
Co to za gra gdy:
-biore m95 od trupa i koncze gre z
wynikiem 25/0, przez 15 minut stojac w miejscu prosze zrob tak, stojac w miejscu ustrzel tak ad hoc na pierwszym lepszym serwie 25, to jedna runda dzisiaj zrobiona, z m24
![Obrazek](http://www.abload.de/thumb/bfbc2game2010-07-0711-8o9h.jpg)
-biore CG i po 1 strzale mam 8 fragow bo akurat dwa squady sie zrespawnowaly w 1 miejscu
to sie zgadza podobnie jak mortarem sie zdarzy (ale 3 to juz naprawde duzo, 8 to s-f )-shotgun jak snajperka, a co gorsza jak trafi to nie wiadomo skad strzelal
faktTak jestem hipokryta bo mam wchu i jeszcze wiecej fragow z CG. Ale to najlepsza bron na snajperow wiec co zrobic...?
2 x fakt, ze nie tylko przeciw snajpom, ale przeciw piechocie to najlepsza bron... latwiej fraga sciagnac niz tankaWystarczyloby zeby snajper musial trafic w glowe zeby zabic lub 2 strzaly w korpus, a nie jak teraz, gdziekolwiek trafi to trup.
Jedynie perk z ammo magnum pozwala na zabicie 1 strzalem i to praktycznie tylko na hc, tak jest po ostatnich modyfikacjachTak samo z CG, zostawic jego damage na budynki/pojazdy ale obnizyc dmg na ludzi - troche to glupie, ale gra musi byc jakos zbalansowana.
zgadzam sie(HC RUSH)[/quote]
a propos vss, biegam z tym ostatnio i szlag mnie trafia gdy mechy z plujakmi strzelaja do mnie szybciej (ich pociski dolatuja szybciej) niz moje... I tak jak napisal Ramka kilka pociskow na hc kladzie gostka... na sofcie mozesz i magazynek wywalic w plecy widzac trafienia i nic, mech z usmiechem na ustach posadzi ciebie na d. z cg, ot taka to gra
.