zenekgs napisał(a):
Niechce się z wami kłócic, każdy ma swoje racje grywałem na różnych myszkach lepszych czasami gorszych ostatnią jaką używałem to Logitech MX518. A o hitboxach nie mówcie, że są niewiadomo jakie wielkie, bo nie ma w nich dużej różnicy mam porównanie
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Mi się poprostu gra lepiej na padzie i koniec tematu. Dziękuję ^^
Nie przetłumaczysz tego. Większość z tych co "wiedza na pewno" że myszką się gra lepiej, w życiu pada nie trzymała, nie wspominając o tym żeby nim grać 5 lat a co dopiero mówić o 10 latach - mniej więcej tyle każdy z was nagina myszką co nie? Co moi znajomi wyprawiali w cod 4 to się w pale nie mieści. niestety większość graczy konsolowych to casuale którzy 4 razy w tygodniu konsole odpalają, więc skilla nie ma sensu porównywać do Was, gdzie gracie praktycznie każdego wieczoru. Popatrzylibyście na jakiś lepszy klan to by wam szczena odpadła. Kwestia przyzwyczajenia i tyle, na jednym i drugim da się wyczyniać takie same cuda. Pograjcie 5 lat na padzie i powiedzcie że tam precyzji nie ma. Dla przykładu dodam jeszcze, że nie potrafię grać na padzie xboxa, ma trochę inne rozstawienie, wagę i co najważniejsze inaczej leży w dłoni w porównaniu do dual shocka.
Gwoli ścisłości gram na kompie, bo mi konsola padła, a nie ma do niej części zapasowych, a reklamowali cholery, że na 10 lat ma starczyć ://