Teraz jest 25 lis 2024, 05:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 250 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2010, 15:13 

No jak ktoś jeszcze nie ogarnia to tu taki dość dobry poradnik:
http://www.youtube.com/watch?v=WitaAQC_l8A

PostNapisane: 13 lip 2010, 00:10 
Zbanowany

Sory, ale ten filmik to lamerstwo -> 90% hitów było w plecy... nawet osoby z 1lv by coś takiego skleiły. Poza tym z rurą gra się z plecami osłoniętymi, a nie w stylu na farta... no i celuje się w głowę, a nie liczy na to, że koleś ma -20 HP.

PostNapisane: 13 lip 2010, 00:26 
Zbanowany

Lamayer napisał(a):
No jak ktoś jeszcze nie ogarnia to tu taki dość dobry poradnik:
http://www.youtube.com/watch?v=WitaAQC_l8A

Zgadzam sie z Asmo, sklejka popisow... Jesli juz, znajdz film z wycinkiem gry, jako poradnik.

PostNapisane: 13 lip 2010, 01:11 

mhm, porównanie strzelb jest bez sensu, a poradnik dla debili(tak samo jak ten filmik how to not be a noob czy jakos tak) bez kitu to jest chyba dla ludzi którzy nie spełniaja wymagan wiekowych tej gry.

PostNapisane: 13 lip 2010, 02:02 

matzo napisał(a):
Sory, ale ten filmik to lamerstwo -> 90% hitów było w plecy...

Rozumiem, że strzelać w plecy nie wolno w tej grze bo uważany jestem zaraz za lamę i nooba ?
...................

A filmik jak filmik, uważam że bez sensem jest coś takiego robić. Lepiej samem się dowiedzieć jak grać poszczególną bronią, niż korzystać z ułatwiaczy w postaci dennych poradników.

PostNapisane: 13 lip 2010, 07:51 

Dobra, dobra, zgadzam się, najlepszy to on nie jest. Za to myślę,że reszta wystarcza. Na razie w tym temacie do powiedzenia przez najbliższy czas nie będziemy mieć nic bo wyczerpaliśmy materiał. Do następnego patcha?

PostNapisane: 13 lip 2010, 08:44 

Jak w tym "poradniku" gościu pisze, że pomiędzy 870 Combat a spasem-12 jest tylko wizualna różnica, jak przecież na jednym ma 0 kili a na drugim 6 to na pewno dużo o tych broniach wie.

PostNapisane: 13 lip 2010, 10:04 

Akurat w tym przypadku ma rację. Gdzieś czytałem ,że wszystkie shotguny zadają takie same obrażenia. Tylko kwestia przeładowania - w neostedzie jest z tym trochę lepiej.

PostNapisane: 13 lip 2010, 11:57 
Zbanowany

@szrama

Tak jesteś lamą, skoro jedyny sposób w który potrafisz kogoś ubić to moment, kiedy jest odwrócony plecami i Cie nie widzi.

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:10 

matzo napisał(a):
@szrama

Tak jesteś lamą, skoro jedyny sposób w który potrafisz kogoś ubić to moment, kiedy jest odwrócony plecami i Cie nie widzi.

Spójrz na to z innej strony Ty lub Twój team dał się zajść od tyłu - lol - lamy. Tu bez obrazy bo tak naprawdę nie myślę, ale czasami warto na coś spojrzeć z innej strony.

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:16 

No tak. Najlepiej podbiec, popukać po hełmie i "Ej stary nie chcę Ci strzelać w plecy" :roll: Jak dostajesz po plecach to znaczy że:
A - Nie patrzysz na radar.
B - Jesteś głuchy.
C - Nie umiesz się kryć.
D - Wszystko powyżej.

Może od razu ustalmy zasady "Nie ma dwóch na jednego" albo "Nie rozwala się budynku z M-comem" wtedy dopiero będzie epic... FAIL.

A co do tematu to próbowałem coś podziałać z shotgunem, ale cóż jakoś mi nie idzie, bo nie padają tak ładnie jak na filmach. Jednak karabinek bardziej przemawia do mnie niż strzelba, widać nie mam do strzelby skilla ^^" No pomijając USAS :P

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:25 
Zbanowany

Panowie, spojrzcie na swoje rangi, trudno teraz wyczyniac cuda na kiju... chyba, ze mamy szczescie i wpadniemy na stado rekrutow, o ile to rekruci a nie drugi lub trzeci nick jakiegos 30-50lvl, ktory chce sobie np pofragowac. W kazdym razie piszcie wiecej na temt, bo chce zaczac uzywac obrzynkow, mam juz ca 15 killow na nich, jestem pr0! jestem killerem! :rotfl:

PostNapisane: 13 lip 2010, 12:39 
Zbanowany

Nie będę dyskutował z osobami, które nie potrafią czytać (i nie tylko), a właśnie to wynika z ich postów. Wracając do tematu ... czy też macie odczucie, jakoby wszystkie maszynowe i samopowtarzalne karabiny były gorszym wyborem na krótki dystans ? (łatwiej jest trafić za pierwszym razem i większa jest szansa na przeżycie).

PostNapisane: 13 lip 2010, 14:26 

matzo napisał(a):
Nie będę dyskutował z osobami, które nie potrafią czytać (i nie tylko), a właśnie to wynika z ich postów. Wracając do tematu ... czy też macie odczucie, jakoby wszystkie maszynowe i samopowtarzalne karabiny były gorszym wyborem na krótki dystans ? (łatwiej jest trafić za pierwszym razem i większa jest szansa na przeżycie).

Szkoda że nie chcesz ze mną dyskutować(i nie tylko) bo naprawdę nie potrafię zrozumieć tego 1 pierwszego zdania(i nie tylko). Skoro twierdzisz ze lamą jest każda osoba która strzela w plecy i to w wątku dla sabotażysty (przypominam sabotażysta nie ma w zwyczaju biec na główne umocnienia z okrzykiem, to znaczy że nie ma sensu żebyś tu się wypowiadał co nie? w końcu sabotażysta ma zabijać/wysadzać(i nie tylko) zanim ktoś się skapnie że w ogóle tam jest. czytaj strzelać w plecy ile wlezie, nie ma czasu na podbieganie i dźganie nożem, Ty masz się przemieszczać tak szybko jak to tylko możliwe bez wychodzenia na odkryty teren, tak aby nie można Cię było namierzyć. Jeśli źle zrozumiałem pojęcie sabotażysty to sry, Chyba, że chodzi ci o słowo "jedynie" w plecy, ale w takim wypadku Ty nie zrozumiałeś pytania szramy(i nie tylko) w związku z tym nie odpowiedziałeś na jego pytanie. jeśli to jest poradnik dla sabotażysty to się nie dziwie ze 90% to strzały w plerki.

Nie ma co się obrażać jeśli coś źle zrozumieliśmy to przedstaw to nam w sposób który to zrozumiemy, w końcu forum jest od tego aby wymieniać się poglądami, Ja się nie zgadzam z tym, że strzelanie w w przeciwnika odwróconego do mnie plecami to lamerstwo a to wręcz zadanie sabotażysty lub graczy którzy lubią atakować z flanki. nie możliwość znalezienia takiego gracza powoduje panikę w szeregach wroga, dwóch takich ogarniętych sabotażystów może zamieść całą rundę, im większa panika, migające mcomy itd tym częściej ludzie tracą zimną krew i wyskakują byle szybciej do przodu (nie wszyscy oczywiście). Widzisz postarałem się przedstawić swoją wizję, Ty napisałeś - żeśmy lamery, koniec, kropka, a skoro się nie zgadzamy z twoim stwierdzeniem to nie będziesz z nami dyskutował. ://

PostNapisane: 13 lip 2010, 14:32 
Zbanowany

Dziewczyny (bo sie tak jak rozkapryszone pannice zachowujecie), od jakiego obrzyna zaczynac? Mam zamiar byc na czole walk ale i pokampic ;) Ktory tak naprawde sie szybko przeladowuje? Czy jakies semi dla lamy na pierwszy rzut? Dzieki za pomoc i caluski ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 250 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2