Teraz jest 28 lis 2024, 10:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2010, 00:18 

P4V3l napisał(a):
Tylko weź pod uwagę to, że nawet jeśli zniszczą mechanikowi pojazd to zawsze może wyciągnąć tubę i dobić wrogi czołg nie ginąc przy tym a co zrobi gość, który gra inną klasą? Pomacha mu na do widzenia bo nic innego innego mu nie pozostaje...

Słyszałeś o czymś takim jak C4 lub Granate Launcher?
P4V3l napisał(a):
Oczywiście, że możesz jeździć i snajperem ale gdyby było można robić teamkille to zrobiłbym go na Tobie jako pierwszy. Nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby snajper czy inny szrot jeździł czołgiem zamiast walić heady czy przejmować flagi szturmowcem.

Pięknie pokazałeś jakim jesteś człowiekiem :D . Chore. Jak cię spotkam na przejmowaniu flagi, uzbrajaniu M-COMA.. cóż lepiej spieprzaj stamtąd, bo śmierć będzie nieuchronna(i tak nie gram na HC i to był żart)! Ty masz siedzieć w pojazdach i tyle! Zresztą nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby mechanik wykonywał cele misji zamiast jeździć czołgiem.
P4V3l napisał(a):
Nie od tego rozmowa się zaczęła tylko od wchodzenia przez lamy czyt. medyk i inne nie przystosowane klasy (trzeba nazwać rzeczy po imieniu ) żeby skutecznie walczyć czołgiem z innymi. To, że dla Ciebie nie ma różnicy czy pojeździsz sobie chwilę czy dwie jako asfalt to nie znaczy, że mechanik, któremu zwinąłeś pojazd nie spędziłby tylko w jednym całej rundy walnie przyczyniając się do zwycięstwa nad przeciwnikiem.
Dzień: 30 czerwiec. Mapa: Port Valdez. Drużyna: Atakujący. Klasa: Szturmowiec. Całą rundę przesiedziałem w tanku, 2 zniszczone Apache głównym działem, 2 zniszczone Bradleye, 2 zniszczone M-COMY, 11 zabić tankiem. Staty na koniec: 11/0. Punktów: 1440. Więc nie myśl, że każdy nie-mech, który wsiądzie do tanka to jakiś zryty n00b, co wysiada jak ktoś mu ktoś odejmie 1HP w czołgu.

PostNapisane: 19 lip 2010, 00:33 

sys napisał(a):
C4 jak jesteś nie dalej jak 10 metrów to może zadziała. Granatnikiem to lakier porysować możesz (w przypadku czołgu)
sys napisał(a):
Pięknie pokazałeś jakim jesteś człowiekiem...Ty masz siedzieć w pojazdach i tyle! Zresztą nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby mechanik wykonywał cele misji zamiast jeździć czołgiem.
Używasz argumentów jakbyś nie miał nic do powiedzenia

PostNapisane: 19 lip 2010, 00:36 

driver134 napisał(a):
sys napisał(a):
C4 jak jesteś nie dalej jak 10 metrów to może zadziała. Granatnikiem to lakier porysować możesz (w przypadku czołgu)

Jeśli uszkodziłem mocno tank to i GLem go rozwale.
driver134 napisał(a):
sys napisał(a):
Pięknie pokazałeś jakim jesteś człowiekiem...Ty masz siedzieć w pojazdach i tyle! Zresztą nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby mechanik wykonywał cele misji zamiast jeździć czołgiem.

A widziałeś co zacytowałem? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Cytuj:
Oczywiście, że możesz jeździć i snajperem ale gdyby było można robić teamkille to zrobiłbym go na Tobie jako pierwszy. Nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby snajper czy inny szrot jeździł czołgiem zamiast walić heady czy przejmować flagi szturmowcem.

PostNapisane: 19 lip 2010, 00:42 

sys napisał(a):
driver134 napisał(a):
sys napisał(a):

wtedy możesz mówić o ogromnym szczęściu tuba enga. znacznie zwiększa twoje szanse
sys napisał(a):
driver134 napisał(a):
sys napisał(a):

A widziałeś co zacytowałem? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Cytuj:

Przyznaję mój błąd za dużo tych quote miałem na ekranie

PostNapisane: 19 lip 2010, 00:48 

driver134 napisał(a):
sys napisał(a):
wtedy możesz mówić o ogromnym szczęściu tuba enga. znacznie zwiększa twoje szanse

Masz rację, to eng ma rozwalać pojazdy. Jednak raz mi się już udało tak zrobić :lol: , piękny widok.
driver134 napisał(a):
Przyznaję mój błąd za dużo tych quote miałem na ekranie

Nic się nie stało, każdemu się zdarza :wink: .
PS. Zmień sygnaturkę, za duża jest, mod ci usunie ją.

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:00 
Zbanowany

Tak, mam platyne na tankach jako sniper. Jak widze 90% akcji pr0 tankistow - w zasadzie mechow, to rece opadaja. Nawet nie czytalem calosci teamtu. Musz jedna nadmienic, ze z przykroscia zadnego nowum tu nie ma... Poza tym atakama to nie wykladnik 'czolgierki' (moim zdaniem).
T90 jest zwrotniejszy i mam mniejsza bryle, automamtycznie trudniejszy jest do 'zabica'. Na bramsie mam wiecej killow - moze dlatego, ze na arice gralem jako atakujacy czesciej?
Natomiast nie widze tutaj zadnych porad wiecej niz w temacie: poradnik mecha...

Dla wszystkich 'klasowych' tankistow/mechow:
http://www.youtube.com/watch?v=gLSJ367-zIE
wiecej bym ukatrupil, ale przy wlaczonym nagrywaniu mam ponizej 20fps

Dodam jeszce: nie czuje sie tankistom po ca 1000 killow z tankow, do pisania poradnika, rowniez nie aspiruje.

Pozdro
Yoss

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:04 

P4V3l napisał(a):
Tylko weź pod uwagę to, że nawet jeśli zniszczą mechanikowi pojazd to zawsze może wyciągnąć tubę i dobić wrogi czołg nie ginąc przy tym a co zrobi gość, który gra inną klasą? Pomacha mu na do widzenia bo nic innego innego mu nie pozostaje...

sys napisał(a):

Proszę Cie przestań już z tymi żarcikami. :D Nie wiem skąd bierzesz takie pomysły ale jeśli przeciwnik zniszczy Twój czołg a Ty dajesz jeszcze radę dobiegać do niego niezauważonym, podłożyć i zdetonować C4 to ja nie mam pojęcia z jakimi ofiarami losu grywasz... :roll:

sys napisał(a):
Pięknie pokazałeś jakim jesteś człowiekiem :D . Chore. Jak cię spotkam na przejmowaniu flagi, uzbrajaniu M-COMA.. cóż lepiej spieprzaj stamtąd, bo śmierć będzie nieuchronna(i tak nie gram na HC i to był żart)! Ty masz siedzieć w pojazdach i tyle! Zresztą nie po to zostały utworzone konkretne klasy w grze żeby mechanik wykonywał cele misji zamiast jeździć czołgiem.

Nie gram na hc czy też w rushu więc się nie zobaczymy jakby co. :( I co chciałeś osiągnąć w tym drugim zdaniu bo według mnie cały czas brniesz w to bagno a poza tym nie wiesz jaki mam styl grania i co daje drużynie więc po co ironizujesz w tak denny sposób?

sys napisał(a):
Dzień: 30 czerwiec. Mapa: Port Valdez. Drużyna: Atakujący. Klasa: Szturmowiec. Całą rundę przesiedziałem w tanku, 2 zniszczone Apache głównym działem, 2 zniszczone Bradleye, 2 zniszczone M-COMY, 11 zabić tankiem. Staty na koniec: 11/0. Punktów: 1440. Więc nie myśl, że każdy nie-mech, który wsiądzie do tanka to jakiś zryty n00b, co wysiada jak ktoś mu ktoś odejmie 1HP w czołgu.

No gratuluje osiągnięcia, nawet wpisałeś datę w kalendarzyku z tak zacnego sukcesu z tym, że takie wyniki są u mechaników na porządku dziennym i to jeszcze gdzieś tak w połowie rundy : :lol:

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:31 

sys napisał(a):
Zmień sygnaturkę, za duża jest, mod ci usunie ją.
THC tzn. THX
[Yossarian] napisał(a):
Dla wszystkich 'klasowych' tankistow/mechow:
http://www.youtube.com/watch?v=gLSJ367-zIE
wiecej bym ukatrupil, ale przy wlaczonym nagrywaniu mam ponizej 20fps
Zmniejsz rozdzielczość to będzie git. Pomimo tego nie pokazałeś czegoś powalającego

Ostatnio edytowano 19 lip 2010, 01:31 przez driver134, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:31 
Zbanowany

ashlon napisał(a):
Yossariana ostatnio spotkalem na serwerze, jak zaczail sie na tylach druzyny atakujacej i strzelal respujacym sie graczom w plecy, wiec nie wiadomo, w jaki "pro" sposob zdobyl te platyne na czolgach :p

A propos ciebie smarQ:
byla to mapa rush arcia, gdzie pojecie strzelania w plecy nie istnieje (na tym serwie nie ma miejsca na twoj placz). Jesli chcesz skriny z twoim 'kulturalnym' czatem moge zamiescic.
Btw jestes cieniarz placzacy nad swoim brakiem ogrania.

@up
driver, nauczyles sie z forum korzystac? BRAVO no more stuped topics? :lol:
btw gdy wsiadalem do tanka bylo 100 ticketow, jak mnie rozwalili zostalo ca 30, kolezko, mysl - gdzie zahamowano atak... - choc pod pancerzem ciezko...

Ostatnio edytowano 19 lip 2010, 01:34 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:33 

Cytuj:
Proszę Cie przestań już z tymi żarcikami. Nie wiem skąd bierzesz takie pomysły ale jeśli przeciwnik zniszczy Twój czołg a Ty dajesz jeszcze radę dobiegać do niego niezauważonym, podłożyć i zdetonować C4 to ja nie mam pojęcia z jakimi ofiarami losu grywasz...

Miałem sytuację taką 2 razy, na Port Valdez, więc jednak się da :wink: .
Cytuj:
Nie gram na hc czy też w rushu więc się nie zobaczymy jakby co. I co chciałeś osiągnąć w tym drugim zdaniu bo według mnie cały czas brniesz w to bagno a poza tym nie wiesz jaki mam styl grania i co daje drużynie więc po co ironizujesz w tak denny sposób?

Masz rację: nie wiem jaki masz styl grania i co dajesz drużynie. Jednak jeśli piszesz, że zaciukał byś kolesia z własnego teamu tylko dlatego, że wziął tanka to naprawdę się zastanów po co opowiadasz takie bajeczki. W tej grze każda klasa jest uniwersalna, i każdy może robić co chcę więc nie rozkazuj asfaltowi, że ma przejmować flagi, może woli sobie posiedzieć w krzakach z x4 i napierdzielać z daleka, a wookie wziąć VSS czy shotguna i ponapierdzielać z bliska. Ironizowałem może w denny sposób, ale pamiętaj, że ja tylko odwróciłem twoje zdanie, i to z sensem samozwańcze :roll: .
Cytuj:
No gratuluje osiągnięcia, nawet wpisałeś datę w kalendarzyku z tak zacnego sukcesu z tym, że takie wyniki są u mechaników na porządku dziennym i to jeszcze gdzieś tak w połowie rundy :

A dziękuję 8) . Nie wpisywałem daty przykro mi, komputer ma taką strasznie egzotyczną funkcję, że zapamiętuję datę zapisu pliku, dziwne co nie? Poza tym jakoś niezbyt często widzę pod koniec rundy, przynajmniej na Port Valdez ludzi z K/D ratio 11, którzy nie są wookie w krzakach, a uberpr0 engami w tanku.

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:34 

[Yossarian] napisał(a):
Tak, mam platyne na tankach jako sniper.

Jak na razie to masz platynę tylko w Abramsie bo w T90 jeszcze sporo Ci brakuje. :wink:

[Yossarian] napisał(a):
Poza tym atakama to nie wykladnik 'czolgierki' (moim zdaniem).

Rzeczywiście bo taką jest Arica w Rushu po stronie obrońcy gdzie nie masz ani jednego starcia oko w oko z czołgiem (bo trudno nazwać takowym to z końcówki filmiku) a obok Ciebie stoi druga puszka, TOW i reszta mechaniorów wspomagających odpieranie "ciężkiej nawałnicy napastników" którą pokazałeś na filmiku. :D Nie ma na nim nic ciekawego bo jedynym zagrożeniem dla Ciebie są ostrzały moździerzowe a Ty sobie spokojnie strzelasz do snajperków chociaż większość tych strzałów jest gdzieś panu Bogu w okno. :P I jeszcze uważasz, że to jakieś wyjątkowe osiągnięcie i film instruktażowy dla innych... :lol:

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:37 

Cytuj:
I jeszcze uważasz, że to jakieś wyjątkowe osiągnięcie i film instruktażowy dla innych...
Jakoś nie widzę żeby Yossarian tak napisał :roll: .

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:39 
Zbanowany

wszyscy pr0 mechanicy byli byscie w dupie bez reszty, ale wy wiecie lepiej :ROTFL:

btw to nie poradnik, tylko spam na temat : Poradnik Mechanika: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=32810
@Szefyk: tzn oczekujesz platyny na kazdym tanQ z osobna :stupid:

Ostatnio edytowano 19 lip 2010, 01:42 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:41 

[Yossarian] napisał(a):
driver, nauczyles sie z forum korzystac? BRAVO no more stuped topics?
brak mi słów na twoją odpowiedz :stupid:
[Yossarian] napisał(a):
mysl - gdzie zahamowano atak...
9/1 Jesteś panem i władcą :lol:

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:43 
Zbanowany

driver134 napisał(a):
[Yossarian] napisał(a):
driver, nauczyles sie z forum korzystac? BRAVO no more stuped topics?
brak mi słów na twoją odpowiedz :stupid:
[Yossarian] napisał(a):
mysl - gdzie zahamowano atak...
9/1 Jesteś panem i władcą :lol:

tickety 'czolgisto'...
btw twoja opnie mam tam gdzie mam, jestes lepsiejszy.. okay? u win!
@ down:
driver czytaj to co piszesz x 2 a potem rob poprawki, kolezko PITOLISZ zupelnie bezsensu.

Ostatnio edytowano 19 lip 2010, 01:50 przez [Yossarian], łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2