Teraz jest 24 lis 2024, 17:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2010, 01:48 

[Yossarian] napisał(a):
twoja opnie mam tam gdzie mam, jestes lepsiejszy.. okay? u win!
Zachowujesz się jak dziecko tu nie chodzi oto kto jest lepszy tylko o odpowiedz w temacie

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:55 
Zbanowany

1. Chlopcy , robice spam na temacie: Mechanik - Poradnik
2. jestem lama snajpem a czolgiem tez potrafie cus zrobic
3. pr0-Tankisci, sami to czolgiem dojedziecie na srodek czarnego lasu, zwanego : Srodek D.

PostNapisane: 19 lip 2010, 01:59 

sys napisał(a):
Masz rację: nie wiem jaki masz styl grania i co dajesz drużynie. Jednak jeśli piszesz, że zaciukał byś kolesia z własnego teamu tylko dlatego, że wziął tanka to naprawdę się zastanów po co opowiadasz takie bajeczki.

To nie są bajeczki tylko szczera prawda bo wiem co taki gość zwykle robi gdy dostanie czołg w swoje łapska i spotka na swojej drodze czołg z dwoma mechanikami. Wolałbym poświęcić te kilka punktów na minus niż później być ofiarą baserapingu i przegranej rundy przez jednego czy dwóch oszołomów. :evil:

sys napisał(a):
W tej grze każda klasa jest uniwersalna, i każdy może robić co chcę więc nie rozkazuj asfaltowi, że ma przejmować flagi, może woli sobie posiedzieć w krzakach z x4 i napierdzielać z daleka, a wookie wziąć VSS czy shotguna i ponapierdzielać z bliska. Ironizowałem może w denny sposób, ale pamiętaj, że ja tylko odwróciłem twoje zdanie, i to z sensem samozwańcze :roll: .

Ja nikomu nie rozkazuje ale dzięki takim graczom jak Ty dochodzi do sytuacji, że mechanik walczy z przeciwnikami przy fladze podczas gdy szturmowiec jeździ sobie wesoło dopóki nie spotka przed sobą innego czołgu a wtedy ginie i mechanik i szturmowiec bo i ten i ten był skazany na pożarcie. :D Mech może sobie jeszcze jakoś poradzić jeśli ma CG na barkach ale później jest wszędzie płacz i wyzwiska "noob CG" tylko, że sami doprowadzacie do tego. :roll:

sys napisał(a):
dziękuję 8) . Nie wpisywałem daty przykro mi, komputer ma taką strasznie egzotyczną funkcję, że zapamiętuję datę zapisu pliku, dziwne co nie? Poza tym jakoś niezbyt często widzę pod koniec rundy, przynajmniej na Port Valdez ludzi z K/D ratio 11, którzy nie są wookie w krzakach, a uberpr0 engami w tanku.

Jesteś bardzo zabawny, naprawdę! :roll: Szkoda, że nie zrobiłem screena z wynikiem 38/1 na Atacamie jeżdżąc całą rundę czołgiem i na koniec popełniając w głupi sposób samobójstwo ale to był najwyższy mój wynik k/d w jednej rundzie i uwierz, że nie jest to problem żeby osiągnąć 20 zabić w rundzie nie ginąc w ogóle albo tylko raz. :wink:

PostNapisane: 19 lip 2010, 02:09 

Cytuj:
To nie są bajeczki tylko szczera prawda bo wiem co taki gość zwykle robi gdy dostanie czołg w swoje łapska i spotka na swojej drodze czołg z dwoma mechanikami. Wolałbym poświęcić te kilka punktów na minus niż później być ofiarą baserapingu i przegranej rundy przez jednego czy dwóch oszołomów.

Mi się wydaje czy cały czas mówisz o podboju? I chyba możesz pomóc takiemu delikwentowi np. w zajęciu miejsca 2 pasażera :wink: .
Cytuj:
Ja nikomu nie rozkazuje ale dzięki takim graczom jak Ty dochodzi do sytuacji, że mechanik walczy z przeciwnikami przy fladze podczas gdy szturmowiec jeździ sobie wesoło dopóki nie spotka przed sobą innego czołgu a wtedy ginie i mechanik i szturmowiec bo i ten i ten był skazany na pożarcie. Mech może sobie jeszcze jakoś poradzić jeśli ma CG na barkach ale później jest wszędzie płacz i wyzwiska "noob CG" tylko, że sami doprowadzacie do tego.

1. "Mi się wydaje czy cały czas mówisz o podboju?" 2. Mechanik z CG - najleprza broń na piechotę i nawet noob z ABAKANEM spier*ala w krzaki. 3. Ja nigdy nie mówię o kimś "noob", a tym bardziej "CG noob", bo mam na nim platyne, ale ze mnie noob :omg: .
Cytuj:
Jesteś bardzo zabawny, naprawdę! Szkoda, że nie zrobiłem screena z wynikiem 38/1 na Atacamie jeżdżąc całą rundę czołgiem i na koniec popełniając w głupi sposób samobójstwo ale to był najwyższy mój wynik k/d w jednej rundzie...

Sorry, że nie mam skilla i nie umiem grać, i gdy jak kończę rundę z wynikiem 11/0 to się cieszę :cry: . Wyniku gratuluję. Gdybym był pr0 napisał bym "Cool story br0!".
Cytuj:
... i uwierz, że nie jest to problem żeby osiągnąć 20 zabić w rundzie nie ginąc w ogóle albo tylko raz

To dobrze wiem, szkoda, że dla mnie to musi poczekać :lol: .

PostNapisane: 19 lip 2010, 02:18 

sys ty majac 4.7k killi masz platyne z cg? ja mam cos kolo 7k i zadnej platyny XD gz za wytrwalosc ;p

PS: w praktyce te wasze '' won z czolgu lamo hax0ry snip3rzy! '' kupe da , bo grajac na pubach nie ma czegos jak teamplay ( sa wyjatki ) nigdy nie bedzie tak ze mechanicy do czolgow , 0 sniperow , 0 cg , 0 tub itd itp . Pozdro dla wszystkich kampiacych wookie , mechanikow z CG i assaultom z tubami ;)

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 19 lip 2010, 02:52 

sys napisał(a):
1. "Mi się wydaje czy cały czas mówisz o podboju?" 2. Mechanik z CG - najleprza broń na piechotę i nawet noob z ABAKANEM spier*ala w krzaki. 3. Ja nigdy nie mówię o kimś "noob", a tym bardziej "CG noob", bo mam na nim platyne, ale ze mnie noob :omg: .

Tak, gram wyłącznie na tym trybie ze względu na to, że rush zupełnie nie przypadł mi do gustu. Nie wsiadam na stanowisko gunnera bo zraziłem się kiedyś kilka razy tym jak jechał taki czy jeden czy drugi ślepo do jakiegoś swojego celu i nie reagował na moje spoty dotyczące wrogich czołgów przez co sam ginął i ja zaraz za nim bo zostawałem na środku pustyni przed nienaruszonym czołgiem. :roll: Ja też mam platynę ale głównie używałem CG przeciwko helikopterom gdy jeszcze tracer nie był tak skopany jak obecnie a także przeciwko czołgom. Nie powiem, że i na piechotę nie poleciało tych rakiet trochę, jednak teraz gram od jakiegoś czasu tylko z RPG bo myślałem, że platyna jest od 1000 zabić tak jak w karabinach a nie zwróciłem uwagi gdy ją dostałem i tak nabijałem do celu. :twisted:

sys napisał(a):
Sorry, że nie mam skilla i nie umiem grać, i gdy jak kończę rundę z wynikiem 11/0 to się cieszę :cry: . Wyniku gratuluję. Gdybym był pr0 napisał bym "Cool story br0!".

Nie chciałem przechwalać się wynikami ale naprawdę jest to często spotykane zjawisko jeśli ktoś jeździ w czołgu i napisałem to dlatego bo stwierdziłeś, że nie widzisz za często takich osiągnięć. To też pewnie zależy w dużej mierze od trybu gdy np. wszyscy skupieni są w jednym miejscu jak rush, więc może i trudniej o takie coś. Ja gram tylko cq więc nie będę osądzał bo wole wolność i elementy zaskoczenia czego w rushu nie ma. :)

sys napisał(a):
Cytuj:
I jeszcze uważasz, że to jakieś wyjątkowe osiągnięcie i film instruktażowy dla innych...
Jakoś nie widzę żeby Yossarian tak napisał :roll: .

Przeczytaj jeszcze raz jego wypowiedź i późniejszy akapit nad filmikiem instruktażowym dla tych 90% niedzielnych czołgistów.

[Yossarian] napisał(a):
@Szefyk: tzn oczekujesz platyny na kazdym tanQ z osobna :stupid:

Ja napisałem tylko, że nie masz platyny na czołgach tak jak wspomniałeś bo taka jest prawda. Póki co zdobyłeś tylko w Abramsie a do platyny w T90 brakuje Ci jeszcze trochę, niczego nie oczekuje tylko stwierdzam fakty. :wink:

PostNapisane: 19 lip 2010, 08:21 

Cały temat wypadało by wyrzucić do kosza, gorzkie żale i przekrzykiwanie sie kto jest lepszy. W tej grze jak w każdej innej liczy sie po pierwsze zabawa, dobra zabawa. Gram na konsoli XBOX 360, przeważnie dołączam sie do kilku znajomych lub robimy swoje teamy i dołączamy sie do innych. Gramy na serwerach publicznych, dobieramy klasy do zastanej sytuacji, swoje działania koordynujemy ciągle przez headsety, mowie wam zabawa jest przednia i nikt nie narzeka bo każdy zna swoje miejsce.

PostNapisane: 19 lip 2010, 09:23 
Zbanowany

Jak najbardziej do kosza!
@Szefyk
Nie ma platyny osobnej na kazdym tanQ... A jesli wydaje sie tobie, zem niegodny dyskutowac o tankach bo nie mam na kazdym z nich po 500 killow, to przypominam , ze na 3 z nich tez jej nie masz...
Jesio jedno, chcialbym zobaczyc pro osiagniecia na panamie, Panowie Tankisty :lol:

PostNapisane: 19 lip 2010, 09:42 

kukaTS napisał(a):
sys ty majac 4.7k killi masz platyne z cg? ja mam cos kolo 7k i zadnej platyny XD gz za wytrwalosc ;p

Nom xD. Jeszcze 477 killi z noża mam, tak mało brakuje do platyny..
[Yossarian] napisał(a):
Jak najbardziej do kosza!

I tu powinien się skończyć temat.

PostNapisane: 19 lip 2010, 09:52 

Yoss długo będziesz się upierał przy tym, że nie ma skoro jest? :? Zajrzyj do tak uwielbianych przez Ciebie statystyk i przekonasz się, że mam racje bo masz 6 złotych gwiazdek w T90. Czołgi (bo cały czas o nich mowa) to zupełnie co innego niż bojowe wozy piechoty, dlatego nie uogólniaj wrzucając wszystko do jednego worka. :)
Ja tego nie powiedziałem żeś niegodny za to sam postanowiłeś się uznać pokrzywdzonym i dopisujesz jakieś teorie. :o Pamiętasz jak całkiem niedawno pisałeś o nożykach i wyśmiewałeś osoby bez platyny, które raczyły się wypowiedzieć na związany z nimi temat ale ich zdanie jest wg Ciebie o kant dupy potłuc bo co oni mogą wiedzieć bez tych 500 kili ? :roll:

Jestem za pozostawieniem tematu bo parę osób dało popis i swoich umiejętności i nastawienia do gry a tego mają nie uczyć się nowi gracze także temat przydatny dla nich żeby wyciągnąć odpowiednie wnioski. :twisted:

PostNapisane: 19 lip 2010, 10:02 
Zbanowany

Obrazek
@oben:
tzn, ze jak zrobie 500 na t90 dostane jeszcze jedna platyne? to samo na kazdym z lekkich tankow? i po 10k?
to chyba najciekawsza i jedyna nowa informacja w calym tym temacie, poniewaz nie przykukalem, zebym dostal co kolwiek po ponad 500 duszyczkach na bramsie...
btw jesli chodzi o staty i noz: przeczytaj sobie jescze raz, moze skumasz o co mi chodzilo...

na zakonczenie:
autor (no offence) poradnika ma mniej killi niz ja na tankach, a nawet mniejszy score jako mech niz ja: znana lama i snajper...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2