Cytuj:
To nie są bajeczki tylko szczera prawda bo wiem co taki gość zwykle robi gdy dostanie czołg w swoje łapska i spotka na swojej drodze czołg z dwoma mechanikami. Wolałbym poświęcić te kilka punktów na minus niż później być ofiarą baserapingu i przegranej rundy przez jednego czy dwóch oszołomów.
Mi się wydaje czy cały czas mówisz o podboju? I chyba możesz pomóc takiemu delikwentowi np. w zajęciu miejsca 2 pasażera
.
Cytuj:
Ja nikomu nie rozkazuje ale dzięki takim graczom jak Ty dochodzi do sytuacji, że mechanik walczy z przeciwnikami przy fladze podczas gdy szturmowiec jeździ sobie wesoło dopóki nie spotka przed sobą innego czołgu a wtedy ginie i mechanik i szturmowiec bo i ten i ten był skazany na pożarcie. Mech może sobie jeszcze jakoś poradzić jeśli ma CG na barkach ale później jest wszędzie płacz i wyzwiska "noob CG" tylko, że sami doprowadzacie do tego.
1. "Mi się wydaje czy cały czas mówisz o podboju?" 2. Mechanik z CG - najleprza broń na piechotę i nawet noob z ABAKANEM spier*ala w krzaki. 3.
Ja nigdy nie mówię o kimś "noob", a tym bardziej "CG noob", bo mam na nim platyne, ale ze mnie noob
.
Cytuj:
Jesteś bardzo zabawny, naprawdę! Szkoda, że nie zrobiłem screena z wynikiem 38/1 na Atacamie jeżdżąc całą rundę czołgiem i na koniec popełniając w głupi sposób samobójstwo ale to był najwyższy mój wynik k/d w jednej rundzie...
Sorry, że nie mam skilla i nie umiem grać, i gdy jak kończę rundę z wynikiem 11/0 to się cieszę
. Wyniku gratuluję. Gdybym był pr0 napisał bym "Cool story br0!".
Cytuj:
... i uwierz, że nie jest to problem żeby osiągnąć 20 zabić w rundzie nie ginąc w ogóle albo tylko raz
To dobrze wiem, szkoda, że dla mnie to musi poczekać
.