Dla meda: mg36, dlaczego? ma wbudowany zoom, i jest 'krzyzyk' dzieki bledowi dice nawet na hc serwach jest ten 'krzyzyk'
i jest to naprawde zgrabna zabawka
Dodatkowo pojawia sie bug i mozemy miec i krzyzyk i kropke
Ale nie dlatego proponuje mg36... jest bronia dobra na bliskim i srednim dystansie!
wymienione przez przez Autora snajperki sa moim zdaniem cool na krotki i sredni dystans (x4 lub red dot) dla kogos kto zaczyna z nimi zabawe.
Smiercionosna jest vss, to cicha i elegancka smierc w rekach wookie sabotazysty. Oczywiscie sa milosnicy tej broni na sredni i dlugi dystansa-no coz... ja tak nie umiem: nie chce sie meczyc, sa inne, lepsze na dalsze odleglosci, z ktorych nie trzeba zdac doktoratu zeby trafic z 200m. Problemem jest tu ammo... Ale po jakims czasie, mozna dojsc do wprawy i przestac uzywac perka z zoomem na rzecz ammo - niezle kosi z biodra
T88s, zabojcza na krotki dystans z biodra(x4 i red dot), sporo ammo i moze nie tak szybka jak vss, ale tez ma kopyto
Nie polecam jako snajperki! Rwie strasznie! Natomiast w zestawie sabotazysty, ciekawie sie prezentuje.
SVU, coz nie mialem z nia praktycznie zadnej stycznosci. Od siebie dodam, stosuje ja (sic!) z x4, tak jak w poprzednich 2 przypadkach znam specow od dalekiego strzelania, ja nie mama 'nerw' na takie zabawy. Natomiast jako kolejna z mozliwosci dla sabotazysty uzbrojonego w snajperke, godna polecenia.
Reasumujac recona: wymienione snajperki, najlepiej sprawdzajaj sie na krotki dystans (max sredni) w zestawie do sabotowania (c4 czasami mortar).
Oczywiscie to moje prywatne zdanie.
Zaczynaj od ktorej popadnie, wszystkie roznia sie miedzy soba, a od snajperek z prawdziwego zdarzenia jak m24, gola, m95 czy SV98 w szczegolnosci
Wybierz raz jedna raz druga... Testuj.