Może mój post nie będzie do końca na temat ale ma związek z tym co tu piszecie, więc nie chciałem zakładać nowego żeby zapytać.
Znudziło mi się chwilowo granie mechanikiem, dlatego przestawiłem się aktualnie na szturmowca i spotkałem się już kilka razy z sytuacją, że w czasie gdy centralnie strzeliłem z granatnika do wroga a jemu udało się położyć mnie sekundę wcześniej (za każdym razem byłem parę metrów nad nim), to ten granat znika gdzieś w powietrzu a przeciwnik nadal ma 100% hp i biegnie dalej.
Czy takie sytuacje są normą? Zwykle używam go tylko jak jestem na jakimś wzniesieniu i nie zdążę przeładować bo na równej płaszczyźnie jakoś nie mogę go jeszcze ogarnąć żeby nie poprawiać później z karabinu.
Może dlatego, że mało z niego korzystałem...
Edit: W sumie to wszystko co tutaj piszecie o rakietach może tyczyć się również i granatników ale chciałem zapytać wyjadaczy tej broni czy działa to w ten sam sposób bo nie powiem, irytujące jest strasznie...
Edit2: [Yossarian] napisał(a):
Niestety tak... Prawdopodobnie lagi na serwie i utrata pakietow... Granatnik 'przelatuje' przez wroga...
No i to jest właśnie bezsensowne bo gość ma już przed czołem granat i ratują go tylko ułamki sekund w których mnie zabija i nie traci nic z hp, ech DICE...
Dodam jeszcze, że grałem na tych serwerach po kilka rund i jeśli nie ginąłem w momencie wystrzału, to wszystko wchodziło jak w masło. Dziwne by było, że zawsze pojawiały się lagi tylko w takich momentach jak opisane w moim poście.