Satyr napisał(a):
Nie mierz wszystkich jedną miarką

Wczoraj widziałem jak koleś raz wystrzelił z CG i od razu wrzawa że noob. Na co koleś pisze, że to jedyny strzał od poczatku rundy itd. za moment wziął G3 i tak pozamiatał ,że do końca rundy nikt się do niego nie odezwał. Najwięksi krzykacze mieli gęby pozamykane.

Jest tak że nawet jak rozwalasz budynki na "czuja" i wyłowisz z Cg grupkę śmiesznych kamperów to i tak bedziesz noob. Nie wazne ze kampia tam pół rundy ale ważne, że nobb z Cg ich posłał do piachu razem z połowa budynku

I trzeba sie wyżyć jakoś na czacie

A poza tym kogo obchodzą opisy broni w grze czy też w realu? To nie jest symulator. W realu nikt nie strzela do pojedynczego żołnierza używając głównego działa T90 itp itd Ciekawe jest to, że jak dla zabawy wezmę RPG7 i natłukę po dupskach to nikt nie pisze lame haha Chociaż raz się zdarzyło jak koleś został sfragowany RPG7 i napisał CG noob haha

Pisze o tym bo ja grając głównie 4fun na pubach problemu z CG nie mam, a jak zdarzy mi sie oberwać to jestem zły tylko na siebie

Posłuchaj, ja nie wyśmiewam ludzi którzy używają gustava w jakimś konkretnym celu (np. żeby zburzyć jakąś osłonę wroga, ściągnąć upierdliwego snajpera itd.) czy też w razie braku ammo w karabinku, strzelać już z tego co zostało czyt. cegła.

Najczęstsze zjawisko jakie jest na serwerach, to walenie do wszystkich wyłączne z rury i branie perka z dodatkowymi rakietami żeby starczyło na te przynajmniej 6 fragów. Wiele razy widziałem jak taki mechanik się odradza na respie i pierwsze co robi to wyciąga CG. Jeśli zdąży to wbiega na jakieś wzniesienie i wali do wszystkiego co się rusza, a w 90% jest to one shot-one kill. Uważam to za szyczyt lamerstwa w tej grze i tyle, dlatego to potępiam.
Satyr napisał(a):
Ciekawe jest to, że jak dla zabawy wezmę RPG7 i natłukę po dupskach to nikt nie pisze lame haha
To fakt tylko zauważ, że kosząc z RPG, musisz włożyć w to trochę umiejętności, umieć przewidzieć dalszy ruch przeciwnika i dopiero w dogodnej sytuacji strzelać. Biegając z gustavem na barku nie musisz się takimi bzdetami przejmować bo rakieta ma duży zasięg, wolniej opada i leci strasznie szybko i grunt żeby trafić chociaż w okolice wroga a 1 kill dochodzi bo splash ma ogromny.

Do tych co używają RPG nigdy nie miałem żadnych pretensji.
@Yossarian, wyprowadzę Cię po raz kolejny z Twoich błędnych wniosków, które źle wyciągasz lub też dopowiadasz sobie niestworzone rzeczy. Do tej pory rozegrałem 1365 rund w grze z czego wygranych w trybie conquest mam 1103 a w trybie rush 44. Możesz sobie sprawdzić w pinach jeśli nie chcesz uwierzyć na słowo czy też zerknąć w historię
http://bfbcs.com/stats_pc/Szefyk/history wchodząc na obojętnie jaką datę aktualizacji i zobaczysz, że te 44 wygrane rundy są od bardzo dawna co świadczy o tym, że w gorączce nie gram w ogóle (bo tak jest).
[Yossarian] napisał(a):
@Szefyk:
Mozesz grac po jednej stronie, poniewaz od pewnego czasu jest tam tryb rush. Bo jak to wygalda to sam sobie odpowiedz w trybie conquest jestes po stronie atakujacych? I prosba: nie uzywaj cytatow z ktorych nie ma twojej konkretnej odpowiedzi - zrob to sam i sie wytlumacz.
Choc, wierze jednak, ze jestes naprawde skillowym i fair play graczem.
To, że jest inny tryb na Atakamie to ja dobrze wiem i nie musisz mnie uświadamiać.

Tłumaczyłem to już wcześniej dwóm osobom w tym temacie na bodaj 7 stronie, dlaczego tak wygląda ta tabelka u mnie. Jeśli wygrywam rundę to dodaje się zwycięstwo do attacker(wins) a jeśli przegrywam to do defender(loss). Nie ma czegoś takiego jak atakujący i obrońca w conquest i zastanawia mnie skąd Ci takie myśli przyszły do głowy, że gram wyłącznie jako atakujący i usilnie starasz się też dorobić teorie, że gram w gorączce co jest bzdurą.

[Yossarian] napisał(a):
I prosba: nie uzywaj cytatow z ktorych nie ma twojej konkretnej odpowiedzi - zrob to sam i sie wytlumacz.
Z czego ja miałem się niby tłumaczyć skoro to Ty palnąłeś głupotę a ja zadałem Ci konkretne pytania na które nie chciałeś odpowiedzieć, dopóki Ci nie przypomniałem? Przeczytaj jeszcze raz wszystko na tej 7 stronie jeśli czegoś nie zrozumiałeś.

Edit
[Yossarian] napisał(a):
Podobnie w/l ratio jest skopane jak i nasze k/d ratio. W zwiazku z tym, praktycznie nie nadaj sie do porownan, lub wyciagania wnioskow.
Czyli mam rozumieć, że moje k/d i w/l jest nieprawdziwe tak i może jeszcze sporo zawyżone?