kukaTS napisał(a):
Ramka , jesli chcesz jakis nastepny spor zaczynac typu : Yossarian vs P4v3l to nie ma sprawy , mozemy zaczynac wiec ja pierwszy : Gdzie Ty kur... w moim poscie widzisz jakakolwiek krytyke? Jezdze troche czolgiem i wiem , ze na takie rzucanie minami na odleglosc na srodku drogi sie nie zwojuje , to samo z podkladaniem pod czolg ( z granatem dziala ).
Po pierwsze to co napisałem było w oparciu na Twój post, jeśli nie widzisz w nim krytyki to sor ale powinieneś go przeczytać kilka lub nawet kilkanaście razy przed wysłaniem. To że jeździsz czołgiem nie oznacza że masz pojęcie o podkładaniu min, widać to po Twoich statystykach i błędnym krytykowaniu innych w tym temacie.
kukaTS napisał(a):
przemysl to co napisales i co napisalem ja..
Przemyślałem to i stwierdzam że powinieneś przed nauką podkładania min koniecznie popracować nad pisownią i jasnym wysławianiem się w swoich postach.
Na spory z Tobą nie mam najmniejszej ochoty bo Twój poziom intelektualny zawarty w postach jest na poziomie 2 klasy podstawowej a polemika z Taką osobą mnie nie bawi.
Lekcja nr1 i ostatnia ( z pewnością Ci się przyda )
Miny pod czołgiem wybuchają nie tylko od granatu ale też od RPG, CG, AT4, C4, ostrzału artyleryjski, wszelkiej broni stacjonarnej rozmieszczonej na mapach, oraz można je zdetonować przez każdy celny strzał z broni jaka jest używana w BC2 typu karabiny, snajperki i pistolety. Detonacje może też spowodować ostrzał z innego pojazdu a to wszystko jest związane z daną sytuacją na mapie.
Zapisz sobie to wszystko a nie będziesz miał więcej potrzeby krytyki inny i odpowiadaniu w postach że są "niepełnosprawni".
PS.
Kiedyś było takie powiedzenie:
"Gdyby głupota potrafiła latać .... " to byś fruwał na moich minach niczym gołębica, nawet na tych które leżą na środku.