Teraz jest 22 lis 2024, 16:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 wrz 2010, 14:56 

"A gdzie tam panie" nie no svu nie pasuje mi do takiego assasina :lol: Ostra kosa ,Pm, 9mm SD i boom! ;)

PostNapisane: 5 wrz 2010, 05:11 

kukaTS napisał(a):
Ramka , jesli chcesz jakis nastepny spor zaczynac typu : Yossarian vs P4v3l to nie ma sprawy , mozemy zaczynac wiec ja pierwszy : Gdzie Ty kur... w moim poscie widzisz jakakolwiek krytyke? Jezdze troche czolgiem i wiem , ze na takie rzucanie minami na odleglosc na srodku drogi sie nie zwojuje , to samo z podkladaniem pod czolg ( z granatem dziala ).

Po pierwsze to co napisałem było w oparciu na Twój post, jeśli nie widzisz w nim krytyki to sor ale powinieneś go przeczytać kilka lub nawet kilkanaście razy przed wysłaniem. To że jeździsz czołgiem nie oznacza że masz pojęcie o podkładaniu min, widać to po Twoich statystykach i błędnym krytykowaniu innych w tym temacie.

kukaTS napisał(a):
przemysl to co napisales i co napisalem ja..

Przemyślałem to i stwierdzam że powinieneś przed nauką podkładania min koniecznie popracować nad pisownią i jasnym wysławianiem się w swoich postach.
Na spory z Tobą nie mam najmniejszej ochoty bo Twój poziom intelektualny zawarty w postach jest na poziomie 2 klasy podstawowej a polemika z Taką osobą mnie nie bawi.

Lekcja nr1 i ostatnia ( z pewnością Ci się przyda )
Miny pod czołgiem wybuchają nie tylko od granatu ale też od RPG, CG, AT4, C4, ostrzału artyleryjski, wszelkiej broni stacjonarnej rozmieszczonej na mapach, oraz można je zdetonować przez każdy celny strzał z broni jaka jest używana w BC2 typu karabiny, snajperki i pistolety. Detonacje może też spowodować ostrzał z innego pojazdu a to wszystko jest związane z daną sytuacją na mapie.
Zapisz sobie to wszystko a nie będziesz miał więcej potrzeby krytyki inny i odpowiadaniu w postach że są "niepełnosprawni".

PS.
Kiedyś było takie powiedzenie:
"Gdyby głupota potrafiła latać .... " to byś fruwał na moich minach niczym gołębica, nawet na tych które leżą na środku.

PostNapisane: 5 wrz 2010, 09:00 

Panie admin ,nie zamykaj pan tylko kolejnego tematu,bo się znowu kłócą,ok?

PostNapisane: 5 wrz 2010, 10:05 
Moderator forum

Nie zamknę ale kukaTS niech ostrożniej dobiera słowa :)

PostNapisane: 7 wrz 2010, 15:24 

albo mnie nie rozumiesz albo udajesz , nie rozumiesz ze takie podkladanie min jest IDIOTYCZNE? albo moze raczej BEZ SENSU , chcesz ciagnac to dalej to pisz na pw
ps: jakiego slowa uzywalem zle?

http://www.ultrasonline.com/ref/KuKaTS/ kliknij prosze raz , a dasz mi 10 tokenow , ktore mi sie przydadza ;)

PostNapisane: 7 wrz 2010, 20:56 

Chodzi tu o całość napinki.
Na tym forum, jak na każdym innym nikt nie lubi gimbusów, a na owego zacząłeś wyglądać przez waszą ,,konwersację".

Pytanie:
Co ump45 rekomprensuje (?) tak niewyraźnym celownikiem?
Nie lepiej grać z tym wraz z kolimatorem? Tylko strasznie szybko się ammo kończy :(

PostNapisane: 7 wrz 2010, 21:24 

Każda broń mechanika to pożeracz ammo. Nieważne która zawsze musisz czasem cały magazynek w 1 typa. Spotkasz 4 jesteś bez ammo, a najgorsze jak grasz z zestawem RPG-7 + tracer. Nie raz miałem pecha nikogo obok(nie żyją albo kampią) a leci wróg nie ma skąd wziąć kita i lecisz na wroga z nożem xd

PostNapisane: 8 wrz 2010, 00:07 

Arystokrata napisał(a):
Pytanie:
Co ump45 rekomprensuje (?) tak niewyraźnym celownikiem?

UMP to jedna z najprzyjemniejszych broni, moim zdaniem najlepsza bron mechanika, przeciwnicy padaja jak muchy i dzieki naszej szybkostrzelnosci nie maja mozliwosci odpowiedzenia ogniem, jedna sprawa - trzeba dobrze celowac (w glowke) i pamietac o przeladowaniu praktycznie po kazdym killu, mozna tez skosic 2-3 naraz ale wymaga to praktyki lub szczescia, robienie platyny na UMP to byl moment w porownaniu do innych broni (co dziwne, platyna stuknela mi juz po ok 800 zabitych - ktos to umie wyjasnic?). Fakt, celownik kolimatorowy sie przydaje, do tego ammo magnum i nie ma ch*** we wsi co by nam podskoczyl.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 00:52 

Moim zdaniem w trybie normal z UMP może rywalizować tylko 9a-91,troszeczkę dalej AKSu ,jeden z kolegów ma rację UMP ma zdecydowanie najgorszy celownik ,bez kolimatora się nie ruszam.

PostNapisane: 8 wrz 2010, 00:56 

Zwykle używam AKSu jednak ostatnio zacząłem UZI/PP2000. Na bliski dystans PP2000 jest o wiele zabójcze niż niektóre bronie asfalta, pojedyncze pestki na daleki dystans też dają radę. UMP nie używam, bo zwykle mechanikiem gram w zestawie RPG-7 + tracer + więcej ładunków i lepsze materiały wybuchowe więc dość kiepsko się gra bez dobrego celownika. Dlatego PP2000 lub AKSu jako mechanik, 9a-91 dla mnie jest zbyt wolny no i magazynek 20 to trochę mało :?

PostNapisane: 8 wrz 2010, 14:33 

a mnie w UMP wnerwia to że nie widze jak przeładowuje 8)

PostNapisane: 8 wrz 2010, 15:00 

Adriano47 napisał(a):
Moim zdaniem w trybie normal z UMP może rywalizować tylko 9a-91,troszeczkę dalej AKSu ,jeden z kolegów ma rację UMP ma zdecydowanie najgorszy celownik ,bez kolimatora się nie ruszam.

Ja po około 400-500 zabiciach na UMP zaczełem grać tylko ze zwykłym celownikiem i według mnie to najlepsza broń nie tylko dla mechanika ale i z gierki... Po wbiciu platynki na UMP biegam z XM-8 kompaktowym ale nie wiem czy nie zmienic na 9A-91 lub PP-2000...

PostNapisane: 11 wrz 2010, 17:28 

ja wlasnie uwielbiam grac XM8, mialem juz porzucic klase emchanika keidy odkrylem ten karabinek. zaden inny mi tak nie odpowiada

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:08 

UMP 45 rox.
Gości bez celowania z biodra na dalekie odległości rozwalam.
TO broń jest najlepsza z gry, szturmowiec może tej broni tylko pozazdrościć, bo to owned :D

PostNapisane: 12 wrz 2010, 15:33 

UMP imo wcale nie takie pro. Osobiście wolę XM8, 9A-91 czy SCAR-L.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2