Fomas napisał(a):
P4V3l napisał(a):
Mnie poskładała akcja od 7.47 do 8.02, która dobitnie pokazuje to, jakie umiejętności mają typowi ceglarze w strzelaniu z podstawowej broni.
Oczywiście nic nie zarzucam i nie piszę konkretnie o Tobie D'ask ale ten moment na filmiku rozwiewa wszelkie wątpliwości na temat skilla noobów z rurą.
Jak pestka nie może, to gustav zawsze dopomoże...
Ale się czepiasz...
Przecież widać że skończył mu się magazynek (w pp2000 to błyskawicznie wypluwa pestki) próbował zmienić na pistol, ale w porę się zorientował że tracerem nic nie zrobi, więc żeby nie tracić czasu na przeładowanie i nie dać się załatwić poprawił CG. Prawidłowy odruch mechaniera.
Czepiam się bo miał prawie 2 pełne magazynki, które zmarnował tylko na tego jednego snajpera i to jeszcze bez skutku.
Dopiero gustav w łapę i po kłopocie...
Rozumiem, że mogła to być chwila słabości ale jeśli mogę coś Ci poradzić D'ask na przyszłość, to więcej opanowania przy takich sytuacjach bo efekty będą najczęściej takie jak na filmiku.
"Thats sniper rocks in tank!" - rzeczywiście...
Edit @down
No wiem o tym, że się walił, dlatego w takich sytuacjach się nie strzela bo marnujesz tylko cenne naboje chyba, że celujesz do kogoś kto stoi w miejscu... Wtedy można śmiało pruć z karabinku bo to nie wpływa na tor lotu pocisku.
To tyle ode mnie.